24

Анонимен

преди 1 месец

Българина е доста мързелив и простт народ. Влез в училищата и ще видиш за какво говоря. Отделно по ТВ се излагат всеки ден с липсата на дори елементарно знание.

23

Анонимен

преди 1 месец

Всеки мисли да се спасява като е застрашен от геноцит. И турците не са успели да унищожат бг, но сегашните евроатлантици ще успеят.

22

бг смешки 2

преди 1 месец

ако българите мислеха трезво държавата нямаше да им ена този хал ! оказа се че българите ИЗОБЩО не мислят ама ИЗОБЩО или по един доцент - професор 80 % *** ама май са дори повече към 90 % ....

21

Анонимен

преди 1 месец

До Нане А аз на тебе гнусно помиярче първо бих ти се изпикал в устата и тогава да ти пусна 2 9 милиметрови.

20

nikolov

преди 1 месец

а те реално са към 1 милион

19

Анонимен

преди 1 месец

80 % или повече са дебилираните, които нямат ориентация в кой век сме.

18

Янка

преди 1 месец

Спомням си, че това недоразумение влиза в една класна стая и сочи снимката на Ломоносов - " Този нищо не е направил ".Има го клипа! За справка какво е направил Ломоносов виж Google! И този бе Министър на образованието!!!

17

Анонимен

преди 1 месец

Oбразованието взе да се чупи при египтолога и продължи при Вълчев.

16

Анонимен

преди 1 месец

Тоя възрожденец за трезвомислещ ли се има?! За простоватия език съм съгласен, но за резерва и еврото ... много олеква :) Говори пълни глупости. Нека да се занимава със социология и политология, а да остави икономиката на икономистите. Това също е признак на интелигиентност. Само простака се изказва по теми, където не е компетентен.

15

Анонимен

преди 1 месец

Изберете пак Кукубенд парламент и всички клоуни, рапъри, шоумени и чалгари да ви управляват. По вашата трезва логика трябва да изберете и Мишо Шамара за Ди Джей и меринджей на Кукубенд парламента.

14

Анонимен

преди 1 месец

Българите имат едни левове - по портмонета и в банки. Ако България приеме еврото, тези левове ще бъдат заменени с евро. Откъде ще дойдат тези евро? Е от този валутен резерв. Т.е. този валутен резерв ще бъде раздаден на тези които си дадат левовете.

13

Анонимен

преди 1 месец

3-4 мил. мислят трезво?????Де да беше така. 3-4 мил.са неграмотни не могат името си да напишат без правописни грешки.

12

Анонимен

преди 1 месец

Не щем да се присъединяваме към еврозоната. Искаме да дойде путин и да ни направи като Куба с 12$ заплата или като Венецуела с 2$.

11

Нане

преди 1 месец

На всички придобили титли след 1989 година.... Отнемане на титлите и пензииите... Това са откровени краварски слуги блюдолизци на краварски анали... ===)))

10

Анонимен

преди 1 месец

До Нане Заминавай си за скапаната русия бе говняр.

9

Анонимен

преди 1 месец

Не бих нарекъл България държава. Повече от три десетилетия това е брутална мафиотска структура, чиято единствена цел е дрането до кожа на раята. Надявам се всички, които участват в това, един ден да горят в ада заедно с децата си!

8

Анонимен

преди 1 месец

ЕС изостава, факт. ЕС ще ни направи по-бедни много скоро, след въвеждане на еврото. Българският лев е много стабилен защото има 20 милиарда евро неприкосновен валутен резерв в БНБ. След въвеждането на еврото валутния резерв ще влезе в Европейската банка. Това е целта, за да се пороби България. Кой да мисли трезво? Хората са объркани. Всеки ден политиците ги объркват все повече. Щом политиците могат да правят измами, да фалшифицират подписи безнаказано, хората губят представа ред и законност.

7

Анонимен

преди 1 месец

От 6 милиона българи мислят нещо едва около един милион, а трезво едва 400 хиляди. Оснаналите са роби на престъпници и са лишени от мисъл.

6

Анонимен

преди 1 месец

Дърт комунист и пенция влачи и заплата влачи :)))

5

БГ

преди 1 месец

Професорът от куртоазия е завишил бая числото.... максимум милион...