30

Анонимен

преди 1 месец

Бойко Борисов и Сатаната ще покани за да спре демокрацията и да пороби народа

29

Бай Ставри :

преди 1 месец

"Искам САтанишев обилно насапунисан под душовете,коленичил с разтворени задни бузки и добре овлажнена входна тръба,готов да целува ръка и каквото му се подаде! После в мойта килия с глава заклещена между решетките за да плати за престъпното си управление и извършеното национално предателство в Юропарламентата! Така е демократично! И евроатлантическо! "

28

Анонимен

преди 1 месец

МУТРАТА СЕ ПОДМАЗВА НА СЪСЕЛА ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ РЕЖИМА

27

Тоя

преди 1 месец

За изборите проговори,къде беше до сега бе г.ни.до.твоята лена къде е,отиде да я млатят ре.зе.ну.шки.голямо клатене ще е.

26

85 години стигат

преди 1 месец

Лустрация на червените дърти ДС кли т ори

25

СтанишефЕпедал

преди 1 месец

Нема индианци

24

Анонимен

преди 1 месец

И вce лeви вoйвogи...

23

Краси

преди 1 месец

Ако българите бяха нормални-комунистите отдаавна щяха да са в Сибир!А те и до днес/Боко Тиквата/ са на власт!

22

Моисей

преди 1 месец

Масларова да върне парите

21

Защо слагате

преди 1 месец

Минуси,че синът на левия Батков ще става депутат от ГЕРБ?Ами поинтересувайте се и тогава драскайте .Синът на Батков е издигнат за депутат от ГЕРБ за Смолянския район.Какво не му харесвате на Тодор Батков -младши?Освен че е ***

20

Анонимен

преди 1 месец

БОЙКО И САТАНАТА ЩЕ ПОКАНИ ЗА ДА СПРЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И ПРОГРЕСА НА БЪЛГАРИЯ

19

баба мара

преди 1 месец

вземи мотиката и свърши нещо писна ни от без-дел-ни-ци и всезнаиковци

18

Желяско

преди 1 месец

Серго трябва да се завърне и да възкреси тройната коалиция. По онова време си живеехме много по-добре. Кило зелен фасул струваше 1,05 лв. на пазара и на цигарените изделия ги нямаше гнусните картинки с ракови образувания.

17

ха-ха-хи...верваме

преди 1 месец

Тоя съсел се е взел за воевода...а *** го отсвириха като "малък четник"с извънземна скорост от листите на БуСиПе и компания...ДуПиСе го зове ...да си направят с Еленка голо парти в скута на Пеевски посръбвайки мазно турско кафе...

16

тояОТкоя дупкаИзлезе

преди 1 месец

станиШЕФ няма повече да е ШЕФ.а ще е последна дупка на кавала !!!Евала на Нинова !!!

15

ГЕРБ

преди 1 месец

Е най-лявата партия в България.В нея има повече бивши комунисти,отколкото в БСП.А сега прибира и децата им .

14

нямате честност

преди 1 месец

Вижте, аз чакам 35 години някой от вашата дружинка, партия, чета, воеводство и тн да излезе и като Елцин да се извини на народа за провалените мечти на разбития преход.Трябва да осъзнаете своето гигантско предателство към социализма, идеалите му, борбата с капитализма.Не може да си се клел в комунизма и после да приватизираш.Така прехода беше поставен на фалшива основа.Това е най - голямата лъжа в цялостоното развитие на Българската държава.

13

мхм

преди 1 месец

Съсела изригна, хахахаахах

12

А пък

преди 1 месец

Синът на "левия" Тодор Батков,известен със за менките на гори ,ще става депутат от ГЕРБ.Няма как,след като Баце прибра некадърния син на Алгафари,идва ред на също така некадърния син на Батков . ГЕРБ комунисти спасяват децата на комунисти.

11

Малко за политика

преди 1 месец

Станишев не става за нищо, но се уреди някак си за председател на ПЕС. Достатъчно вреди нанеси и на България и на БСП. Той провали и АЕЦ Белене и Южен поток. Бойко само довърши това унущожаване на тези два проекта от национално значение, което той започна. Сега накъде?