34

Знаещ

преди 1 месец

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

33

Фют

преди 1 месец

До 32. А какво точно е празник според теб? Копане на нивата ли?

32

Анонимен

преди 1 месец

Диви балканци полази Европа.Ужас !!

31

Беновска пипа

преди 1 месец

Тези българи не празнуват Великден, а са отишли н почивка. В България под празник се разбира ядене и пиене на корем и лежане ...

30

Фют

преди 1 месец

Бедните европейци от България отново празнично пътуват. А богатите копейки кълват ли кълват тук. :))))))))Само да вметна, плажа на Палеокастрица е чудесен:)

29

Уорнинг

преди 1 месец

Това лято в ресторантите на българските курорти няма да е достатъчно да имаш желание и пари за да влезеш. За да можеш да поръчаш ще ти е необходим индийски, непалски или пакистански разговорник.

28

Мишлен

преди 1 месец

По-добре да вечерям на капака на колата пред лидъла, отколкото да отида на ресторант в български курорт.За 45 Евро вечеряме 3-*** човека нормално в Гърция, клас на заведението между нисък и среден. Безплатни вода, хляб, маслинова паста и малък десерт. Усмихнати сервитьори и най-важното - без последващи стомашно-чревни проблеми.

27

Анонимен

преди 1 месец

Да ум лепнат по един черен печат на излизане от България. Аз ще празнувам тук и ще похарча повече пари от тях, а те ще захранват чуждата икономика.

26

Анонимен

преди 1 месец

А останалите 6,3 милиона?

25

комплексари

преди 1 месец

ако ще и на луната да празнувате все ми е тая, и да не забравите да качите снимки у фейсо какво сте ръфали по празниците.

24

Точно

преди 1 месец

Само в Гърция религията е източноправославие, ако ходят затова! Донякъде и за румънци! За такива като нас и руснаци си е точно гуляйджийство без ценности, освен за малко хора! А в Русия е и пропаганда за войни!Като джихадизма!

23

Върл Копейка

преди 1 месец

Ами така ще е. При нас заради ПП-ДБ всичко е скъпо и има безпрецедентна финансова криза..

22

Зозо

преди 1 месец

170 000 от тях ще са тези, които са предпочели да пътуват в чужбина, като 58 000 от тях в Гърция................. останалите в Турция :))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 1 месец

До 16 Сви ми се сърцето като ти изчетох коментара, защото само тежко комплексиран човек може да напише подобно нещо. Жив и здрав!

20

Боби

преди 1 месец

Въпросните 170 000 българи може да празнуват каквото и да е друго, не не и Великден. Същността на този празник не е в гуляйджийството.

19

факт

преди 1 месец

БГ хотелиери и кръчмаджии гледат на клиента като банкомат !

18

Анонимен

преди 1 месец

На година реализирам между 30 и 40 полета. По-голямата част от тях са бизнес пътувания. Но се старая всяка година да пътувам поне 2 пъти със семейството си. Разбира се извън България. Пътувайте! Само така ще променим вмирисания манталитет в България. Обикаляйте и носете насам новото, стойностното и красивото!

17

Анонимен

преди 1 месец

Какво ни интересува нас това Атеистите :)))

16

Анонимен

преди 1 месец

На вилата сме. Не разбирайте селска съборетина, а луксозен имот с басейн, сауна, фитнес. 2 агънца сукалчета ще ми докарат утре. Агънца по 7кг, не овце по 15, дето ядат из селата и му викат агне на тая ***. Пещ. Дроб дарма. Адана кебаб- агнешко и аржентинско говеждо смес. Зеленийки от градината, домашни яйчица. Разбира се, домашен козунак с италиянско брашно- истинска красота. Крафт бира на корем, 3 приятелски семейства 8 деца. Идилия. На работа обратно към 1ви юни. Хоум офис, от вилата:)

15

Анонимен

преди 1 месец

А какво празнуват :)))