116

Анонимен

преди 1 месец

Натуту приспа вниманието на русия, че няма да я бие, и сега се подготвя да влезе в русия! Също както русия кaза, че няма да нападне братския украински народ!

115

Анонимен

преди 1 месец

Акциите на компании които изпращат оръжия в украйна падат що тъй ?!?

114

Има добри новини

преди 1 месец

За Украинския военен полигон за новия склад от 1918г.на миналия век дава надежда за ежедневни нападения в продължение на 10г.

113

Анонимен

преди 1 месец

Прочетете съвременна руска ,,поезия",великите поети Игор Витюк, какъв кеф било да умреш за Русия, Сергей Семьонов, как Путин ще спаси света от Армагедон....то да плачеш ли, да се смееш ли, да се чудиш Сталин жив ли е...? Нищо не се е променило там за един век, и на по -зле отива!

112

Анонимен

преди 1 месец

Досеа да бяхме забравили, че е имало там война. Обаче наивници като Джонсън, Урсула, Борел, Мишел и подобни така се оплетока, че освен да разрушат Украйна, ще съсипят и Европа. За Зеленски е ясно, ще си тенли куршума.

111

В момента се

преди 1 месец

Използват нови по прецизни снаряди и бомби от току що отворен хангар произведен през 1918г.на миналия век, защото от миналогодишната 1917г.свършиха.

110

ПЕТКО БАРБЕКЮТО

преди 1 месец

БОЙ ПО РУСКИТЕ ЧOTPИ! ПУШКАЛАТА АМЕРИКАНО СА БЛИЗО, А МОСКВА ДАЛЕЧ! ДО ПОСЛЕДНОТО РУСНЕ!

109

Анонимен

преди 1 месец

Щеше да е смешно ако не беше тъжно и жалко сори.

108

Анонимен

преди 1 месец

Есесовците от ЕС си мислят че ще победат Русия а нали видяхме сащ и ЕС подаряват оръжие и милиарди ,и пак нищо ново ,че умиргате бавно фашисти

107

До 3000г.

преди 1 месец

Са програмирани бомбардировките на учебният военен полигон Украйна на Руската федерация за провеждане на специялни операции за масово унищожение на всяка заплаха от западната коалиция на урудите,срещу Православните народи и християнските ценности.

106

Анонимен

преди 1 месец

Формуляр ...Бахмут Херсон Авдеевка Чааов яр Харков ненижното се зачертава.....

105

Анонимен

преди 1 месец

За какви години говорят..?!!И кои ще се бие ? Украинци кандидати нямаДа преговарят и да се приключва.Няма как Европа да издържа Украйна още години наред

104

Анонимен

преди 1 месец

До 101 ми заминавай на фронта при зеления ,на човека са му нужни хора ,а тия са избягаки от мобилизация гадовете марш обратно при Путин

103

Анонимен

преди 1 месец

За пореден път : руснаците свършиха ракетите още през март 2022. Украинците се самообстрелват.

102

Анонимен

преди 1 месец

Винаги когато се стреля по цивилни обекти, повече от 2 години, първото съобщение на руските военни е че украинците сами стрелят по своите, второто е че са стреляли те но по склад с боеприпаси, а при убити третото е че не знаели какво правят цивилни в склад с боеприпаси......и така всеки ден.

101

Дарк

преди 1 месец

Мирът е близо,колкото и да не влиза в нечии планове.

100

Анонимен

преди 1 месец

Бой по украинските фашисти ,Ко стана с милиардите от ЕС и сащ ,окрадиха ли милиардите Зеленски)

99

Анонимен

преди 1 месец

Укрите регистрираха мощна вълна от руски ракетни атаки през изминалата нощ. Поразени са обекти от енергетическата инфраструктура в Днепропетровска, Львовска и Ивано-Франковска области. Поразена е Бурщинската ТЕЦ. Сериозно е повредено оборудването в 4 ТЕЦ на укро-ДТЕК.

98

Бай Кор

преди 1 месец

Oпаааа...ракети С-300 са отбранителни за поразяване на летящи обекти ! Да, може да се преработи за да стане нападателна, но е безмислено да се прави. Има си достатъчно налични нападателни такива. Така написано, би трябвало да се разбира, че С-300 си е украинска ракета изгубила прихваната си цел ( ако изобщо е прихванала нещо !). То даже и обсега не и е толкова голям, за да се смята че е изстреляна от руска територия. Та супер статия, укроармията най-накрая си каза, че обстрелват собствените хора

97

Анонимен

преди 1 месец

C300 като не улучи целта в небето ли остава?