80

Христо Христов

преди 1 месец

До 85 " В България има напълно осъзнати, интелигентни и правилно ориентирани хора, които" гласуваме за ЕС и НАТО да ни ДАДАТ "европейска МРЗ", нали? Поне 85% СТЕ такива неграмотни про'с'таци. Факт.

79

До 85

преди 1 месец

А като не поставиш цялата нация под един знаменател, я обясни как ще я поставиш под различни, на отделни индивиди ли ще разделиш нацията или на етноси и на различни места ли живеят тези етноси, не на територията на България ?

78

Анонимен

преди 1 месец

Не е катаклизъм, а 100% обяснимо състояние, нарича се подривна дайност, деморалозация и обезверяване, криза, конфликт и накрая последната степен е падане. Унгарците съумяха да гласуват твърдо, а ние?

77

Гей от Възраждане

преди 1 месец

Христос Воскресе! С приятеля ми сме на село и правихме много як секс преди малко.

76

Анонимен

преди 1 месец

Хайде да не поставяме цялата нация под един знаменател моля, и да не й назначаваме обща диагноза, че и общо лечение! това е отличителна черта на комунизма. Ако ти си комунист и русофил по убеждения, лекувай първо себе си, защото това е най-проклетата болест. В България има напълно осъзнати, интелигентни и правилно ориентирани хора, които обаче нищо не могат да променят засега, защото общата маса ги тегли към дъното. И за това те нямат вина!

75

Анонимен

преди 1 месец

Струвало му се, че България не вървяла в правилна посока. Само ти се струва. Щото някои от нас са сигурни на къде върви. И да ти кажа, тия управляващи не сме ги избирали ние. Те са ни натресени за управляващи. Също както бай Тошо, да не мисли, че него някой го е избирал.... Кремъл са го сложили там. Та така и тия вече 34 години са поставени там, никой не ги е избирал или искал. Професоре. Аман от професори в България

74

Юлиян

преди 1 месец

Сега разбрах,че "селляндур" трябва да се пише с две "л",за да "мине" без ...

73

Юлиян до 79

преди 1 месец

За съжаление отпора го даваме ние, по- възрастните.Младите-поколението на смартфоните,са направо като"зомбирани".Дундуркат ги с приспивната,но "отровна" приказка за "демокрация"и"демократични"ценности,а те не се и усещат да обърнат внимание на "кавичките".И те вървят,вървят,вървят нататък.И няма край,и няма край на тоз кошмар.

72

Братушките

преди 1 месец

Са братушки. Бай Желю Философията от селу Веселинюво го няма. А сега задружно;"Кой не скача е червен!", после пеем "45 години стигат! Времето е наше!" Майтап да става.

71

Юлиян до 72

преди 1 месец

Сега,като не управлява"правешкият ***",а"марионетките"на"Козяк",защо"пътеките" навън се превърнаха в"магистрали"?От близо 9 милиона на 6.С колко още трябва да намалеем,че да си признаете,че управлявате "в пъти"по-лошо от"правешкия ***".

70

Анонимен

преди 1 месец

"Ние заместихме истинските, човешки и духовни ценности с друга ценностна система. Няма как да не си признаем, че от всички новоприети членове в Европейския съюз, България изостана най-много."------------Що се отнася до ценностите, не сме замествали нищо. Напротив, в това направление даваме най-голям отпор, въпреки, че ни залива цунами от западен упадъчен материал в момента.

69

До бг фашисти

преди 1 месец

Докога ще ги братушкате тия? А стига вече, не измряхте ли?

68

Хаахх

преди 1 месец

До АнонименАиде сменете опорките .Това го повтаряте от 3 години.Ама руснак каво да измисли освен да копира.

67

Анонимен

преди 1 месец

През април Международният валутен фонд актуализира прогнозата си за развитието на най-големите икономики в света. И трябваше да се случи така, че почти в навечерието на изборите за Европейски парламент той предложи грозна картина. Данните показват, че Европа се превръща в музей на открито. Очаква я още една слаба година с температури малко над нулата, докато извън ЕС нещата са много по-добри.

66

Анонимен

преди 1 месец

Боже, колко дипломатично, меко и завоалирано се изразява професорът. Ако не се събудят зомбитата заслепени от завладените национални медии, сме обречени. Трябва да гласуваме минимум 70% и то предимно за партии които не са управлявали. За управляващите трябва да остане само купения или корпоративен или клиентелистки вот.

65

Анонимен

преди 1 месец

Високотехнологична болница ли? И какво ще лекувате там? Болести, за които ви казват, че съществуват? Комбинация от симптоми, определена от ИИ като тежко заболяване някакво? Лечение само според инструкции на корифеите на Запада? Апаратура произведена, поддържана само от тях. Не знам дали е чак толкова достъпно качественото здравеопазване в БГ, а то задължително трябва да е качествено, даже и да е нискотехнологично според някои.

64

До 32

преди 1 месец

Как си личи, че си червен ***! Толкова добре беше при правешкия селляндур, че границите бяха затворени, за да не може щастливите българи да избягат от комунистическия "рай". Това са фактите, другото няма значение.

63

Бг фашаги

преди 1 месец

Братушките бият много лошо. Вижте Украйна - дето я няма вече.

62

българина

преди 1 месец

катаклизма е герб и бмб, бедствие което ге етично увредените българи 15 си преизбират

61

Кой не скача е черве

преди 1 месец

Преходът - реставрацията на капитализма - завърши с поредната национална катастрофа. Върхушката ще бъде изправена пред нов Народен съд.