64

Анонимен

преди 1 месец

По-зле ще става, някои поне имат късмет да живеят в собствен апартамент

63

Анонимен

преди 1 месец

Тази хубава българска дума фрустрирано! Днес бг и в Столипиново използват по-добър български език от вас.

62

Пиша коментар

преди 1 месец

Вижда се грижата за българските граждани в тази статия и медия.

61

БЕЕЕ...

преди 1 месец

ОБИКНОВЕН КАПИТАЛИЗЪМ - ПОКОЛЕНИЕТО Z ЩЕ РОДИ ПОКОЛЕНИЕТО Z НА Z-ТА СТЕПЕН, ЗА ДА ДЕБЕЛЕЕ КАПИТАЛА, А Z-КИТЕ ДА СТАВАТ ВСЕ ПО-БЕДНИ!!!...ЛИЦИМЕРИЯ НА РИСЪРЧЪРИТЕ И ПРЕЗИДЕНТИТЕ ТА ДА БЛЕЯТ АГНЕТАТА...

60

Това

преди 1 месец

Обяснява неистовото желание на байдрън, да натиска за войната в Окрайна, която носи смърт и огромни печалби за амерските фирми...

59

Милениъл

преди 1 месец

Тази статия е меко казано *** и bias, имало гняв в колежите.... Докато се учи безполезни неща като social studies, gender studies, women studies, и излизат безмозъчни и необразовани хора, които протестират за неща, които грам не разбират, като Газа, климатични промени и унищожават изкуство, с цел спиране на петрол, ще си останат гневни и безработни, което е справедливо.

58

Анонимен

преди 1 месец

Поколението Z гледа старите през шпионката на вратата дали мърдат.Ритнат ли старите камбаната продават жилищата и щракат с пръсти,харчат до край!За после не мислят и чакат нова схема.

57

Гор Видал

преди 1 месец

И тия правят глупости и пишат още по-големи глупости, за да обяснят що туй.

56

бл.134 в Zап. парк

преди 1 месец

Целия свят им плаща сметката на тия хратутници

55

Анонимен

преди 1 месец

Това дали ще са доволни щастливи зависи от тях, от техните способности и готовност да преодоляват препятствията, които се появяват. Животът е и постоянна борба, а на много от младите и липсва борбеност и постоянство.

54

Анонимен

преди 1 месец

Интересно как биха реагирали поколенията,ако сега летят дронове към САЩ и събарят жилища и небостъргачи?Какво би било недоволството и от какво?

53

Анонимен

преди 1 месец

Поколението, което по-добре да не се е раждало.

52

Анонимен

преди 1 месец

Всички поколения са разочаровани поетапно, това е част от живота. Първо човек губи наивността, после невинността и накрая живота си. Всеки е длъжен да опита и да бъде оптимист, защото като песимист гарантирано ще загуби по-рано. Като загубата не е моментална, тя е дълъг път към смъртта с десетилетия.

51

Ти

преди 1 месец

До Аз Младоста ти заминала в стрес и лихви поне като пенсионер ще има де да мръзнеш и гледаш "Като две капки вода".

50

ЗЛ

преди 1 месец

До LZТова е а БГ Z тките , а статията е преведена от западна медия ,а на запад са зле и родителите им са безимотни, там "капитала" ги клати от преди нас,

49

Анонимен

преди 1 месец

Я опитайте да си купите жилище в Германия, например, дори да сте поколение на 100 години. На практика в Русия няма бездомни, а цяла Калифорния на практика се е изнесла на палатки. Бръщолевите квото ви падне. А вие имате ли собствени жилища? Ако имате, то вашите са ги придобили по соца, а ако вие искате свое, значи ще го изплащате цял живот.

48

Анонимен

преди 1 месец

Тц. Ни са упрая. Статията е за сащисаните. Там едно време са пробвали със закона за хоумстедите. Дават земя на всеки който не е вършил престъпление при определени условия да я обработва. Какво се получава? Ами в началото "невидимата ръка на пазара" бие камшците и копаят робите. Стига да се до там че робството се отменя и вече няма кой да копае.

47

Бай Илийчо

преди 1 месец

Мотика 8 нумер и копане. И са упрая.

46

Анонимен

преди 1 месец

Когато светът се събуди че евреите за пореден път са ги прекарали много жестоко, ще е пак късно ...

45

и те така

преди 1 месец

Z_ките имат нужда от шамар зад вратлето за да се събудят и да разберат че реалния свят не е техния !