31

Алекс

преди 1 месец

Изглежда добре за мъж на 88 год.

30

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Е, Ален е имал съдбата , подчертавам съдбата, не казвам късмета или щастието, да остарее. Някои умират млади и хубави. Не знам кое е по добре.

29

Анонимен

преди 1 месец

Очевидно само дъщеря му живее с него и се грижи за него, а другите имат претенции, водят дела и го поставят под запрещение. Въпроса е: те ли са изработили парите му, за да се разпореждат с тях? Вярна е поговорката:"без деца лошо, с деца също...", ако са като синовете на Ален Делон. Всъщност Делон изглажда уморен, но добре за годините си.

28

анонимен

преди 1 месец

Дано не го тормозят да си изживее спокойно старините,беше много добър артист

27

Иво

преди 1 месец

Шокиращото е, че не са го обръснали и подстригали. Като млад той беше пример на елегантност, никога брадясал, никога размъкнат, винаги с елегантен бял шал на врата. Вижда се, че не му е много приятно да го снимат така обрасъл, но не може вече да се обслужва сам. Дръж се, мосю, ти беше и си оставааш легенда.

26

Анонимен

преди 1 месец

Нормално си изглежда човекът, само дето потомството му не му даде възможност да си изкара спокойно старините. Те все едно няма да остаряват. Ни е да имаш, ни е да нямаш.

25

Анонимен

преди 1 месец

По добре да, съм стар ерген и да, си умра, като куче без история отколкото да имам деца като неговите да го тормозят за наследство

24

Анонимен

преди 1 месец

Шокираща, кое и е шокиращото? Човекът не е на младите си години, а към края на живота си, как да изглежда? Съвсем нормална снимка на възрастен човек.

23

Анонимен

преди 1 месец

Няма нищо шокиращо, на тази възраст всеки човек на години би изглеждал така. Остаряването е неизбежно и всички трябва да го приемат.

22

Анонимен

преди 1 месец

Съвсем добре си изглежда за възрастта. Жалко само, че не е възпитал децата си по-добре и се карат така грозно за наследство... Ама то не може човек да огрее навсякъде, с едно се справяш, друго изостава, това е животът.

21

Реалист

преди 1 месец

Времето си казва своето!

20

Тео

преди 1 месец

Няма нищо по-лошо за един възрастен родител да види, как децата му се карат. Може би не осъзнава какво става, но дали?!? А иначе смятам, че дъщеря му нарочно е вмъкнала момента със съгласието на баща и. Току виж синковеца се загрижил ...Тъжно, наистина.

19

Рени

преди 1 месец

Неговата визия е очаквана за възрастта му, лошото е, че в България виждам доста занемарени и преждевременно състарени хора още на 50,60 г., особено мъже.

18

Анонимен

преди 1 месец

Вампир като Лили Иванова :)))

17

Анонимен

преди 1 месец

И кое му е шокиращото? Много здрави мъже на 88 години мязат на даже по-стари от него, а той е болен.

16

Анонимен

преди 1 месец

Аз мога да ви покажа по-шокиращи снимки на 40 годишни и надолу. Но няма, защото уважавам хората.

15

Анонимен

преди 1 месец

При положение че повечето българи няма изобщо да доживеят до 88г не виждам смисъл да се коментира как изглежда човека. В евроатлантическа България си късметлия ако изобщо доживееш до пенсия. Всеки може да отиде на гробищата и да види колко много хора си заминават още на 50-60. Затова радвайте се на младостта докато я имате че бързо си отива и докато се усетиш и си труп.

14

Анонимен

преди 1 месец

Клаудия Кардинале и Ален Делон в "Гепардът" от 1963-та година. Най- убийствената сексапилна двойка в историята на киното.

13

Тъжнр

преди 1 месец

Много тъжно!Това ги чака и Борисов и Пеевски и всички ***!Старостта не прощава.

12

Анонимен

преди 1 месец

Бих го взел при мен, да го догледам безвъзмездно. Ще се грижа добре за него.