23

Анонимен

преди 4 месеца

Кличко тук има а един Киро вземи го на франта и го научи как се стреля да се маха от България

22

Бай Дрън

преди 4 месеца

Като не искате да се предсвате, ще ядете бой я. Само 200 човека загинали за 2 годи и? Путин да се поучи малко от Нета яху, как за зва месеца заминават 20000 цивилни. Нещо май войната на украинците им е малко.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Хвани единия, удари - другия! Така сте вие със Зеленски!

20

аха

преди 4 месеца

При унищожени 440 жилищни сгради, жертвите са 200 души. Това си е постижение направо. И то не се знае, дали всичките са цивилни, понеже имаше някакви натовци, дето починаха неочаквано от Ковид и други неща.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Ми утрепете зеления Ко му се чудите иначе той се подчинява на сащ че умиргате бавно фашисти

18

Анонимен

преди 4 месеца

Бийте са не са карайте - Рунд 1 Кличко-Зелен еврей :)))

17

Пешо от с. Мечка

преди 4 месеца

Ко съ оплакваш бе чоджук - сплотете се и се организирайте и го арестувайте Зеленио и го премахнете,оти мое и тебе некой заблуден крушум да тъ удари

16

Ееее

преди 4 месеца

Почнаха да се ръфат по между си нещо, защо ли хака и точно сега?

15

Анонимен

преди 4 месеца

Една немска журналистка интервюира Кличко във връзка с това, че искат да връщат укрите избягали на запад, дали е готов да се сражава и умре за родината за родината. След 2 минути гробовно мълчание, той отговаря: Не съм готов да умра, готов съм да живея за Родината. Кличко е герой! Готов да живее за родината, че е много ценен и умен.

14

до 9-ти, Траят си,

преди 4 месеца

защото знаят, че гражданите на Европа няма да тръгнат срещу РФ на война, тая позиция е достатъчно ясно заявена. Затова се надяват на всякакви чудеса да се случат, че белким се проточи войната, докато минат евро-изборите, за да се закрепят във властта за още един мандат.

13

българина

преди 4 месеца

нали това искахте, като влизахте в нато след мюнхен? война с Русия.... абсолютни тъ ци сте, точно като нас

12

Анонимен

преди 4 месеца

В друг сайт Кличко казва по-различни неща. Явно автоцензурата тук е на високо ниво. Кличко казва: "Много политици мислят за постове. Украйна може да престане да съществува след няколко месеца", каза той, "За съжаление има твърде много политици в централната власт, за които личните амбиции са много по-важни от интересите. на страната". Проблемът с борбата с корупцията е много остър в Украйна.Кличко смята, че предприетите от украинското правителство мерки за борба с корупцията са недостатъчни.

11

родолюбец

преди 4 месеца

ЕС знае по добе от Плитко, че нищо не се прави с корупцията за укрите. Точно такива ръководители им трябват на ЗА-падналите. Ако си вкарват и $ в техните банки са обичани до смърт. ПОгницата от предатели е огромна.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Крадете милиарди кви помощи търсите още ,фашаги

9

с други думи

преди 4 месеца

Зеления граби колко може - за останалите трохи.....

8

Анонимен

преди 4 месеца

Кличко сащ ЕС знаят че Зеленски е наркоман и краде от тях милиарди ни си траят )

7

Говедовъд

преди 4 месеца

От тези 440 унищожени и повредени жилищни сгради 430 са на сметката на укро-ПВО!Ако забелязвате, с намалянето на боеприпасите им намаляха и ударите по кооперации!

6

Анонимен

преди 4 месеца

"Кличко припомни щетите, причинени от руските дронове, и призова за по-голяма международна подкрепа" --- За дронове няма нужда от ПВО, то не работи както всички знаят (освен ако не говорим за американските безпилотни самолети които започнаха да се наричат дронове). Та за дроновете требват прашки, ама надали американците могат да доставят прашки за 61 милиарда долара.....

5

пияница мистик

преди 4 месеца

И както обичат да пишат пyтин0питеците, когато нещо не им отърва: "ФЕЙК НЮЗ" :))) Ама тази новина ще им хареса, нищо че е пред немска медия, които те като цяло недолюбват, ще и повярват на 100% и ще започнат да я дават за пример колко са корумпирани украинците, щом самите те си казват :)))

4

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?