26

Бонго Бонго

преди 1 месец

Дайте дефиниция за смиреност и само днеска, че се вълнувам да разбера.

25

Към 22 и подобни

преди 1 месец

Ха ха, била православна държава. Това къде го пише. Само от някакви си няма 1200 г. А предните хилядолетия? За Перун и Тангра чували ли сте? Вие сте еретична секта по това разбиране. Брей и ще ни гони, дайте на такъв власт и ще имаме втори Торквемада, който ще засенчи предния.

24

Анонимен

преди 1 месец

Слава на Исус Христос!

23

Анонимен

преди 1 месец

Време е да започнат да страдат и за останалите хора, принудени да ги понасяме, за всичките злини на църквата и служителите и. Стойте си в църквите, не щем да знаем за вас и религиите.

22

До 18

преди 1 месец

България е православна страна от над 1000 години и ще си остане такава. Ако имаш проблем с това, сменяй държавата.

21

Не зная но,

преди 1 месец

Господ не е ли от господар? Ако се твърди че сме образ и подобие ,за що иде реч?

20

Анонимен

преди 1 месец

Абе те на кой господ се молят, защото има над 4000 религии и всяка си има някакъв господ. Юрнало се стадото да си търси господар и пъдар.

19

.

преди 1 месец

Той е Абсолютът в нас и извън нас. Той е в тишината. Слушай!

18

Анонимен

преди 1 месец

Достатъчно сме примирени да търпим измислиците, смирение означава и да се подчиним. Никога!!! Що кротко не си вършите ритуалите без за смущавате хората с пристрастията си. Не ни интересува, но новини изкачат през няколко минути и става нетърпимо да виждаш колко заблудени хора има около нас живеещи в тъмните векове. Има специализирани издания и сайтове за религия, не мърсете навсякъде, моля!

17

Иван

преди 1 месец

Ох, на тази богомилка от снимката как ще и го сложа в катеричката! Ще види Великден веднага.

16

Агностик Диагностик

преди 1 месец

До Ангелина - Ангелинке, моето момиче. Някои хора вече са агностици, които са истинските вярващи. Само глyпаци вярват на идоли, институции, приказки и хора и позволяват да бъдат дoбитък.

15

Няма господ

преди 1 месец

господ??? няма господ, в 21 в и да вярваш в господ колко нелепо и жалко наистина

14

И БОГ РЕЧЕ

преди 1 месец

И СМИРЕТЕ СЕ И ПОКАЙТЕ СЕ АНТИХРИСТИ ЛИЦЕМЕРНИ, ДА НЕ ПРАЩАМ ОГЪН И ЖУПЕЛ ВЪРХУ ВИ!!!

13

Йокин

преди 1 месец

Ние сме СМИРЕНИ,ДАЖЕ МНОГО.Да се Смирят 240ях,Хрантутника,ДА ЗАРАБОТЯТ,НА ПОЛЗУ РОДУ!!!

12

Ангелина

преди 1 месец

Не "вярващите" са "напълнили храмовете" ,а тези,които се правят на такива ,защото вече е " модерно ".За истински духовните хора ,не е задължително да са в храма "Смирението" ,би следвало да е винаги,то е свързано със силата на личността,а не примирението ,но тези "ходещите в храма" ,дори и там не са "смирени" .Храмът на човека е душата му ,ако не върши злини ,а тези от "храмовете",заедно с по- голямата част от духовниците,не спират с низшите си страсти и паленето на свещи ,няма да ги пречисти

11

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно хора, още три дни ще ни облъчват и после до Коледа ще се кротнат, освен ако пак не се гътне някой старши поп. Няма спасение от тия. Нека държавата да прибере всичко от църквата и да започнат като отначало в пещери.

10

как

преди 1 месец

няма да са вярващи,всичко им пада от небето,крадат,лъжат и убиват безнаказано,отишли са да почетат българския си господ,че ако не е той ще им се наложи да работят и да плащат сметки,живеят като богове затова почитат техния си бог

9

Не забравяйте

преди 1 месец

Че християнската религия е от около 2500 години, преди нея е имало други модели за контрол и подчинение на масата, като най-старата е хиндуизма който датира от преди 4800 годни. Преди това не е известно да е имало каквито и да е било религии. Има статуетки в Мексико, където жена кърми динозаварче... Останали от преди повече от милион години. Хората не са тук от 2500 години.

8

Imeto si ne slagam

преди 1 месец

До 6: Олееее, това е The city is mine. Отиваш в полицията и си излизаш изцерен. :) И аз имах подобен проблем, вече съм по-добре.

7

Непростимо е това !

преди 1 месец

Живота е кратък. Защо тръгват да го тровят със завист, злоба, предателства ?!