186

Народе

преди 2 месеца

Докато над 80 000 държавни служители в тв.число полицай,воени,съдии,прокурори,чиновници и пр.търтей не започнат лично даси внасят данък и осигуровки в НОИ,нормални пенсии няма да има.Сега по ЗДОО държавата от парите на народа им плаща пенсии и соц.услуги.И търтейте изяждат бюджета за пенсии на хората.

185

Соца

преди 2 месеца

Пенсията е 90% от заплатата. Сега 65-72% от заплатата. Да не пишем за продължителност на живот, раждаемост, и тотална липса на качество на храните. Със всяка изминала година, качеството на храните намалява драстично. Откъде ги внасят, не знам. После реват, че губели 700 милиона от превалутиране. В затвора им е мястото на спекулантите. Защото храната касае здравето на нацията.

184

Един

преди 2 месеца

милион доволни, за сметка на 5 милиона недоволни. За две години и половина месечните разходи на член от домакинство се увеличиха с 1170 лева. Да благодарим на депутатите, общинарите и обръчите им от фирми, увеличили си заплатите и приходите със 300%, за сметка на преки и косвени данъци. Храни по-високи от Германия и Великобритания, но с по-лошо качество. Спекулата е важна, да се пълни хазната. Розовите домати вонят на риба, не купувайте от магазини. Поредните изхвърлени в коша 20 лева.

183

Знаех си!

преди 2 месеца

ПУДЕЛА на ПП е виновен. Първо си мислех, че е корупцията, но като видях снимките как пидела брои и разделя пачките между Рашков, Кирчо и Кокорчо и всичко ми се изясни като бял ден.

182

САМО ГЕРБ

преди 2 месеца

ПП вкарват кокаин и хероин с пудели. Трябва да гласувате само за ГЕРБ, ако не искате повече такива нелепи неща. Ако гласувате пак за ПП, няма какво да направим. Те ще продължат да правят невероятните си далавери пред нашите очи. За това - САМО ЗА БОЙКО И НИКОЙ ДРУГ!

181

кака Севда

преди 2 месеца

Относно долния коментар - изберете си думичките по такъв специален начин, че да излезат авторитетни заглавия за идната седмица. Идва Великден и ни трябва ГРЪМ, за да държи влага до след ваканцията и Гергьовден.

180

БОЙКО ЛАКЪРДИЯТА

преди 2 месеца

"КИРЧО И КОКОРЧО СА КОНТРАБАНДИСТИ. ПУДЕЛА И ВКАРВА МАТРИЯЛ ОТ КОЛУМБИЯ, чИСТ КОКАИН ОТ ВРЕМЕТО НА ПАДЛО ЕСКОБАР, ОТЛЕЖАЛ, 5о ГОДИШЕН. Аз Бойко може да съм полицай, но такова нещо не съм виждал в своята кариера. Това е нечувано дори и за Мексико - Пудел да внаса матрияла на дон Пабло. Знам, че звучи нелепо, но е самата истина. И ГОСПОД МИ Е СВИДЕТЕЛ" - * кръсти се демонстративно * & "тропа с крак"

179

Анонимен

преди 2 месеца

Разкажи ни малко и за Жоро Семеринга, който е дилър от четвърто, можи и за нотариуса, нали. А не. Чакай. Забравих, че сме предизборно и върви само как КИРЧО И КОКОРЧО ВЗЕХА ПАРИТЕ ОТ ПУДЕЛА КОНТРАБАНДИСТ, нали другарю? ХАахаххахах не знам кой вече остана да ви вярва - само изпеpкaли, буквално. Някакви размътени мозъци, дето като пият вода и се уливат по гърдите :D

178

Това е прекалено

преди 2 месеца

От къде знаеш за това?

177

Анонимен

преди 2 месеца

Водачът отказал проба за алкохол и наркотици, и бил задържан в 4-то РПУ. Проверка на полицията показва, че той има и предишни нарушения. През 2007 отново отказал да бъде тестван, а през 2017 заради 0,8 промила алкохол в кръвта, му отнемат книжката за 8 месеца и му налагат глоба от 700 лв. Той е и член на комисията по безопасност на движението.

176

Анонимен

преди 2 месеца

"Не знаете с кого си имате работа. Аз съм общински съветник от Промяната, член съм на транспортната комисия, ще ви унищожа! С тези крясъци и заплахи посреща полицейските патрули Благовест Георгиев, общински съветник от ППДБ в столицата, след като малко преди това е навлязъл с аудиото си в насрещното и е блъснал кола.Екшънът се разиграва на булевард Драган Цанков около 22,30 часа. След като блъска чуждата кола, политикът от Промяната побягва от местопроизшествието.

175

Друсаш се ти

преди 2 месеца

Софийската градска прокуратура изпълнява Европейска заповед за разследване, издадена от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия, във връзка с разследване за организирана престъпна група, незаконен трафик на упойващи средства и психотропни вещества, изпиране на приходи, придобити от престъпление

174

ОсвежаващаИнформация

преди 2 месеца

На погребението на цар Борис в София идват официални делегации от Италия, Япония и Германия. А на погребението на бай Тодар кой дойде, освен Бойко Борисов? Че ми стана интересно? КАЗВАЙТЕ БЪРЗО Е?

173

Свобода или Смърт!

преди 2 месеца

Слава на НЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ!

172

Умрех от смех

преди 2 месеца

Ако взимат руски пенсии ще взимат по 4 цифрени пенсии, но в гадния ЕС са само по 3 цифрени. ГНУСЕН ЗАПАД :D

171

Анонимен

преди 2 месеца

180 пенсионерите са си вкъщи но на теб спонсорите ти ги търси в Интерпол, а те се крият в Дубай.

170

Анонимен

преди 2 месеца

176 замина ти. Малорусия (на руски: Малая Русь/Малороссия; на украински: Мала Русь; калка от старогръцки: Micra Rosia; на латински: Russia minor или Ruthenia minor; на френски: la Petite Russie; на немски: Kleinrussland) е историческа област в Източна Европа, в североизточната част на бивша крайна и съседни части от днешна Русия

169

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки втори пенсионер се чуди по цял ден, каква мръсотия да ти направи. Как да ти скапе живота, бизнеса, семейството... Иначе за пари - ДАЙ! Умопомрачителни ресурси се трошат, заради негово величество Центъра На Вселената. Години наред, чудо на чудесата. А точно с два бързи туца в муцуната и ще е свръх доволен от пенсията, и от всичко.

168

Вражеска РУсия

преди 2 месеца

Докато русия ни е враг, за мен, който съм българин, това са Кучетa.

167

въй

преди 2 месеца

До За фашисти - Възраждане замина.