17

До куче диво

преди 1 месец

Арменците били подкрепяли Русия, по-голяма глупост не бях чел!!!

16

Нане

преди 1 месец

До азъкъна.... Много си прав брато, мъ ко да обясняваш на тълпа мълоумняци... ===)))

15

Заглавието кърти

преди 1 месец

"Минута мълчание за жертвите на геноцида срещу арменците в НС" ... щом са били само в НС... е добра новина :) Честно. Използвайте ги тези ИИ да си валидирате писанията!

14

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

До 14. Реалността доказва,че цел на турците,чрез проектираният от Москва и Анкара възродителен процес ,бе да придобият български или полубългарски имена,чрез които да се вкъкнат завинаги в Българската политика. Ето това се случи..Просто е нелепо да се смята,че един Българин би намерил решение на конфликта си с турчин,подарявайки му светите си български имена. И ще напомня,че етническа разлика между Сефаради,турци,роми ,арменци и п..о..м..а..ц..и.. няма.

13

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Жертвите не бяха арменци,а Тракийски България.В този случай турците са прави да не признават геноцида за арменски,защото арменците бяха глезенипета в Османската империя.Просто няма как арменци да са жертвите. Повтарям,жертвите бяха чистокръвни Тракийски Българи и един сериозен анализ на костите ще докаже това,което от много години казвам. Освен това,по "непонятни" за когото и да е било причини, арменците ,поне във Франция,се мъкнат с фланелки на Бешикташ,Галата Сарай и т.н. Защо ли?

12

Нане

преди 1 месец

И я кажи, кои са жертвите на Възродителният процес... Бай Тошо ви нагони по живо по здраво, щот започнахте да праИте атентати в България без причина амуджи... ===)))

11

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 6 - Нали се отбелязват годишнини и по този повод? Поне от медиите чувам такива съобщения от време навреме.

10

Анонимен

преди 1 месец

Елена Йончева , една от новите еничари на България

9

Куче диво

преди 1 месец

Дори Росица Кирова-джипкова стана. Но бункерският плъx, който става само в украинската Рада да крещи "Слава Украiне" си остана на мястото. Дреме му на него, че милион и половина арменци са избити. Те арменците в момента подкрепят Русия, така че техния геноцид не го признаваме. А топ калинката на Бойко арменката Рая Назарян дори не се изказа. Срам и позор.

8

До 4

преди 1 месец

Намериха термините "присъствие и съжителство", за да не обиждат хората, които не са вършили зулуми, макар и да са потомци на нашественици. Освен това, още през XV-и век по нашите земи са докарвали големи групи мюсюлмани от Анадола като наказателна мярка за религиозно дисидентство. Но наистина ли има учебник, който отрича баташката трагедия? Трябваше да видиш кои са авторите му преди да го унищожиш. Тези заслужават да ги знае цяла България, за да ги заплюва кой където ги види. Аман от уж-учЕни!

7

Анонимен

преди 1 месец

Ко речи Пеевското момче по въпроса?

6

Анонимен

преди 1 месец

За жертвите на възродителния процес, няма.

5

Нямате ли редактор?

преди 1 месец

От 1915 г. до днес са минали 109 години, а не 10 ! Избити са 1 200 000 човека християни! Нане да не пише щуротии. Бог да прости невинните жертви.

4

Анонимен

преди 1 месец

До1.. . Турско робство според най новата история нее имало както и баташко клане имало е турско присъствие и съжителство. Това пише и в учебниците по история. Този учебник го скъсах и го изгорих в печката а на детето си му дадох истинската история от която аз съм учил.

3

Нане

преди 1 месец

Кат ги знам харменците в България, кат семейство халважиян... Малко са ги млатили турците... ===))))

2

Факт

преди 1 месец

Нямали минута мълчание срещу геноцида срещу българите вече 35години?!

1

Анонимен

преди 1 месец

А 500 години турско робство :)))