20

Прменяме промяната

преди 2 месеца

Две канарчета стоели на един клон. Особено лявото .

19

Пояснявам

преди 2 месеца

Важно е да се осигури сигурността на сигурното. Премахване на несигурното.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да се креатинизира системата . Да се вкара елемент на динамика тръпка изненада. Полит некоректните да се лишават от пенсия . Другите през лотария .. тука нема и тука нема.

17

До МИСИЯТА НА МВФ ИС

преди 2 месеца

МВФ се изказаха напълно неподготвени. Онова франсе плещеше пълни глупости. Различни ставки на ДДС има в почти всички страни (книги, лекарства,храни), Както и максимална ставка на здравните осигуровки, дори и в родната му Франция. На пенсионните не би трябвало да има праг, но там хората получават като пенсия 80% от най- добрите си години, докато в БГ пенсионната система е недодялана.Плоският данък е далеч по справедлив от прогресивния и МВФ ги е яд, че даваме такъв пример на франсетата и други западняци.. Друго си е като ги скубят с по 50% на изкараните с труд заплати.Така че МВФ да си гледат р

16

Аха

преди 2 месеца

МФВ ще докара пенсиите на въз възраст над 75 години и стаж 60 години. Трябва пари да се връщат. Тежко на сегашните млади.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Има някакъв тррол който плюе соца не знам защо. Хората с Образование си бяхме доста добре и то гарантирано !

14

Анонимен

преди 2 месеца

Калинките на ББ. Плосък данък много удобно богатството на богатите се увеличи хиляди пъти а народа просто нямам думи потресаващо не умен !

13

Анонимен

преди 2 месеца

През 60-те години в кооперацията, в която живеех най-ниската пенсия беше 90 лева, а следващата най-ниска беше 140 лева. Там живееха хора всякакви. Онази земеделска пенсия от 30 лева от преди 1989, реално не е пенсия, а социална помощ. За работещите в селското стопанство не се внасяха осигуровки. При това 100 лева от онези години са като 3000 лева сега.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Преди 89г. в Пловдив имаше от птиче мляко. Бяхме млади и щастливи. Блажени години бяха.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Реформата не е реформа, а повишаване на изнудването на малкото, които работят в това блатто, отлагане максимално за новите пенсионери да получат нещо, за да починат като вола Белчо на браздата и да не доживеят и понижаване на пенсиите на все още живите пенсионери. Данък десятък е абсурд, позволяващ на свръх богати да си купуват яхти и скъпи коли вместо да плащат повече за издръжката на държава и администрация. Активи като злато се подаряват на символична концесия.Траките са добивали ние не можем

10

Анонимен

преди 2 месеца

Уточнение. При Т. Живков билетчето в градския транапорт беше 4 стотинки а тролеите в Пловдив вървяха един след друг.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Този, който говори за 30 години стаж, отдавна вече искат почти 40 години стаж. Преди правилото беше възраст + стаж да са 100. Преди 30 години ситуацията беше още по-зле. направих си изводите за българската пенсионна система когато контрибутивната пенсия на баба ми стана 3 долара на месец! Работих в БГ първо за ЕТ (експлоатация тотална!), после си основах собствено ЕТ и работих свободно и си плащах редовно. И накрая работих за ВАЦ за кратко. И после забегнах и работя в свое ООД. осиг 400 евр/мес

8

НЕ Е ПРАВА

преди 2 месеца

Не знам каква е Госпожата или Госпожицата , но не е Права . Пенсионната Система в България НЕ Е Консервативна а е Социалистическа - Тоест , дават се Пенсии на Пенсионери които не са внасяли Пари за Пенсии . Тази Жена казва на Бялото Черно .Това е Математика .НОИ имат ясни Правила и Формули .Откъде се пръкнаха Неграмотни Хора в Медиите ?

7

Щирлиц

преди 2 месеца

Мда,гарантирано повишаване на цените,за де се впишем в заветните 3% инфлация.И повишаване на пенсиите с мижави проценти,та по-бързо да намаляват пенсионерите.Ама вие си гласувайте под строй,нищо че дУпетатите вече са избрани предварително.

6

БайТошо Живков

преди 2 месеца

При него пенсията ми беше 57 лева.

5

ФАКТ

преди 2 месеца

До Христо Христов ЗА ДЕМОнОКРАТИТЕ , РАЗРУХАТА Е РЕФОРМА ! .....ПОПУЛИСТИ И КСЕНОФОБИ .

4

Христо Христов

преди 2 месеца

"МВФ препоръча на страна ни реформа в пенсионната сиситема.... че така реформа наистина е необходима." - егати логиката!

3

Libre comme air

преди 2 месеца

Пенсионната система е пълна порнография и теди които осигуряват заплати на всички бюджетници в България са най ощетени!!!Пълен идиотидъм е човек да се осигурява 30 години а после ако доживее до 67г.да получи мизерна сума...В UK с 10 години стаж получаваш пенсия...!!!

2

Бай Лазар

преди 2 месеца

Тази мома да не се тревожи, защото и тя ще одъртее. Лошото е, че до пенсия няма да изкара. Като вдигнат годините на 75 язък, че е плащала цял живот. Е нищо де то за патладжана да има.

1

Kacaпин

преди 2 месеца

Така като гледам снимката професионално, трябва да се резне между второто и третото ребро и да се обере половин сантиметър сланина заедно с кожата. Всичко покрай врата е за смилане на кайма. Мозъкът изглежда ще излезе към 200 грама, малко е. По-добре е да се окомплектова заедно с бузите.