143

Анонимен

преди 2 месеца

Америка винаги е била агресор и подпалвач на войни. Нищо ново под слънцето. Лошото е, че ние ще го отнесем заради тях.

142

Анонимен

преди 2 месеца

Нацистка Германия изстреля хиляди V1 и V2 срещу Британската Империя и после си капитулира както трябва. Самата идея да се обърне хода на войната с няколко ракети и камиона е нелепа. Пехота трябва, но хората свършиха.

141

Руя

преди 2 месеца

*** Байдън и тия около него да се гръмнат дано.Съсипаха всичко до което се докоснат .

140

Майор от запаса

преди 2 месеца

Руски предатели и украински престъпници прекарват нелегално през границата 1 или 2 дрона на части, сглобяват ги в дълбокия тил на 500-600 км от границата навътре в Русия и от време на време уцелват нещо, но това са ЕДИНИЧНИ удари, които много трудно се организират и е много лесно да се прехванат 1-2 дрона, дори и дълбоко в Русия. А през това време ЦЯЛА Украйна е под масиран обстрел 24 часа денонощно. ИЗПОДЪТ Е ЯСЕН, с или без ATACMS cвините украински отиват дружно при Бандера :)

139

Майор от запаса

преди 2 месеца

Обхватите на ракетите. Украйна: американските ATACMS 300 км, GLSDB 150 км, JDAM 30 км; английските Storm shadow и френските Scalp EG 300 км. Русия: Калибър 2000 км, Кинжал 2000 км, Искандер 500 км, УМПК 60 км. Но НАЙ-ВАЖНОТО е, че Украйна няма стратегическа дълбочина - ЦЯЛАТА територия на Украйна е под прицел 24 часа в денонощието. В Русия е почти невъзможно за украинските cвини да уцелят нещо на повече от 300 км зад границата.

138

ебаси тайната

преди 2 месеца

щом и днес беге знаят

137

Зозо

преди 2 месеца

Абе дайте на Украйна ракети с 1500 км. обхват и авиация. Да видите как крепостните отстъпват победоносно към Блатная :))))))))))))))))))))))))))))))

136

Кольо

преди 2 месеца

Ех, тия американци бе. Такъв трън са ви в дупетата...Да им доставят направо атомни бомби.Предвид руското ПВО, дето стреля по дронове, а сваля свои МИГ-ове, Москва ще стане пустиня за дни.

135

Анонимен

преди 2 месеца

Значи американците са застанали между двете страни в конфликта и диктуват условия как да воюват! Едните не могат, другите ги жалят, а американците заплашват. Световен лидер! Всякъде, където има възможност за печалба се показва американска шапка. И когато зеленски най-накрая реши да целува ръка, пак американците ще седнат да преговарят. И да заплашват и да поставят услови като победители. Нищо, че не са печелили нито един конфликт в който са вкарвали света.

134

Значи украинската

преди 2 месеца

армия може спокойно да набележи рафинерии, и заводи за производство на снаряди и бойна техника дълбоко в Русия. Джуджето трябва да бъде мачкано по всички възможни начини, докато не разбере, че Велика Русия няма да има , а ще има бивша Руска федерация и нови 10-15 републики

133

Лили

преди 2 месеца

Ква война ви гони бе, това е специална военна операция, безаналогова.

132

Тричам русофоби

преди 2 месеца

Това е предсмъртният гърч на украинските фашисти. 300 км не са нищо особено, вижте обсега на руските ракети КАЛИБЪР 2000 км, КИНЖАЛ 1000 км, ИСКАНДЕР 500 км, дронове Герань 1000 км, УМПК... Украйна получи от говедата АТАСMS с обхват 300 км и GLSDB с обхват 130 км, което е неприятно естествено, но по никакъв начин няма да повлияе на окончателния изход от Специалната военна операция. Украйна ще бъде освободена от фашистите, демилитаризирана и денацифицирана, това е.

131

Слава на Украйна!

преди 2 месеца

Браво на американците! Те са наистина символ и закрилник на свободата по света. С тяхна помощ украинците ще победят. И ще натикат руснаците в миша дуппка. Това е краят на Русия! Създадена в 862 година след Христа, починала в 2024 година! Вечна й памет!

130

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото по голям обсег толкова по голяма санитарна зона. И Куев може да влезе в зоната.

129

Кримчанин

преди 2 месеца

Кримският мост е мостът на Пyтятa. Требе да го гътнат немедлено. Тези ракети имат възможност да го сторят. Събаряй моста, и давай напред!

128

Анонимен

преди 2 месеца

Защо бе алексито кримския мост да е незаконен. Той е на кримчани. Ти кой си. Имаш ли род и родина. Според мен нямаш. Безродниците разсъждават така като теб и искат само да рушат построеното. Ай си алек си

127

Анонимен

преди 2 месеца

Имаше един с малки под носа мустачки . Разчиташе на оръжията на възмездието да обърне войната. Ами не можа. И после имаше нюрмберг за последователите му.

126

Анонимен

преди 2 месеца

До Гошо Щото немат, бре.

125

Анонимен

преди 2 месеца

До Нищо ново Те Химарсите хич не бяхя рекламирани, но десет броя обърнаха хода на войната. Да видим и тези.

124

Анонимен

преди 2 месеца

Войната ще приключи със смъртта на Украйна.