100

мелачката е скроена

преди 1 месец

Двете каки гиакат да са загерберират неофиц като им се гарантират 4 влизащи %та, заплати за парапетмотриски, а те от друга страна да опват нихните %ти за къде банята у Банкятъ

99

Двете каки

преди 1 месец

Ха сега на коя устата и е по миризлива, на мен или на Мая?

98

Хор от хора

преди 1 месец

Кога пък тази ми е решила един единствен проблем, че сега да ми реши всички "на по-високо ниво"?

97

linker

преди 1 месец

В гетото са свикнали на такъв изказ. Колкото и да се опитва да се интегрира, толкова са ѝ възможностите. Иначе данъци щяла да вдига...

96

Столетница

преди 1 месец

Верно е! Отпред ако нема некоя миризлива рошава ... омръзвам на избирателите!

95

Свинарят Слънце

преди 1 месец

И тази ще я издигна на БГ политическия небосклон. Както преди това издигнах Гоце и Резидентна. Но няма безплатен обяд. На Боко и Шиши вечно им трябват патерици. Но си искам Панаира. И още нещо.

94

Анонимен

преди 1 месец

Григорова ще победи! Браво!

93

Анонимен

преди 1 месец

Нагла е, но е и права. Ниновица им е като воденичен камък на врата на тая партия.

92

Анонимен

преди 1 месец

Ванче , парфюмът ти " Соросоидче " ли е , такава миризма се носи от теб?

91

Анонимен

преди 1 месец

Ванчето излъчва напрегнатост и злоба. Никога не е имала реална власт и единствено знае да намира кусури и да обижда хората. А това в никакъв случай не е привлекателно. За да си успешен политик се иска харизма и да си ***, в смисъл да не реагираш първосигнално на всяка дума на опонентите и да излъчваш спокойствие. Сори, Ванче, но ще бъдеш поредната употребена и разочарована мома в политиката.

90

Германец

преди 1 месец

На тая няма ли кой да й обере паяжината, че да се успокои малко?

89

смени с Зътата с Ц

преди 1 месец

Зиканската перли най много е блестяла до сливенско мътна тенекиено по филиковски на нишадър с парЗали лъснато подобрена

88

1х3, 2х3 и 3х3 = 4%

преди 1 месец

С ТРИтокласно образование. С познания в матеметиката колко прави 1 х 3; 2 х 3 и 3 х 3 сунива четворкиатачетирите процента, демек 4% да получи на изборите, където с другите две 4%-каджийки Елуданиората и Кнабелайнева очкват парапетното интервю, майнъ Филибето . Писна ми от Бомбайскято-Пешаварски ебнюхурви.

87

Радослав

преди 1 месец

Тая Григорова е титан който скоро ще се сблъскат с другият титан Костя Копейкин! Ром и комунист в едно най мързеливото, паразитно, безполезно разхищение на биомаса което може да съществува. Поотделно са пика на безполезността, но комбинирани в една обща химера стават като черна дупка. А ние имаме много такива титани на политическата сцена! После защо България се движи с 50 години зад ЕС, Еми защото толкова черни дупки на едно място засмукват дори времеви пространственият континуум!

86

Ванче, научи

преди 1 месец

словесните опозиции, характерни за българския език. Ако изтъкваш, че ТОВА показва нещо, правилно е да кажеш, че ТОВА посочва ОНОВА, а не ТОВА посочва ТОВА. Ти казваш: "ТОВА, което се вижда от експертизата ..., сочи към ТОВА, че е имало манипулации". Тавтологията не е препоръчителна за говора на политик с големи амбиции и претенции. Що е това тавтология можеш да прочетеш в някой речник на чуждите дума в българския език, там са включени доста термини. Всеки средно интерлегентен гимназист го знае.

85

Деди

преди 1 месец

Много е права момата ...! Г-жа БСП-то трябва ръце да и целува за Софията! Иначе - "плува ли корабче в окото ми" щеше да е питанката за БСП-то за столицата!

84

Анонимен

преди 1 месец

Борисов, Пеевски, Доган, Йордан Цонев, Явор Божанков, Тома Биков всички са роми

83

СМЕХ....

преди 1 месец

НЕ ЗНАМ, КОЕ НАХАЛСТВО Е ПО --ЕФЕКТИВНО И НАГЛО......РОМСКОТО ИЛИ КОМУНИСТИЧЕСКОТО.....ХАХАХА.........

82

Ванче, първо научи

преди 1 месец

научи добре българския език, после се втурвай в политиката. Толкова милиарди се попиляха за интеграцията ви! Щом наричаш някои хора "бастуни" и искаш да обясниш какво според теб им се привижда, трябва да кажеш, че НА бастуните им се привижда еди-какво-си, а не "Изхабени от употреба бастуни им се привжда ...".

81

Анонимен

преди 1 месец

какъв просташки език "бастуни", а преди да стане кандидат кмет на БСП никой не я познаваше, да видим сега какво ще направи