27

Анонимен

преди 1 месец

За каквото гласувате това получавате. Ако изобщо не гласувате все едно сте гласували за Герб и дпс защото те са управляващи.

26

rambaldievskievich

преди 1 месец

До Анонимен 2: Под натиска на русия, здраво стъпила там, в сев. македония, сърбия...

25

Анонимен

преди 1 месец

предвид тлеещия конфликт с Турция, и постоянното нарушаване на въздушното им пространство, си е съвсем логично

24

един

преди 1 месец

За наше огромно съжаление и срам, гърците винаги са имали топки и са защитавали собствените си интереси преди всичко, а и не са д***педавци и слуги като нас.Отново за съжаление.

23

Бай Дрън

преди 1 месец

На нас ПВО не ни трябва. Ще ползваме руското като дойдат.

22

Анонимен

преди 1 месец

Също и за промените в конституцията. Отговорността на депутатите е лична. Че и заплати получават.

21

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение. Колега ти не ги оправдавай с посолството. Гласуването за оръжията и за помощ за украйна беше поименно. Отговорността на депутатите е поименна.

20

Анонимен

преди 1 месец

Как така украйна няма ли агенти в гърция. Тука в Бг агенти на украйна пълно е.

19

да

преди 1 месец

у нас същото каза и президента радед - няма да ви дадем - но от мръсното посолство натиснаха наште кукувци и те през главата на народ и президент гласуват да се подмажат!....ВЪЗРАЖДАНЕ ще ви оправи вас всички народни предатели!

18

Анонимен

преди 1 месец

Беге призив: Всички пачки и чекмеджета за украйна.

17

ало ало

преди 1 месец

да се учат нашите продажници от гърците, които даже не са и славянски народ!

16

На Барбекюто

преди 1 месец

Днес сабхлян един гейевроатлантик, русофоб, ЛГБТ фен без никакво колебание с един замах си разцепи празната кратуна да надникнем в нея, че там няма нищо и е празна. Е така беше празна е както на всички русофоби.

15

Анонимен

преди 1 месец

От къде толкова акъл в бг управляващите предатели. От къде на къде ще мислят за Бг. Те мислят как да я съсипят.Тези които гласуват за тях същите. Предатели и продажници.

14

Анонимен

преди 1 месец

Един път да ги изпреварим гърците! България даде вече и ракетите и системите С 300 и Бук. На всичкото отгоре, даде ги тайно от българските граждани, наедно с артилерия и много друго желязо. Гласността е възздуха на демокрацията. А на нас направо ни спихнаха въздуха.

13

Анонимен

преди 1 месец

12 Барбекюто -единственото което е разцепено е твоя лгбти ZълтоПаветно-либерастки хазарски гъ$ от честото практикуване на нетрадиционна(любов)и джендърясали евроатлантиически @н***лни (ценности)

12

Анонимен

преди 1 месец

Ами така е, като не слагат некадърна пионка за премиер и украински агент с поръчение за министър

11

Анонимен

преди 1 месец

Етиопец нищо не дава само взема - крадна и 300 милиарда от Урсула яде и пий и не ги връща :)))

10

ОТ БАРБЕКЮТО

преди 1 месец

И днес сабахлян за кой ли пореден път, след кратко колебание разцепих на две със един замах на сатъра чoтуртъ на дpът русофил да надникна вътре с едничката надеждица да намеря нещичко там, но за пореден път разочарованието беше изключително, и така ми светна, че Те всъщност мислят със гaзa си!

9

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Мицотакис. Не като нашите под логи.

8

Браво

преди 1 месец

на гърците! За пореден път демонстрираха какво значи ,,национален интерес'' Докато в България това словосъчетание се е превърнало в полумръсна дума. Но това все пак е народ, който живее със самочувствието, че е люлката на европейската цивилизация. Не са наведени пред никой, въпреки огромната благодарност която дължат на ЕС. И още, те нямат поговорка ,,да не се излагаме пред чужденците"