182

от Наполеон

преди 1 месец

насам тия нямат никаква армия! То не случайно англичаните направиха в "Ало-ало" действието във Франция, и тези неслучайно го забраниха! Само за инфо - Германия ВСВ ги прегази за 40 дни!

181

malgiorno a tutti

преди 1 месец

И 1000000 гомораши да са се затрили - все тая, на кой му пука :). Единствено биомедицинската наука губи 1000000 потенциални тестови обекта в емпиричната и инженерната си част.

180

Анонимен

преди 1 месец

Повече са! Само колко генерала заминаха??

179

Ха ха

преди 1 месец

МС на Франция заедно с Макарон да си една грйдружинка, защо да ни интересува тяхното мнение?

178

стига бе

преди 1 месец

Всеки ни казва колко са руските загуби и никой не иска да ни информира за украинските, защо? Онази цифра на наркомана не я смятам за достоверна, защото няма как някой да има превес в артилерия, самолети, ракети и дронове и да има повече загуби.

177

Франсетата ги гонят

преди 1 месец

Дори от столицата Уагадугу.

176

Хитлер

преди 1 месец

Същото пишеше за Сталинград.

175

истината

преди 1 месец

Внуците имат права и своди и финансова подкрепа след като техните майки и бащи са били герои от 2рата световна но като и те си отидат на фронта вече не дължи нищо РФ а е само на печалба. Напред Руската армия път назад не познава.

174

Е?

преди 1 месец

Щом територия колкото Словакия е нищо,...добре. щом цяло море е вече само руско е нищо ,...пак добре аааххахаахахахахах

173

дО 144

преди 1 месец

До За какво воюват"Доброволците от Донбас воюват за свободата си." Айде спирай вече с тези опорки! Доброволците в Донбас са си баш руснаци, вкарани там за да се бият под вида на рускоезично украинско население. Стрелков-Гиркин, който между другото беше нещо като министър на отбраната на ДНР, много добре го описа цялото това действие. Затова сега търка нарове в пандиза, добре че не последва Пригожин. Вова не обича правдата да излиза наяве. Убиец е и ликвидира неудобните.

172

можели са да избягат

преди 1 месец

НО КАТО ОВЦЕ ПОКОРНО СА ОТИШЛИ В КЛАНИЦАТА !

171

Анонимен

преди 1 месец

Безочливи лъжци! Това са развитите страни. Те защитават благоденствието си с цената на нещастието на половината свят и винаги някой друг е виновен!

170

Пеерастът лъже:

преди 1 месец

Париж: 150 000 руски войници са загинали в Украйна за нищо. Военният провал на Русия е факт, заяви министър Сежурне. Сигурно е грешка на езика, ако става въпрос за провал, то това е провалът на Франция в бившите и колонии, от където им биха шута напоследък. А за сведение на пеераста съпруг 1 Сежурне, само от началото на 2024 г руснаците са освободили територия в Украйна, по-голяма от територията на България.

169

можели са да избягат

преди 1 месец

ВИНАГИ ИМА ИЗБОР, СТИГА ЧОВЕК ДА СИ СЛУША АНГЕЛА ХРАНИТЕЛ КАКВО МУ НАШЕПВА ! КОГАТО СИ ПОСЛУШАМ ВЪТРЕШНИЯ ГЛАС, НЯМА ПРОВАЛ !

168

Анонимен

преди 1 месец

Хамериканското разузнаване наскоро обяви цифрата 50 000 ,сега франсетата твърдят че са около 150 000. А според нашите тротинетки са между 400 000 и 100 000 000,с две думи излагацията на колетияния джендърски Запад продължава с пълна сила.

167

Ром"с

преди 1 месец

Москва дава меормация за загиналите 500 000 украинци ..а щом Макрон и Камерон искат да изпращат войско в Украйна ...то още 1 500 000 ранени украинци има .. .Французите не искат Макрон а се прави на новия Наполеон...

166

Стефан Сежурне

преди 1 месец

Е женен/омъжен за секретаря/секретарката си. Любовта е непобедима. Особено че.де.рас.тията.

165

Анонимен

преди 1 месец

Най малко 2 милиона са, честно

164

Дон Кикот

преди 1 месец

Как ще е за нищо, миналата седмица окупираха едно село.

163

Съвсем сериозно

преди 1 месец

"Защо на един сбъркан обратеняк казват гей!?Ако може някой да обясни!" ---- ---- ---- Защото за един подобен коментар в Канада, полицията ще изиска от този сайт твоя IP адрес, ще те намерят и до една седмица ще те арестуват с обвинения за "Език на омразата", "Криминален торзом" и още обвинения. Ще ти вземат отпечатъци от пръстите и снимката ти ще виси в Интернет заедно с убийците, крадците и изнасилвачите. Ще получиш условна присъда първия път и ще имаш проблеми да си намериш нова работа.