55

Анонимен

преди 1 месец

Нагъл мишкар.

54

Анонимен

преди 1 месец

Нагъл мишката.

53

Анонимен

преди 1 месец

Брей-брей, цял академик, а как извърта, преиначава и как само лъже - трябва да се въведе академична титла "Доктор по шарлатанство".

52

Хи хи хи

преди 1 месец

Тоя се помисли за богоизбран, пък всъщност си е едно обикновено л***о. Както всички от ППДБ

51

Анонимен

преди 1 месец

Денков,като гледам си се запътил към първенството по лъгане!

50

Нане

преди 1 месец

Тоя укринец, още ли не се е записал доброволец в укрия, да *** рашистите от смях, кат го видят, къФ е швейк.... ===)))

49

Анонимен

преди 1 месец

"Доказано корумпиран" може да бъде някой само от съда. "Магнитски" е адмипистративна санкция и тя няма нищо общо с процесите, където се изискват доказателства и се дава възможност за справедлив процес. Хайде комсомолци, спрете да подскачате, няма да дойде чичо от Америка, за да ви даде отново власт, защото се провалихте и сами станахте лице на корупцията в очите на хората.

48

Нане

преди 1 месец

***, защо ни занимавате с да ги нарека "човеци", които вече са на бунището на Историятя.... ===)))

47

Анонимен

преди 1 месец

Гледах съпунджиев при Ризова , не прави чес ,а *** много лъже, трябва да го сложат на дедектора на лъжата тозиплъх .

46

Анонимен

преди 1 месец

Този Приключи вече! Скрий се Мишле!-:)

45

Анонимен

преди 1 месец

До Българка 47...и войни си имаме целогодишно -Путин е главният дистрибутор

44

Ваня

преди 1 месец

Усмихнатия,,световно известен академик" според лъжците от ППДБ който лъже благо,благо.Евала вервайте му

43

Анонимен

преди 1 месец

До Емигрант 39... Истината те жегна. Вие сте НЕцигани.... Най-свободните хора в света, наравно съъ сирийци, афганистанци и субафриканци.... Свободно обикаляте света и като провалите една държава се местите в друга.....Отврат..

42

Емигрант

преди 1 месец

С отричане на истината, че сте проsти пещерняци няма да станете нация която да има достойнство в ЕВРОПА, че и в света, толкова сте упорити в простотията си, че вече няма държава в Африка която да е по-зле от вас, но нали сте "умници" не можете да разберете тази истина ! Никакъв шанс нямате към подобряване на дереджето си, ще си копаете помията още векове с тази ваша чалгарска простотия !

41

Анонимен

преди 1 месец

Защо се крият снимките на Денков със Стефан Димитров и Пудела!? Веднага покажете снимката на Денков как взема парите от Пудела!

40

Анонимен

преди 1 месец

Алхимик Денков е истински евроатлантически пудел! На каишка..

39

Анонимен

преди 1 месец

***,до миналата седмица по националната телевизия се молеше на Буци за коалиция,заедно с Пеевски писаха конституция,направиха Деса конституционен съдия,сега пред избори се сети че били мафия.Денкоов Герб дпс ако са мафия вие сте на мафията слуги.

38

Зоолог

преди 1 месец

Ако сложат Про100 Киро в клетка в зоологическата градина, хващам бас , че ще има тълпи от желаещи да му подхвърлят банани, дребни стотинки или семки. ( може и кристали). Туристическият поток ще се увеличи многократно. Затваряйте го и започва бум на туризма в България !

37

Емигрант

преди 1 месец

До 31 - емигрантите са свободни, живеят в свободни и Неконтролирани единни нации, а ти ще си останеш един пещерняк под контрол на корумпирани мафиотски кланове ! Ще си плащаш по няколко пъти в магазините които търгуват основно със здраве и смърт - "държавни болници", ще си търкаляш таралясника по пътища от "ремонт на ремонта", ще се тъпчеш с ИМИТИРАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ и ще си мислиш, че ЖИВЕЕШ ! БОКЛYK ! Номади сме били ха ха,така ли се наричат вече свободните хора ?

36

Пътник

преди 1 месец

Ники иска да пътува !" Нищо по-нагло от това да кажеш , че искаш и ще се шляеш по света за сметка на гладните българи !!! И това го казва оня гелосан пуяк - Про100 Киро ! Не , не е Про100 , а нагло, долно, нищожество , което не знае какво е да работиш и да изкарваш хляб с пот на челото ! *** гаДина !!! Защо не е в затвора ????