193

slayer

преди 1 месец

Преди дни излезе картата на градовете & военните компании в Щатите, които ще си разпределят последните 61 милиарда долари отпуснати "за помощ на Украина". Повечето са големите играчи, които на които воѝните са им златни мини. Но има и много малки бизнеси, които ще намажат от хранилката & щедроста на Американските данъкопладци. Така че мсисата на Зел е да ескалира воѝната до дупка, псевдо планове за мир, които никога няма да е реалност. ( поне последната 61 милиарда сума е за печалбарство, а не унизителното в предишната за да се плащат пенсии & заплати на Украинци, когато в щатите и

192

Мона

преди 1 месец

До РеалностИменно. Украйна ще диктува условията!

191

Жири

преди 1 месец

украинската формула е мисия невъзможна . Москва не вярва на сълзи

190

Анонимен

преди 1 месец

А останалите 130 държави, които не подкрепят тая формула, защо не ги брои?

189

Не е ли ясно?

преди 1 месец

Формулата на Зеленски за мир означава не мир, а война до последният украинец.

188

ptica

преди 1 месец

До ИстинатаЗа кое джудже става дума? За гиганта и половия атлет ***..ин?

187

Истината

преди 1 месец

Накратко: Украйна ще бъде напълно съсипана заради мераците на едно джудже и западните му ортаци..

186

Гочо

преди 1 месец

Смях! За това изказване, тази трябва да я приберат в психиятрията. Бъдещето на измислената ѝ държава ще бъде решено от Русия и САЩ. Рано или кэснж, те ще се разберат и животновъдите ще прецакат Украйна.

185

Реалност

преди 1 месец

Условията ги диктува победителят .

184

Вампир

преди 1 месец

Всяка помощ за Украйна от НАТО ЕС и Сащ е смъртоносна целувка . Глупава си като вашия президент . Заради тъпите ви глави милиони ваши сънародници избягаха в чужбина да се веят като знамена . А стотици хиляди гният в земята .

183

Деди

преди 1 месец

Оленка, пий си илача и не говори врели-некипели за войната. Спахте ли, или чакахте пухен юрган от ОТАН? Сега, границата била дълга, фронтът - тоже! Молете се, да не се активизира отново фронта под носа на Киев, щото тогава, сегашния ще стане двойно по-дълъг - тогава спасения взора не види!

182

капутильо

преди 1 месец

грозна магистрална твар, разпространяваща лъжи и простотии, Господ да те убие, че караш хората да мислят грозно по време на пост. Дяволско изчадие

181

Анонимен

преди 1 месец

До гларус "Супер е момата, кво не и харесвате ве халки." Що бе, харесва ни. Ама сано за е..бане. За друго не става. Що ни пратиха у.рва за посланик не знам. Сигурно щото и при нас конкурсите за посланички се провеждат в легнало положение, пример - Надежда Михайлова/Нейнски.

180

гларус

преди 1 месец

Ляга си с некъв таласъм в най- добрия случай , а не харесва каката от снимката-хахаха. Супер е момата, кво не и харесвате ве халки.

179

Фибуначи

преди 1 месец

Формулата за мир на Зеленски е "пълна победа над Русия" -държавата с 6000 ядрени оръжия... ? Дори Папата му каза да сяда на масата.

178

Анонимен

преди 1 месец

От Киев само брутални лъжи и пропаганда идват.

177

Анонимен

преди 1 месец

Само като сравним тази жена с чудовището Митрофанова веднага става ясно че Украйна е истинската държава, а Русия е редно да бъде закрита.

176

Стефан

преди 1 месец

Такое государство не будет.Лавров преди 3години.

175

пловдив

преди 1 месец

Другари лесно заблуждавани. Прочетете за 'хазарите' т.е. тези монголо татарски орди на Чингиз хан дето са разбили Волжска България и са завзели цяла Европа и тогава коментирайте кой какъв бил.

174

Наско.

преди 1 месец

Да бе да ..... Пък и си вярвате на глупостите които говорите.