42

Анонимен

преди 2 месеца

Европа си купува газ от Русия през трети страни, че няма къде да ходи, ама санкциите трябва да се спазват..... Усложняват си живота за кефа на САЩ.

41

Ядрен вампир Z

преди 2 месеца

Европа излезе.Аз където плащам тройно по скъп газ скоро няма да изляза

40

Без ресурсите

преди 2 месеца

От Русия Европа те първа ще излиза и влиза в кризи от всякакъв вид. Те ресурсите разбира се си идват, но по заобиколен път и с други доставчици. Нямаш ли директен достъп от/ до източника, дедовия те първа ще е голям и твърд.

39

А рушнЯците

преди 2 месеца

излязоха ли от 19 век, или им е трудно

38

Анонимен

преди 2 месеца

На американците пола не го мислете. Те карат 6-цилиндрови двигатели и за вечеря ядат телешки стекове. По скоро бай г а н ъ о трябва най най накрая да разкрие хомосексуалността си с анемичната си вечеря от 2 ракии и пръжки с лук като добавим и неспособността да оправя жена си е ясна пълната катастрофа в тая държава

37

Многоточковия идиот

преди 2 месеца

пуснаха ли руския интернет в Карлуково?

36

49 маточината

преди 2 месеца

при твоето състояние е безпомощна.

35

Театър Сълза и Смях

преди 2 месеца

Ъхъъъ......тепърва навлиза!

34

ЕССР

преди 2 месеца

Излезе ли Европа от газовата криза? --- Когато ЕССР открие нови големи газови находища на територията си, кризи няма да има. Но този прекрасен момент най-вероятно никога няма да дойде...

33

Россия=Психиатрия

преди 2 месеца

Въпроса със руския природен газ за Европа е решен - газ няма да има!

32

До 37 Тъпотията

преди 2 месеца

и невежеството на сглобкаджиите евроатлантици е безмерно. Площ на Европа - 3866000 квадратни мили. Площ на Руската част от Европа - 1526090 квадратни мили.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Еле па БГ копейките колко се трвожат, търговците ряпа да ядат.

30

До А1

преди 2 месеца

Ти Острова не го гледай, ти си от България и гледай твоята чиния. Ти нито си измислил футбола, нито тениса, нито някакъв съществен пробив в науката. Англичаните имат хиляди експедиции с кораби по целия свят и са изучавали всяка костенурка, всеки бозайник и нов вид на който попаднат.

29

A1

преди 2 месеца

Така излезе,че на Острова сметките за ток и газ станаха три пъти по-големи!

28

Юри

преди 2 месеца

Европа няма да излезе от газовата криза защото в Европа няма газ. Има в Норвегия и Румъния ама то то си е за тях. А пък и само със газ не става трябва и да се яде. Русия освен газ, контролира и 30% от износа на сьомга. Най вкусната и най скъпа риба. А бай Гa.ньo трябва да гледа пpaceта целогодишно и да си мисли че има излаз на море, което е басейн и храната в него е малката цацa.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Как ще излезе от газовата криза Гейропа, маАнисийо? Като купува американски втечнен газ ли? Как да стане това?

26

Противоречие!

преди 2 месеца

Ако имаме студена зима тази и следващата година гъвкавостта от страна на търсенето ще намалее. . . Нали земята се затопля, сега изведнъж студена зима! Айде стига сте си противоречали има или няма затопляне или изстудяване?

25

Анонимен

преди 2 месеца

Криза не е имало.

24

Южен Поток

преди 2 месеца

Анкара ще стане основна транзитна страна за руския газ за ЕС. Турция ще стане единственият доставчик на газ от Руската федерация за Европа, ако Украйна не поднови споразумението за транзит.

23

ми щоо

преди 2 месеца

ми щоо, нали ЕС минава на зелена сделка, какво става мина ли индустрията на ЕС на вятърни мелници и слънчеви панели?