34

Киро Канадеца

преди 4 месеца

Толупа и Шиши са поканени от Путин на парада на 9 ти май.Дедо Байдън ще им разпише командировъчните.

33

На всеки километър

преди 4 месеца

Фашизма е в Украйна при хохлите.Бандеровци и Азовци.Светоената общност и Сащ онзи ден официално отричат Азов заради фашистките възгледи.Американците предупредиха и Зеленски да не попада натовско оръжие в Азовско нацистки ръце.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Такива като Санчес женени за мъжете си за принудително лечение във психиатрична клиника.

31

Анонимен

преди 4 месеца

До 30 - Ро кат Денков - по 8 около него, два екипа оторед, един отзад ... Това 59 оарпета гонпазят мекеренцето.

30

Анонимен

преди 4 месеца

"Ветеран дипломат от ООН, 62-годишната Кааг, каза, че средата за политиците в Нидерландия е станала "токсична", тъй като тя и колегите й са изправени пред постоянен порой от "омраза, сплашване и заплахи" и често се нуждаят от строга полицейска охрана."-------------------И през цялото това време не сте загрели, че хората ви мразят заради това, което правите с Европа.

29

Панелените

преди 4 месеца

Балъци единственото, което имат е плюене под статии, и се изпълнени с толкова комплекси излоба че дори забравят Къде живеят в най-пропадналото място в континентална Европа

28

Анонимен

преди 4 месеца

До 25 Народини държави изпезват постоянно ...

27

Анонимен

преди 4 месеца

18 парада е в киев, цяла дискотека е, има ток, няма ток виууу сирена виу и сирената спре гръмнат агрегата. Виу кулата в харков я няма, в киев бе гръмната отдавна барабар с американските хакерчета опорковци и релейчици вътре. Има и гостувсши диджеи от време я "инкогнито" шефа на цру, я някоя урсула. За делегацийката правят място в укритието, а обикновения хохъл изгонен навън. Кеф.

26

20

преди 4 месеца

Е добре е що минус! Сега питам! Един ДНК тест стига, за да се докажез наъуи тай?

25

Анонимен

преди 4 месеца

До Т34 "Украйна няма да съществува" Ахахаха. Руския фашизъм е обречен.

24

Анонимен

преди 4 месеца

До Йосарян "държахте ни затворници заради настинка" Ама верно ли, и колко е смъртността през 2020 и 2021 спрмо предните години в България?

23

Анонимен

преди 4 месеца

До 18 - А после около 50 пъти повече ще бъдат върнати към Киев инвойната приключва.

22

Т34

преди 4 месеца

Ще има парад.Току що по р1 РУСИЯ имаше реклама.Украйна няма да съществува, разберете го най после с тъ---е си глави.

21

Лапате

преди 4 месеца

На Шиши и Тиквата паламарката 15 години балъци-посшеднинпо всеки параграф, не само в Европа, но и Африка и Мала Азия!! ЖАЛКАРИИИ

20

Анонимен

преди 4 месеца

Ама истина ли е,*** жена му е мъж?

19

Гошо

преди 4 месеца

Поредният Педро от инкубаторът за Лидери-кукли на ционистката клика.Макроноподобен толера.ст.

18

Анонимен

преди 4 месеца

До Русия е Велика - на 9ти май ще има ли парад? Украинците получиха ракети АТАКМС и ще удрят като луди по руските територии по време на парада. Никое ПВО не може да спре 100% ракетите, поне няколко ракети ще ударят докато тече парада, а може и Кримския мост да ударят.

17

Червента армия гази

преди 4 месеца

Да живее Путин и братският руски народ.

16

Йосарян

преди 4 месеца

Вкарвате милиони тузземци да подменят населението - съсипвате земеделието и унищожавате животновъдството - разрушавате енергетиката - държахте ни затворници заради настинка - и сега ви станало "токсично"? ВИЕ СЛУЖИТЕ НА НАРОДИТЕ СИ! А не сте им "строги господари"!! Спомнете си, преди да стане ГЛАВОРЕЗНО!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Ами Европа е на подчинение на САЩ, затова. В САЩ черните направиха погроми НПОтата и разни блек лив woke и мув соросташки движения свързани с тях почнаха серия от всякви заплахи и заставяния. Чак на британския министър му се наложи да обяснява че кляка само пред кралицата и жена си, а не пред банда черни взели ритуал от сериал асоциирали се със някой си "сив червей". От друга страна пак в САЩ има бели супермасисти свързани с куклус клан като Дейвид Дюк. В Европа има прикрити от ЦРУ - Lileikis.