9

Христо Христов

преди 1 месец

Мухаха... Евроценност е криминалните и рецидивите да бъдат обгрижвани... за сметка на студентите например. Защото европейските политици няма да стават студенти. Факти.

8

ВЪПРОС КЪМ НОИ

преди 1 месец

В тези Пенсии , за репресирани , включени ли са Наследниците на Екзекутираните Терористи за Гара Буново ?

7

Тенгри кан

преди 1 месец

Аз съм брутално репресиран от МВР и от самата Българска държава, всеки ден! Палковника и той *** репресира! Кат са появи и стрес! Единствено при жената му не мина номера! Жената го стресира сериозно, памака, филибелийски милиционер!

6

Анонимен

преди 1 месец

А за репресиите на политиците?

5

Анонимен

преди 1 месец

А останалите няколко милиона българи репресирани от демократичния режим през така наречения "преход"?

4

НЕЛЕПО

преди 1 месец

БГ Затворите и Лагерите имат Капацитет 5000 човека . Как са преживели тези 6 000 човека тези 75 години ?Тук нещо Смърди на Корупция . ДАНС и Президента трябва да ни защитят от опитите за Корупция и Ограбване на Нашите Пенсии и НОИ .

3

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски, искам да кажа Доган, се четка на избирателите от Турция. Ох машаллах. Сега ще си цъкат пенсийките. А повечето заминаха по-желание..

2

Анонимен

преди 1 месец

През 80-ти не е имало натиск от ДС репресирани да напускат страната на Запад. Зад граница излизаха хора с връзки в ДС и хора с роднини, живеещи в чужбина, което за тях беше повод за гордост, а не признак за репресия. През 90-те всеки си дължеше осигуровките по общото законодателство!

1

Анонимен

преди 1 месец

Т.нар. репресирани станаха също като едно времешните "активни борци". При около 7000 партизани към 9-ти септември /по официални стравки на ЦК веднага след 9-ти/ по-късно през годините активните борци станаха над 100 000, после привилегиите се прехвърлиха и на техните деца и т.н. "Репресираните" у нас реално са били доста по-малко от 6000, като знаем, че повечето вече не са живи. Абсурдно е това число. ЯВно пак има фалшиви герои, които са се уредили с фалшива заслуги