92

Анонимен

преди 1 месец

Еленка от ДПС-то, Корнелийка от БСП-то, всичките един дол дренки. Тя Еленка отдавна има шушу-мушу с талибаните де, още докато беше млада и хващаше око. Така че, не е някаква изненада. Само не мога да се сетя откъде Корнелийка е събрала 10000 подписа. Сигурно половината са менте.

91

Анонимен

преди 1 месец

Е така е БСП избира работливи пчелички, медът е в многообразието.

90

Анонимен

преди 1 месец

Единствените, които не полегнаха на Борисов. Затова и злобата на дегенератите и корумпетата не се побира в рамките на нормалната комуникация.

89

Алекс

преди 1 месец

Единственото хубаво от БСП е русата кака на смимката.

88

asd

преди 1 месец

А като плюеше от сутрин до вечер по Борисов нямаше ли зависимости?

87

БеСиПе

преди 1 месец

Тая партия е с изтекъл срок на годност и престъпно минало , котило на грабители и келепираджии като другарките Нинова, Йончева, Йотова и т.н. жадни за пари и власт неприятни и трътлести лелки !!!!

86

асмо

преди 1 месец

Корнелата разката мамата на бкп то.

85

Анонимен

преди 1 месец

Леля Корни има пари всеки ден за прическа

84

Анонимен

преди 1 месец

йончева е лична грешка на нинова, като божанков, като участието ѝ в правителство на ПП-ДБ, както и в техния митинг, където я освиркаха, дадоха ѝ да разбере, че не я искат

83

Анонимен

преди 1 месец

борисов забрави протестите, ще му ги напомним

82

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Баба (Корни) взе да изтрезнява след падането на правителството .

81

КОРНЕЛИЯ ПОМОГНА

преди 1 месец

НА ДПС ( турци ) ДА ЗАВЛАДЕЯТ ОБЩИНА ДЕВИН

80

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ Е ЕДНА АНТИАМЕРИКАНСКА, АНТИЗАПАДНА ТОТАЛИТАРНА ЕДНОЛИЧНА ФИРМА ЗА ПОЛИТИКА.

79

А пък

преди 1 месец

Корнелия е внедрена в БСП от Иван Костов, за да я унищожи. Това, което никое СДС, ГЕРБ или ДСБ не успя, го направи Корнелия. Скоро БСП ще падне под 4 процента. Цяло чудо е как за десет години можеш да съсипеш най-старата все още действаща парламентарна партия в България. Привържениците на левите, не че не могат за гласуват за партията БСП. не искат за Корнелия.

78

Никола

преди 1 месец

Мъка, мъка... ГЕРБ няма да правят ала бала с машинките, дано, и предизборно обвиняват всеки, който не е от тяхната секта, че изборите ще се фалшифицират, и виновни са Петков и Василев. Подготвят сектата за загубата на ГЕРБ /няма да има ала бала с президента/. Но, нито дума за покаяние, срам и извинение по повод фактите, изнесени в медиите/ без червените разбира се/ за пуделгейт,инфлацията, липсата на милиарди в хазната, корупцията, контрабандата и шуробадженащината им.

77

1111

преди 1 месец

До Тодор Живков..."Лапате ли ги бананите?"....по нова година ако има кой да ни уреди за 1 кило колкото да ги видим и да ги помиришем :) сиромашка работа Вие другарите сте друг модел , по в ляво така ! Вие имате тая привилегия да лапате сутрин обед и вечер каквото ви сложат в устата било банан , било шпек , че и кокосовите орехи лапате , и ананаси и петолъчки и сладоледа ближете и гълтате без да дъвчете....големи ла пачи сте , 4-то поколение ливади !!!Да ви е сладко !!!

76

Анонимен

преди 1 месец

Моята прогноза е, че Борисов ще иска още един мандат и тогава в ГЕРБ ще остане само портиера. ТОЙ верно ли мисли, че никой не забеляза как пристана на Кирил Петков само за едната далавера?

75

Анонимен

преди 1 месец

Само, само тъпотии бълват всичките

74

Анонимен

преди 1 месец

До СИЧКИТЕ СА МАСКАРИ САМО БОЙКО Е МАСКАРА

73

СИЧКИТЕ СА МАСКАРИ

преди 1 месец

МАСКАРИ СА ДО ЕДИН