24

Анонимен

преди 1 месец

Доверието е изгубено . Това не разбраха такива като този Ангел Кунчев. Не може да се вярва на хора,които продадоха себе си за хонорари, за да плашат населението. Не всички са медицински специалисти и това се използва. Използва се неосведомеността на населението относно инфекциозните болести , тъй като това е една специфична материя. Каква наглост от страна на такива "научни светила".

23

Анонимен

преди 1 месец

На доктор ти Мангъров отдавна трябваше да му отнемат дипломата.

22

Анонимен

преди 1 месец

До 31. Ами ходи строй социализъм тогава, рахат да станеш.Още имаш избор - това Северна Корея, това Куба, разни африкански територии... Не си рискувай ценния живот в капитализЪма.

21

Анонимен

преди 1 месец

Вдлъбнатите антивакси пак осмърдяха атмосферата. Радвайте се, пак се появи повод да изливате невежеството и злобата си. Но гледайте несъществуващата бактерия на коклюша да не порази децата и внуците ви. Че тогава друга песен ще залеете.

20

РАН ЪТ

преди 1 месец

ОСВЕН БЕДНОСТ И КУЧЕТА И КУЧКАРИ, ВЕГАНИ И ИНФЛУЕНСЕРИ, КАПИТАЛИЗМА ЩЕ ДОНЕСЕ И ОТДАВНА ЗАБРАВЕНИ БОЛЕСТИ!

19

Анонимен

преди 1 месец

При 1-2% смъртност, няма как да няма нищо драматично! Това са 1-2 деца на всеки 100 разболели се. Проследено ли е дали разболелите са с еднакви партиди на ваксината или се правим, че не знаем как функционират ваксните? Как досега не е имало епидемия, какви са тези глупости, че си бил тук коклюшът? Не е бил, тук е от миналата година. И има повод за паника. Днес има тържество в ДГ. Никой и не споменава за носене на маски или каквито и да е предпазни средства, въпреки че сме пред епидемия.

18

Бай Дрън

преди 1 месец

Римлянката ражда много, разболяват се много. Това не е повод за епидемия, а повод за стерилизация на римлянските махали. Една голяма ограда с ток и една рота с калашници отвън. Да не ме чуе Амнести, сакън.

17

Анонимен

преди 1 месец

Koнспитата кефят - вече ще отричат всяко едно инфекциозно заболяване, дори и такива които са известни от векове! Конспита, според мен вие даже може да се имате за безсмъртни - щом сте неваксинирани, значи сте безсмъртни, нали така??? ХАХАХАХАХА

16

доан

преди 1 месец

тоя *** дори и да е прав, заради поведението му по време на пландемията отврати всички хора

15

До 6

преди 1 месец

А вие "нормалните" хора от провинцията какво правите в София.Всичко с-е-л-я-н в София да живее!От вас място не остана за истинските софиянци!

14

Бай Дрън

преди 1 месец

Близо со до да ти счупи някой носа ми се струва.

13

До Лекар

преди 1 месец

Не знам за другите градове, но квартал Запад в Кюстендил е всъщност цигиганската махала и всички болни са от нея. Сам си прави изводите кои са ваксинираните и кои не са.

12

Брей

преди 1 месец

Държава се налази с един куп мигранти-араби ,африканци, украинци. По хотелите ще работят от Непал и Узбекистан и т.н.Те нямат ваксините от нашия ваксинационен календар.Познай от три пъти от къде са огнищата на зараза

11

ЛокДаун

преди 1 месец

Военно Положение и Никакви Избори както е в Демократична Украина! Главчев - ВоенноВременен Премиер, ще се Бием вече не само с Путину, а и с Коклюшу!!

10

Лекар

преди 1 месец

Как така ?! Това са ваксинирани деца- значи ваксините не стават.Какъв е този масов пробив? Всички ние сме ваксинирани за коклюш-ДТК още като деца/дифтерия ,тетанус и коклюш/.Никога е нямало епидемия от коклюш. Значи новите ваксини не са качествени.Върнете старите изпитани ваксини, а не някакви съвременни бъркочи.

9

провинциалист

преди 1 месец

затваряйте най-накрая София - КПП-та, БеТе еРи, жандармерия и да се изкъртят пейките - заради столичани пламнА цела България бе бате

8

Кунчу Воскресе

преди 1 месец

Воистина Воскресе! още след 2рата Игла!!

7

Анонимен

преди 1 месец

Заради антиваксите пак пламна държавата

6

:)

преди 1 месец

КПП на всички изходи на София и да не пускат *** от Мордор да напускат, вече за нас нормалните хора от провинцията е на собствена отговорност да влизаме там ...

5

А разберете се де!!!

преди 1 месец

"Проф. Кантарджиев за коклюша: Нищо драматично няма"