78

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с НАТО 1 трилион военен бюджет, високи технологии 80% от световния БВП, 18 хиляди унищожителни икономически санкции + 40 милиона нацистка държава готови да умират и да се бият във война с Русия срещу изостанала нискотехнологична Нигерия със сняг, 1.5% от световния БВП, само 70 милиарда военен бюджет, икономика по-малка от Португалия където 80% от населението няма канализация и ползва външни тоалетни?

77

Анонимен

преди 1 месец

Значи престъпниците в Кремъл могат да иземват активи на Макдоналдс, Икеа, Рено и т.н, но запада не можел, всичко ще Ви вземем сибирски варваари

76

До Анонимен 75

преди 1 месец

Хъ ми то само продажната путинофилия реве! Що да не може Украйна в НАТО!? След като Украйна иска в НАТО значи ще влезе в НАТО! Стига естествено да изпълнява необходимите условия! Само това е критерия! После последствията ще ги носи и рашистан! Сега всеки Украинец е задължен да взривява убива коли и беси всеки рашистанец където и както го види! Поради простата причина, че рашистан първи започна да прави именно това с Украйна!!!

75

Анонимен

преди 1 месец

Русия не може да победи колективния запад. Тя има някакъв шанс единствено ако разделя и владее нациите по отделно. И Кремъл разбира това много добре.

74

Анонимен

преди 1 месец

Лавров произнесе думата "Харков". Сделката със САЩ е развалена, Русия ще довърши Украйна.

73

Анонимен

преди 1 месец

Вчера говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза между другото, че съдбата на Зе-удавникът е предрешена. Вие пропуснахте тези незначителни думи.

72

Анонимен

преди 1 месец

Има правила които Украйна трябва да спазва - Украйна не може да бъде в НАТО! При това Москва многократно предупреди, че Украйна в НАТО е неприемливо за Русия. Не веднъж, не два пъти, 100 пъти Русия им обясни правилата - не може да сте в НАТО, такива са правилата! Не разбират! Ами тогава моля - да си носят последствията. Не само, че никакво НАТО няма да видят, но ще загубят и държавата си.

71

Анонимен

преди 1 месец

Русия не е нападала Украйна. Русия изпълни договорните си задължения с ДНР и ЛНР.

70

До 28

преди 1 месец

Съгласно подписания договор при разпада на СССР, бяха уточнени границите на бившите съветски републики (държави), т.е. Украйна не е руска и това, което направи Русия е агресия/инвазия, нарушаваща този договор.

69

Свери си часовника

преди 1 месец

До Анонимен. Контранастъплението претърпя провал. Свери си часовника. Не, не са си върнали все още Крим.

68

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

67

КражбЪ

преди 1 месец

Га кради украински територии ни рива

66

Анонимен

преди 1 месец

Вчера в Хамбург мюсюлманите проведоха митинг шествие за съсдаването на Германски Халифат. Мюсюлманите с ЕС имат право да организират живота си както битово така и политически според тяхната религия - това съответства на принципите на демокрацията. Русия като велика както християнска, така и мюсюлманска държава приветства създаването на Германски Халифат. С такива хора които се опират на религиозни ценности по лесно ще се разбере отколкото със сегашната педерастическа Европа.

65

:D

преди 1 месец

ЕС иска да открадне руските кинти и да ги подари на Украйна. :D

64

Анонимен

преди 1 месец

Празни заплахи слушаме и четем от почти 3 години. Кучетата, които лаят, не хапят. Празни приказки, празни заплахи, само главите пълни с алкохолни изпарения.

63

Анкета

преди 1 месец

Вие уплашихте ли се? ДА - палец нагоре. НЕ - палец надолу.

62

Ужас!

преди 1 месец

Не пипайте руските активи, трябва да преклоним главица пред великия Пудинг.

61

анонимен

преди 1 месец

"Надеждността изчезва за една нощ заради едно глупаво, необмислено решение" Колко само е прав Песков и това е едноличното решение на дълбоко комплексиран бункерен психопат да нападне независима Украйна.

60

Анонимен

преди 1 месец

Русия винаги е победител ,но пък мужика винаги е губещ!

59

Исторически факт

преди 1 месец

Преди блатните територии ги владееше Златната орда сега ги владее Zлата орда :/