104

Анонимен

преди 1 месец

До 102, те преди 6-7 години и някакви жълти жилетки уж скандираха, протестираха, палиха... а на края събраха 2% на изборите! Казах ти навсякъде има смахнати, хубавото е че са тотално малцинство

103

Анонимен

преди 1 месец

9 май ще празнувате ли ***-сабаки pycopoби? Или ши одите у Гърция да муате филийки с мас?

102

Всичко Свърши!

преди 1 месец

КРАЙ! Франция става част от Руската Федерация, до края на месеца!

101

Много Дрога и Бело

преди 1 месец

Много скоро ЕС ще загине. И Русия ще управлява света и ще разпределя световните ресурси. Край с ЕС. До 5-6 секунди няма вече да го има. НАЛИ ДРОГАРИ?

100

Анонимна

преди 1 месец

Само,че аз видях протестите на видео материал в интернет на които скандираха фрекзит и други неща за Макрон.

99

Анатема западни коли

преди 1 месец

Русофили, продавайте немските гадни к0чини и купувайте всички новата лада.

98

Дон Балон

преди 1 месец

Истината е, че на запад идва криза, и там все по-трудно се намира добре платена работа, а разходите са високи. Това означава че доста народ си стои в България , не вкарват свежи пари отвън и се водят безработни в БГ. България е имигрантска държава, има повече работещи българи в чужбина отколкото в самата държава.

97

КРАЙ С ЕС

преди 1 месец

От института по картография решиха да изтрият ЕС от картата. ЕС умре. СССР сега просперира. На картата да има СССР, а не ЕС. Щото така викам.

96

Анонимен

преди 1 месец

До 95, aми не сме чули, няма и да чуем, защото това го има само в болните мозъци на няколко копейки! Сигурно има и някоя друга френска копейка, все пак смахнати има навсякъде, но тя е нищожно малцинство, на фона на 80 млн. французи

95

ВАЖНО! ЧЕТИ БРЕ!!!

преди 1 месец

Подкрепете режима на Путин, иначе тази зима ще живеем без ток и без парно и гладни. IT-тата ще ровят по кофите и ще ядат огризките на умните деца от Възраждане.

94

Имаме ли газ

преди 1 месец

А отцепи ли се вече щата Тексас?

93

Анонимна

преди 1 месец

Нещо да сте чули за Фрекзит и излизане на Франция от НАТО и Европейския съюз. А за Некзит / Нидерландия/. Протестите във Франция при които скъсаха знамената на НАТО и ЕС.

92

Доц.

преди 1 месец

Бих се радвал да разбера мнението на доцент доктор А.Петров по темата, но уви го думнаха.

91

Анонимен

преди 1 месец

Ех, другари русофило-комунисти, едно време какви манифестации имаше за първи май, а??? А после ходехме в горите на пикник, да ядем и пием... А сега че няма манифестации, едно на ръка, ама вече ви мързи и до горите да отидете... Майтапа на страна, ходенето в горите наистина беше приятно преживяване, ама сега ходим там не само на първи май, а когато си искаме

90

КЪЦИ КОПЕЙКИН

преди 1 месец

Цомчо и Къци влизат в един бар в Москва. "Какво става? Украйна наша ли е вече?" - "Наша", казал бармана. "Унгария, Румъния, Полша, Литва, Латвия, Естония, наши ли са вече?" "Наши са. Цяла Европа е нашаЯ!" Възкликнал бармана, а доктор Къци си отдъхнал, а Цомчо замасажирал напрегнатите му уши - "Дай две бири!" "Веднага - 20 евро, ако обичате", "Нямаме евро, само български лев и рубли" - "Господине, годината е 2032-ра и тези валути са отдавна изчезнали. Или плащайте с Долари и Евро или НАПУСНЕТЕ!"

89

Анонимен

преди 1 месец

Друго си е да просиш пари от мама и тати докато си на 40 и да се мислиш за голям играч хахахаха и после да се чудиш защо никоя жена не те иска хахаха неудачници

88

Комунизма

преди 1 месец

Не си е отишъл още и ще живеете в мутренска държава и в сомалийска мизерия Докъто това е така плебеи

87

Пълно е

преди 1 месец

С безработни с вишу с което си бършат а но са Кото им свърши тоалетната хартия вместо да копуват нова че е скъпа

86

Атакист

преди 1 месец

Абе, Костадин Костадинов нали е доктор? Що не си пращате при него да ги прегледа, нали е доктор?

85

Антисоциалст

преди 1 месец

Не ви щем вносните салами и дините през март. Ще минем и без банани и тоалетна хартия. За тая работа си има бидета. И вестници рекламни и измамни. Ще има шарени плакати. Искаме си и образованието на Бай тоша и здравеопазването. И нормалния живот.