190

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще се изпокарат, кой да остане в парламента, защото след изборите ПП,ДБ ще имат много малко депутати. Някои от тях ще успеят да полетът към Брюксел като евродепутати, но на другите ще им се стъжни.

189

Анонимен

преди 1 месец

Бла, бла, от ПП,ДБ само лозунги и фалшив ПиАр. Кой плаща милиони за рекламата им? Откъде са тези пари? Това службите трябва да разследват.

188

Анонимен

преди 1 месец

Кире , се ми се чини , че най-взаимно приемливо ще бъде да одиш да оправяш Канада .

187

Правилно

преди 1 месец

Борба си требе, за четвъртото място! Па после ще ви поканят за Сглобка 2,където на Баце и Шиши ще им трябват още десетина депутати за мнозинство. Толкова все ще имате. Стига да не викнат Славиту.

186

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ са леката жена на българската политика, досега само с Възраждане на се се куролирали, но знае ли се?

185

Сатир

преди 1 месец

където Пеевски и Борисов са на върха на държавата, и едни нормални хора, които се борят за нормална европейска държава", добави Петков. Кире, кои нормални откри покрай себе си?

184

киро оправячо

преди 1 месец

Що пипнем съне , страх ме е да го извадим и той да не окапе . Но държавата моем я опраи

183

Дядката

преди 1 месец

Значи хаоса който създадохте наричате опит за нормална държава?Знаех си че не ви е чиста работата!Сбъркани сте!

182

Анонимен

преди 1 месец

Петков, ти така се издъни че ми е вече все едно какво ще преследваш.Дебелият ще разруши държавата и това ми ясно *** 100 процента но аз за провалени политици като теб и лъжци няма да гласувам. Какво ли остава за Ицо-клюна дето беше министър при Боко и седи в в скута на Дебелия.НЯМА НАЧИН !!

181

Деди

преди 1 месец

Олеле, Кире, ама верно ли хортуваш това "ще продължим да се борим, докато мечтата за една нормална европейска държава се постигне. Как ще се борите бе, момче хрисимо, като се гушнахте с Баце само и само за да сте във ВЛАСТТА!

180

Анонимен

преди 1 месец

Мечтаенето е безплатно, мечтайте на воля!

179

Анонимен

преди 1 месец

Просто Киро е като , лъжливото овчарче , един път, втори път, трети път няма,отиваш в WC .

178

художника

преди 1 месец

Нормална държава няма как да стане с ненормални и необразовани избиратели, докато нормалните са си вкъщи или за риба. Не разбрахте ли, че точно купените и неграмотните определят нашето бъдеще и това на децата ни за следващите 4г. пък после се възмущаваме и се пл-ю-еме по форумите, вместо да направим това-което зависи от нас веднъж на Четири години. Едно малко усилие и България ще бъде по-различна.

177

РендетУ

преди 1 месец

Демек, хареса му вкусъ на "Ч::::орбата" у Бг и не ще да съ връща у студенатъ и мрачна Канадъ?! Жалко, че немаме Независима и Некорумпирана Правосъдна система, която да го изпрати в български "Санаториум" за 10-15 години с затворниески костюм и конфискация на награбеното имущество и капитал!!!

176

БОКЛУЦИ

преди 1 месец

Каква нормална държава бе ***. Вие точно тотално и таковахте майката. Лекарства няма, институции не работят. Много хора вероятно не са се сблъсквали с част от тези проблеми, но го казвам от горчив опит. Мразя ви безплатно и тези които ви избраха също.

175

Анонимен

преди 1 месец

Дръжте се.Борбата е безмилостно жестока-направо е епична.И не повтаряйте грешката да се съюзявате с мутрагени.Те ги знаят тия работи как да елиминират опоненти.

174

D:

преди 1 месец

Нормална държава с ненормалници не става !!!

173

Анонимен

преди 1 месец

Кириле,нормалната държава България от 3 години не е вече нормална благодарение на теб,на аверите и роднините ти ! НОРМАЛНА държава се ръководи от НОРМАЛНИ хора,Кириле!

172

Анонимен

преди 1 месец

Дори не разбраха как Бойко и Пеевски ги финтираха

171

До Анонимен 171

преди 1 месец

Какво заставане зад ППДБ сънуваш, колко пъти ще заставаме зад някакви, буквално от улицата влязли във властт -ПП, а другите, ДБ, сто години седят в НС и резултат нула от тях, че и си нямат на понятоие от управление на държавата и от политика? Колко пъти трябва да настъпиш мотиката, че да се усетиш?