5

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се вземат адекватни мерки за пешеходци, велосипедисти и най-вече никъде не споменатите хора с тротинетки. Каращи без каска в някои случаи по двама на тротинетка меджу колите и то нямащи дори 18г. Виждал съм мъж,жена,бебе и друго мало дете -4 броя. Няма санкции. Също така са нужни санкции и за съпричиняване-пешеходеца вижда идващата засилена кола и въпреки всичко тръгва? Пршеходната пътека лесно става райска пътека. Човека може да има проблем със спирачките. Седиш чакаш,тръгваш

4

Niki13

преди 1 месец

в противен случай става дума за политически девиденти. Хората умират не от превишена скорост и алкоходл, най-много умират поради несъобразена скорост с пътните условия. За всеки е ясно, че става дума за лоши пътища.

3

Niki13

преди 1 месец

нека не се изсипва всичко върху главата на водачите на МПС. в закона има и други субекти - контролни органи, соибственици на пътя. Защо за тях няма санкции. Смъртта на дете е най-ужасното нещо, което може да му се случи на човек, но не смятам за уместно, хора покрусени от мъка да коват закони. винаги ще има жажда за мъст. Всико е просто, срещу всяко задължение да има и санкция ако се наруши. И нека политиците четат и статистиката, ако искат разбира се да намалят смърта на пътя

2

Анонимен

преди 1 месец

Не, точка. На запад избягаш ли от произшествие наказанието се удвоява. Нашите закони се движат със скоростта на *** докато другите са на космически кораби вече.

1

Анонимен

преди 1 месец

Първата промяна трябва да е да се премахне възможността за отказ от тест. Втората е да се намерят адекватни тестове,а не реагиращи дори на капки за нос. Трето бързо правосъдие. Четвърто адвокатските хонорари да се ограничат до нормални размери тъй като изземват огромна част от обезщетенивто.