135

Британски учЕн

преди 1 месец

Консорциум Калашников обявиха преди няколко години че разработват контролер който ще се монтира на Су-37 и Миг-35 за да ги направи автономни - без пилоти. Нямам идея докъде са докарали разработката, но някои банални грешки като тази може да подсказват поне за изпитания на новата разработка.

134

Рашистките джендъря

преди 1 месец

се оакаха.

133

Анонимен

преди 1 месец

Нищо. Те тайа са свикнали да си измират.

132

Анонимен

преди 1 месец

30 сгради и 10 автомобила - и 5 ранени нещо не се връзва

131

Ром"с

преди 1 месец

Е,щом УНИАН са казали това ,то 100% е вярно ,те са най-достоверната инфо агенция за нещата в Украйна,а те не бяха ли украинска медия...е ясно на всеки дравомислещ човек ,колко може да е достоверна ..може да се предположи ,че ,това е руска бомба..но заглавието как е написано.бомбастично в пропаганден стил ..това не се забедязва?

130

Одеколон Тройной

преди 1 месец

........Аз Не съм виждал Смартфон с надпис "Сделано в Россия"........Едва ли някой е виждал нещо в домът си с подобен надпис. От това следва, че руските пияници са дезориентирани стадни същества, същите като българските милиционери, представляващи биологична отпадъчна маса. ЧАО......

129

Анонимен

преди 1 месец

Русия използва само високоточни оръжия, само по военни обекти, и само за да ги осовбождава от фашисти.

128

Слава на Украйна

преди 1 месец

Тази ракета няма ли да е представят като трофей на парада в Москва като символ на руската небрежност мбхаааааааа

127

IQ 3.14

преди 1 месец

e, те белгород хванаха и неколко изтървани фаб-а така че нищо ново. амортизацията на фронтовата авиация никой я не е отменял. въпроса е, като почнат да се чупат стратегическите бомбардировачи, кво ше прайват вторите по сила

126

Анонимен

преди 1 месец

Аха, "по непотвърдена информация". Нататък няма смисъл.

125

Анонимен

преди 1 месец

Интересно как ще падне върху руски град? Трябва да е изстреляна от територията на Русия, което едва ли.

124

.......

преди 1 месец

Рашисти, сър!....

123

Анонимен

преди 1 месец

Стига са оправдава бе, дюстабанлия! Колко пъти тая щурутия! Нормално било за руснетата, а!?

122

Юлиян

преди 1 месец

Не са случайност честите случаи на жертви сред гражданското население в Украйна вследствие на ниската квалификация на военните разчети на ПВО системите.Почти при всеки "прильот" броят на убитите от неправилно насочени ракети на ПВО превишава двойно броя на загиналите в резултат на бомбардировките.Просто недостиг на квалифицирани и обучени кадри.А все някога,макар и много рядко,подобно нещо може да се случи и в Русия.

121

Анонимен

преди 1 месец

С техните бомби, по тяхната глава! Това не е случайност.

120

Юлиян до хахо-то

преди 1 месец

Кой го казва?Поддръжникът на симбиозата между "неолиберализма" и "неонацистката" шайка на режима в Киев-прегърнали се в името на унищожението на Русия."Шайката" вече се търкаля към"небитието",повличайки със себе си и САЩ и "неолиберализма".

119

Юлиян

преди 1 месец

Възможно е.Не съм запознат със случая.Тепърва ще търся информация,но е напълно възможно.Не може във време на военни действия да не се получи"фаул".На фона на почти ежедневните"издънки" на"криворъките"украински артилеристи,зенитчици и оператори на "ПВО системи" такъв еднократен "гаф" не е изключен.95% от всичките случаи на"удари по украински жилищни райони и цивилни граждани"са дело именно на"заблудени"ракети на украинските ПВО.

118

С рушки чипове

преди 1 месец

това се получава. РотФронт каскети смачкани.

117

Анонимен

преди 1 месец

Путлерини обеща да денацифицира света и руски бомби започнаха да валят над Русия. Явно руските бомби са приели присърце денацифицирането и започнаха да трепят путлерофашистите.

116

Хаахх

преди 1 месец

Много им е зор на руснаците.Тия човека го нямат за нищо.