55

Мухаха

преди 3 седмици

Русия атакувала съоръжения по които РУСИЯ ДОСТАВЯ ГАЗ НА ЕВРОПА ???? По-жалки смешки не бях чел . Тоя наистина е много изпаднал третокласен комик. По-забавен беше във сценките си където крещеше на висок глас как "Крим е руски" .......

54

Украйна=терорости

преди 3 седмици

Когато Зеленски даде заповед на група обучени и финансирани от Украйна терористи да нападнат и да избият 160 души в кинотеатъра в Москва тогава Зеленски не рева!

53

Анонимен

преди 3 седмици

Не интересуват сценките на треторазрядния актьор - убиец на собствения си народ и държава за едните центове. Да му приседнат, дано, както и на цялата ша.ка около него и помощниците й у нас.

52

Кирчо ДжонТриВолта

преди 3 седмици

Украйна е бутилка газирана вода, в която няма газ.

51

Анонимен

преди 3 седмици

Как е контрата?

50

Урсула

преди 3 седмици

На нас газ не ни трябва имаме си перки

49

Ббб

преди 3 седмици

Какъв е зелински, мандата му е изтекъл, а и не са президентска република, а и да са нещо такова, такава станаха при Янукович, който изгониха с камъни.

48

Анонимен

преди 3 седмици

Газта е руска от където и да я карат.Хранилището на Зелко е компроментирано.

47

Фигаро

преди 3 седмици

Зеленски тук, Зеленски там! Кога обядва тоз чутовен херой? Кога спи?

46

Анонимен

преди 3 седмици

Става въпрос за голямо хранилище на газ в което газ може да съхраняват Западни страни. Това е проблема на Зелко.

45

Да си припомним

преди 3 седмици

Кой взриви тръбите на Северен поток, по който се доставяше газ за Германия и Франция. Някой да е видял Зеленски да се оплаква от това?

44

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ

преди 3 седмици

Че нали ЕС не иска Руска газ. Значи би трябвало тръбите да са празни. Или май май вече Русия не иска да продава ресурсите си за да може да закопае допълнително икономиките и промишлеността на вражеските държави.Пари се печатат но природни ресурси НЕ !!!

43

Има и още как

преди 3 седмици

До Анонимен43: Южен Виетнам е държавата. Загуби войната със Северен Виетнам. А САЩ не само ги подкрепяха, а бяха основният участник във войната на страната на южновиетнамската армия. Над Виетнам американската авиация е изсипала повече бомби отколкото за цялата Втора Световна война. А да не говорим за отровните химикали и напалмът.

42

Коментар

преди 3 седмици

Какво ги бърка европейците това. Нали и без това се отказаха от руския газ. Тогава ще се сетят за Турски поток. Ероган чака този момент. Даже най добре украинците да си думнат газовата мрежа както северен поток. Така ще спрат парите от газа към Русия. Руснаците просто ги улесняват, ама те пак неблагодарни....

41

май някой друг

преди 3 седмици

Зелко, те ако искат може просто да врътнат кранчето - те са източника на газа

40

Анонимен

преди 3 седмици

Някой да се сеща за държава,племе или клан,зад чиито гръб е стояла САЩ,и тази държава,племе,клан да е загубила комфликта,независимо от името на отсрещната страна!? Оеосия да каже нещо по въпроса!????

39

Анонимен

преди 3 седмици

Това е явно изнудване спрямо ЕС да дава пари иначе Зеления ще им спре газа от Русия, който минава през Украйна. В наш интерес е Зелето да бъде свален и войната приключила, за да купуваме директно от Русия. А, и ако някой гласува пак за ПП и техния американски кораб с газ, дето още го чакаме....да му се връща!!!!

38

Анонимен

преди 3 седмици

Утре като ни вдигнат газа двойно и спекулантите ще вдигнат цените на всичко четворна, ще ви питам пак ли ще викате слава на гол г ,ъз.

37

Анонимен

преди 3 седмици

Ми фашагите като атакуват НПЗ- та, кпито доставят горива и маска за целия свят включително ЕС и най- вече САЩ??? Пак пропаганда е тази статия. За пного т ъп и ни взимате...

36

Анонимен

преди 3 седмици

Кой взриви Северните потоци? Украйна, САЩ, Великобритания или и трите заедно?!