93

Обективен

преди 2 месеца

Аз пък прочетох някои от офертите за Великден - от петък до неделя ол-инклузив на морето за двама цената потегля от 900 и стига до 3000 лева по морето и от 700 до 2500 по СПА хотелите. Явно не е такава голяма криза при тия цени и почти изчерпани наличности.

92

Ами сега?

преди 2 месеца

Така като чета, май това лято всички хотели ще са пълни с персонал от Бангладеш ... а откъде ще намерите туристи?

91

Др.БеКаПарофф

преди 2 месеца

До Христо Христов - Другарю Ристюфф, ако сакаш да не виждаш корупция, напусни Земята и се пресели на Марс, Юпитер, или някъде около звездата Проскима в съзвездие Центавър, то вожеш и са дазапрашиш и към дъното на някоя съседна Галактика. Приятно путуване.

90

Обективен

преди 2 месеца

За кадри от Бангладеш трябват пари. Ориентирайте се към по-перспективни трудови пазари като Сенегал, Еритрея, Етиопия, Конго, Зимбабве, Ботсуана ... стигат ви толкова безплатни идеи.

89

БГ Ром

преди 2 месеца

Като се застуди отивам в Норвегия, чупя едно стъкло на витрина в Осло и чакам търпеливо да дойде полицита да ме прибере. По бързата процедура влизам ама действително на топло за 6 месеца с пълен пансион, безплатно, с чисти чаршафи, редовен спорт, медицински грижи, зъболекар и интернет. Като се затопли ме връщат с безплатен самолетен билет и 800 евро пътни до София. ... и така до следващия октомври.Чий да го диря из нашите хотели?

88

Христо Христов

преди 2 месеца

До ЩОМ ДЪРЖАВАТА.../84 "ЗНАЧИ И НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА СИ ВЗЕМЕМ ВСИЧКО ОТ ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТОВСЯКА КОРУПЦИЯ И КРАЖБА ---ЗАПОЧВА ОТ ДЪРЖАВАТА!!!" - започват от ЕС. Дянков го беше заявил преди 3-5 години и е факт.

87

Хотелиер

преди 2 месеца

Трета година съм с персонал - украинки. Плащам минимална заплата, останалото си го изкарват сами ... сигурен съм, че не ви е необходимо разяснение. Никоя не е напуснала, няма рекламации от клиентите.

86

Христо Христов

преди 2 месеца

Тоз какво реве срещу евроинтеграцията?

85

Бригадие

преди 2 месеца

Нищо, тази година отново 5 000 студента ще заминат на бригада в САЩ за да работят за по 2 000$, сигурно щот са много прости. Ако давахте 2 000лв. кой точно ще си хване чукалата да ходи в САШ не се сещам ...

84

Консула

преди 2 месеца

Стига сте ме псували, и аз душа нося ... пък имам и стомах.

83

ПАРАДОКС

преди 2 месеца

нашите роми искат визи да работят на Запад а ромите на бангладеш да работят тук.Представям си какъв туризъм се очертава.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Винаги съм се чудил тия хотелиери, ресторантьори и т.н. на какви наркотици са? Ще си напълниш хотелите и ресторантите с персонал, който не знае какво е *** и течаща вода? Че те не знаят какво е тоалетна и тоалетна хартия даже. Какво разбират тия от българска и европейска кухня? Киргиз да прави бургаска рибена чорба? Миди плакия? То това е като виц. Може и да има и някой клиент, ама той ще е в токсикологията.

81

ЩОМ ДЪРЖАВАТА...

преди 2 месеца

Плаща на партиите да ни лъжат и ограбват---ЗНАЧИ И НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА СИ ВЗЕМЕМ ВСИЧКО ОТ ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТОВСЯКА КОРУПЦИЯ И КРАЖБА ---ЗАПОЧВА ОТ ДЪРЖАВАТА!!!

80

Анонимен

преди 2 месеца

Аз от Бангладеш да дойда до тука и да не продължа за бялата земя.

79

До Забегнал от НРБ

преди 2 месеца

абе знаем тия дето са навън какво работят, айде сега, но като процент от всички българи по света, кадърните и умните са малко

78

Анонимен

преди 2 месеца

Защо държавата трябва да е длъжна на някакви си частници?

77

Анонимен

преди 2 месеца

нямало кадри в България, кадрите бягали... а защо бягат? цените тук вече са европейски, а заплатите не, това е проблема, защо работниците, които сте си осигурили са от пакистан, киргизстан?...

76

АМИ, ДА....

преди 2 месеца

ВСИЧКИ ДА ПЪЛНЯТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА И ЧАНТИТЕ--- ТАЗИ ДЪРЖАВА НИ Е СТРАШЕН ДЛЪЖНИК, И НИ ОГРАБВА НАД 70- години!ЩОМ ЧЕРВИНИТЕ ВЪШКАРИ СТАНАХА " БИЗНЕСМЕНИ" ----ЗНАЧИ И НИЕ МОЖЕМ, КАТО ТЯХ...ХАХАХА...

75

Анонимен

преди 2 месеца

аз занесох два огромни чувала с рубли в руското посолство и сега съм руски граждани

74

ВЗИМАМ СИ РУШВЕТА...

преди 2 месеца

....И ХИЧ НЕ МИ ПУКА ДОРИ...ХАХАХААА....НЕМА ЛАБАВО!!!