34

Христо Христов

преди 1 месец

До Зозо/26 "Скъсняк, говорим за годишен доход в долари. Каква еврозона?" - статията Е за Еврозоната, про'с'так неграмотен!

33

Христо Христов

преди 1 месец

До Бай Дрън/29 "ща отпуснем много заеми на европейците." - ц. ще ги дадем на урсулата да пусне половината дар, половината заеми на Украйна... Преди година 85% гласуваха за това.

32

Бай Дрън

преди 1 месец

Сега с новите цени на тока, минаваме одма 1000 лева разходи на месец. При 1500 лева средна заплата в България, ще се работи само за енергото и телеком.оператор.

31

Бай Дрън

преди 1 месец

Да, в Русия вземат там едни 1000-1500 лева макс, но пък отоплението им на газ е 30 лева на месец, водата е безплатна на много места. Ние само като сложим отопление и вода, ето ти еди 400-500 лева избягали на семейство, а и оовече, ако има деца.

30

Бай Дрън

преди 1 месец

В Русия хората са зле със заплатите, но имат оправдание-безпрецедентните санкции. В ЕС каквинса оправданията, нали към нас няма санкции? Ай това ми отговорете и да затваряме темата.

29

Бай Дрън

преди 1 месец

Няма се притеснявате, България скоро влиза в еврозоната, има тук едни 20-30 млрд за ЕЦБ, ща отпуснем много заеми на европейците.

28

Анонимен

преди 1 месец

Еврото е шменти капели. Имаме си лев и не ни трябва икономическа зависимост. Евросъюзът върви към разпад.

27

Анонимен

преди 1 месец

А в Русия как ги посрещат тези разходи със заплати 300-400$? Или там вече е построен комунизъм и парите са премахнати?

26

Зозо

преди 1 месец

До Христо Христов.... Скъсняк, говорим за годишен доход в долари. Каква еврозона? Клоун

25

Хах

преди 1 месец

Ами точно за това и нас нямало да ни вкарват там на 1 януари 25 година.

24

чичо

преди 1 месец

Абе 80% чак да изпитват затеуднения у нас не е, ама със сигурност е два пъти по-висок тоя процент и е около 40%. Има едни 30%, барабар с родата, които не изпитват затеуднения - това са най-вече крадци на дребно и едро от еврофондове и съмнителни бизнесмени. Има и вдни 30% които се люшкат на ръба, наречен средна, но обедняваща класа, които все по-рядко поглеждат обявите за имоти. Това е.

23

Христо Христов

преди 1 месец

До заради урк и прииждащи орди резултата е Потребителите в еврозоната трудно покриват разходите си" - напълно заслужено при това е про'с'таците дет гласуват за ЕС и НАТО да бъдат мачкани. Тиквата ВИ го каза преди 2 години, но СТЕ про'с'ти да го вденете, нали?!

22

Анонимен

преди 1 месец

Скоро ще разберат, че като оставиш цялата заплата в Кауфланда и за другите не остава, така искат не искат ще намалят цените до нива дори по-ниски от преди изкуственото помпане на цените!

21

Христо Христов

преди 1 месец

До Зозо//11 "Юрушшшшш, наскачаха копейкаджиите с 2лв. в джоба да ми обясняват как норвежецът със 100000 долара годишен доход е по-беден" - про'с'так неграмотен, Норвегия НЕ Е в Еврозоната.

20

Зозо

преди 1 месец

Хахааааа, а извън ЕС си посрещат сметките и ипотеките с кеф и пляскат с ръце?!? Особено в Блатная - родината на копейкаджиите скъсняци :))))))))))))))))))))))))))))))

19

Христо Христов

преди 1 месец

До Джино/13 "Ами защо се бутаме тогава" - защото сте про'с'таци. факт. ПП. Тиквата ВИ го каза преди 2 години, но сте твърде про'с'ти да го вденете.

18

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/15 "... у нас във България людете който изпитват затруднения са 80%" - е па продайте си къщите и живейте под наем, като 50% от населението в еврозоната, а не само 20% като у нас. Аман от неграмитни про'с'таци!

17

Анонимен

преди 1 месец

Това пак ли е руска пропаганда?

16

докато

преди 1 месец

путин е жив---така ще е;докато путин е жив---ще има война;докато путин е жив---русия ще затъва; докато путин е жив---това е шанс и за българите да намалим зловонното влияние на русия и корупцията свързана с нея; прогноза---още около 10 г....

15

Анонимен

преди 1 месец

Бъдете коректни,по Европата 20% изпитват затруднения да поемат месечните си разходи у нас във България людете който изпитват затруднения са 80%