135

Анонимен

преди 1 месец

Сега военните сили на бг са само от Генерали, войници и техника немааааааааааа. Но Генерали имаааааааааа и то много... Едно въпросче само вашите натовски генерали какво ще правят в случей на война???

134

Анонимен

преди 1 месец

Военните бяха считани за най-тъпите хора при соца, поради отявлената им неграмотност и несъвместимост с гражданското образование и поведение! Сега по не е така, но вече нямат привилегии и няма желаещи да стават военни!

133

До 130

преди 1 месец

Здравейте студенти и вие от ВИФ!Честит 8 -ми Март!" - Човека е бил в бъдещето... За това им е чиститил 8ми Март, както сега на вас ви честитят всеки път като ви видята... Знаят че сте трансджендъри и ви подкрепят.. .ххахахаха

132

Анонимен

преди 1 месец

В България всяка частна инициатива се души и убива от бившите комунисти. Омразата към капитализма е в атеистичната им, марксистка душица.

131

Анонимен

преди 1 месец

А 1 лев е 50 пъти колкото една рубла!

130

Я ла Тоя

преди 1 месец

До при Тодор Живков Не разбирам какво се пените... Държавното беше при Бай Тодор и беше лошо :) Сега е бизнес... Имаш плащаш, нямаш умиргаш )) Европейци ) стига сте ревали ))) свободни сте да избирате ))) как да мизерствате )))

129

Бай Тошо

преди 1 месец

Се беше изцепил в зала Универсиада на 8 декември-,,Здравейте студенти и вие от ВИФ!Честит 8 -ми Март!"

128

Как да е

преди 1 месец

А на пожарникарите как им викаха??? Средно специално или само средно образование?

127

Къв да е

преди 1 месец

На военните интелигенти им викаха при соца ,,полувисше образование", те и ВИФ бяха елита на академичната младеж! При едните изпит се вземаше-лъскам обувките и стягам колана, отговарям тъй вярно -взел съм го, а при ВИФ-11 изпита, десетобой и История на БКП!

126

126 Раздвоение

преди 1 месец

на личноста ли те гони??? В първия си пост питаше колко струва рублата при обмяна в евро или ус долар. Намерих ти колко йени може да си купиш за 1 рубла... Сега почна да ми говориш за заплати, номинални и прочие.... Какъв ти е проблема??? Сигурно си свършил дрогата и ся си го изливаш тука....

125

Мунчо

преди 1 месец

За Баце (Буда) ли говориш??? А като сложиш и филията с мас .. направо 100% европеец от най-изтънчените...

124

Анонимен

преди 1 месец

В Япония заплатата е по -ниска от Русия, в йени, рубли или какъвто и да е актив! Може би е около 10 пъти по -ниска! По -висока е от Швейцария, но от руската е по-ниска, значително! Номинално и реално!

123

До Ха ха ха - 119

преди 1 месец

1 Russian Ruble = 1.68 Japanese Yen Имаш ли още опорки???

122

Анонимен

преди 1 месец

Айде на опашките за кисело мляко, хляб Стара Загора и Добруджа и саламчето Камчия, дето се пържи! На ви работа в завода, на ви! Лимонада и Швепс, бира в шише с муха вътре за мезе! И като пуснат американски филм на киното, целия град там! Ехх , култура, да се хвана за кобра, дет казал старшината! Що не и за к...ра?

121

Анонимен

преди 1 месец

Водата може да стане по-скъпа и от петрола. Русия притежава 40% от световните запаси на прясна вода на планетата.

120

Анонимен

преди 1 месец

Още един си отиде - Малдивите напълно изоставят долара в търговските плащания. Островната държава не е само океан и богата почивка. Това е доста важен търговски играч в региона. И Малдивите казаха, че повече няма да използват американска валута в търговията. Това е разбираемо, защото времената се промениха - сега почти цялата търговия на Малдивите е с Китай и Индия. Две държави, които активно работят върху своите валути.

119

САЩ не признава

преди 1 месец

Международният съд в Хага... Та до там с опорките ... хахахахаха А педофилията е основно занимание на запада.

118

Ха ха ха,

преди 1 месец

...руският Тролей наистина е забавен с изцепките си! Я кажи, руската рубла още ли стабилно държи 100 рубли за Евро? Даже и китайци и индийци не искат да имат нещо общо с рублата!

117

Анонимен

преди 1 месец

При Тодор Живков пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

116

Анонимен

преди 1 месец

Още малко и ще види, тълпи от бежанци , мечтаещи да емигрират в безбрежните Сибирски полета? --- Климатични промени кво да правиш??? Исландия е била Зелена а в Сибир и до сега намират останки от Мамути и прочие... Та така