24

Пич

преди 2 месеца

Кога руснаците са били против въоръжаването?! :) ООН трябва да се разпусне и да се започне трета световна война. Който оцелее, оцелее. Ако смачкат канчето на Русия, да си разпределят териториите, да го цивилизоват този *** народ, и да се кротне този свят. Ако не успеят, жалко за цялото човечество, но това е положението. По-добре да се реши този проблем в близките 4-5 години, и да се знае как ще живеем. Сега живеем под заплахите на едно джудже.

23

OOН

преди 2 месеца

кой ги брои за нещо и кой им спазва резолюциите, че не се сещам... Опс, сетих се - гласуваха против война в Ирак, пък щатниците избиха сума ти народ, заради едната идейка.

22

Анонимен

преди 2 месеца

на русията само бой по кухото канче.

21

Слава на братска Рус

преди 2 месеца

Слава на нашите руски братя, които се опълчиха срещу сатанистите

20

Анонимен

преди 2 месеца

Злото си е зло, и друго няма да бъде.

19

Анонимен

преди 2 месеца

"Руската федерация и Китай предложиха изменение на проекторезолюцията, което предвиждаше мерки за предотвратяване на всички видове оръжия в космоса, но то беше отхвърлено от Съвета за сигурност, посочва агенцията."-------------------Аз от новината разбирам точно обратното- че задокеанските шoпapи искат да разполагат всякакви видове оръжия в космоса.

18

Анонимен

преди 2 месеца

IQ 3.14, пише го в предпоследния абзац: "Според трима източници на Ройтерс, запознати с резултатите от проучванията на американското разузнаване, руският планира разполагането на космическа ядрена бомба, чието електромагнитно излъчване, ако бъде взривено, би извадило от строя огромни мрежи от спътници".

17

путин

преди 2 месеца

иска да унищожи живота на Земята. Тотална откачалка!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Русия била планирала разполагането на орбитален обект, чиито електромагнитно излъчване, би извадило от строя огромни мрежи от пиндостански спътници . Резолюцията иска да обслужи вече установилото се монополно право на Пиндостан.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Ако може и няколко копейки да качат и да не ги връщат!

14

Кой не разбра?

преди 2 месеца

. . .Руската федерация и Китай предложиха изменение на проекторезолюцията, което предвиждаше мерки за предотвратяване на всички видове оръжия в космоса, но то беше отхвърлено. . . Разбрахме и не ни трябват допълнителни обяснения, какво смятат колегите отвъд океана да правят!

13

дъждовна вода

преди 2 месеца

Паню Баирски, не си чул какъв въпрос зададе вчера байДжо: Колко пъти още трябва да доказваме, че на нас не може да ни се има доверие? С този въпрос той се обърна към целия свят.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Не, сополив тролей, Русия показва че Сащ са страхливи и гузни. Точно затова сащ свалиха китайски метереологичен балон под разни предтекстове и след такова действие е редно да им се забрани да се правят на ощипани.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Ха, ха, Полша искала ядрени оръжия, а пък САЩ не се съгласяват, така ли?!

10

ля ля

преди 2 месеца

Аз съм ЗА гръмването на всички сателити и разрушаването на интерент и комуникационни системи! Тогава да Ви видим, с какво ще се занимавате мързеливци!! Как искам да се разкарат всичките телфончета и компютърчета...

9

Gorskio

преди 2 месеца

7 малко си в грешка - не САЩ искат, а ПОЛША иска САЩ да разположат ядрени оръжия на тяхна територия. Понял?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Русия доказва че са *** за пореден път, .. като подпишеш таква резолуция които се спира да се въоръжаваш тайно .. човечествот осамо е се затрие от алчност и глупост

7

Анонимен

преди 2 месеца

Някакво хипотетично подозрение, че Русия не знам какво си щяла да прави в Космоса. А пък САЩ съвсем реално искат да разположат ядрени оръжия в Полша, както ни информираха медиите тези дни. Е кой тогава разпространява ядрени оръжия и надпреварата във въоръжаването?

6

Анонимен

преди 2 месеца

Пиндостан подозира, че Москва се кани да разположи ядрена бомба, а защо да не предположим, че Москва точно знае, че Пиндостан вече е разположил ядрено оръжие, базирано в космоса и с тази резолюция се опитва да елиминира конкурантите и да бъде едноличен диктатор в космическото пространство?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Явно Русия иска ядрена война.Само в нея е гарантирано, че всички ще загубят.Тоест няма да е само Русия.Винаги съм твърдял, че ядрена война с такова ръководство в днешна Русия е неизбежна.