10

Йо

преди 1 месец

Естествено, че има качествена храна в България! Масовият българин обаче много обича да се оплаква и да се жалва колко му е зле всичко.

9

Факт

преди 1 месец

До Анонимен 5 Произвеждахте си, защото или по магазините и пазарите НЯМАШЕ, или доходите бяха толкова ниски, че нямаше как да се купува. ЗАТОВА. Що СЕГА не отидеш на село да "си произвеждаш"? Щото магазина и пазара са ПЪЛНИ и можеш просто да отидеш и да си го купиш.

8

Факт

преди 1 месец

В България НИКОГА не е имало ПОВЕЧЕ качествена храна, отколкото сега. Буквално има от пиле мляко и то във всички ценови сегменти. Само тия, които ги МЪРЗИ да търсят и пазаруват в най-близкия им евтин магазин говорят как храната не ставала.

7

Браво !!!

преди 1 месец

До Анонимен......Цитат: "Например, имам познати ИТ спецове, които купиха сума ти земи и гледат животни, зеленчуци, плодове"........ Ей тия ИТ специалисти направо са навсякъде .Първо изкупиха всички имоти в цяла България, сега са на път да завземат земеделието и животновъдството. Така е в държавата на Пуделите требе да има и друг матрЯл.Закаде сме ние без ИТ по свичко сектора !!!

6

Анонимен

преди 1 месец

Какво означава "по един на седмица"? По един кит ли?

5

Анонимен

преди 1 месец

Ми на село всичко си произвеждахме, като деца нивите се сееха, градините бяха пълни. Това беше през 70-те и 80-те, когато бях дете, в началото на 90-те започна ликвидирането на селското стопанство, с което България се гордееше и беше първа износителка на хранителни стоки в СССР. Изнасяхме за СССР, а сега внасяме от Запада и не знам си откъде другаде. Докъде стигнахме! Докъде паднахме! Под дъното сме.

4

Анонимен

преди 1 месец

не мисля , че рибата в България е пресна - тук няма сьонга , хек , треска и р.н. но ни ги пробутват като такава по суперите .

3

Помни

преди 1 месец

Косово и аркан когато дрьнкаш глупости

2

Анонимен

преди 1 месец

Каква е тая жена 60 кг.и тоя мъж 70? Смесваме половете вече, нали? Джендъросваме се?

1

Анонимен

преди 1 месец

Естествено, че може. Който знае откъде да си набави. Например, имам познати ИТ спецове, които купиха сума ти земи и гледат животни, зеленчуци, плодове. Хем хубави заплати плащат на хората, хем отлична храна. Мляко с 1 пръст каймак- разкош. 2лв. литъра. Истински агънца сукалчета зс Великден по 7кг, а не овце като в магазините.