10

I’m

преди 1 месец

Разбира се че няма да бъде външен министър. За смях станахме на света заради тия продажници. Радев да го отсвири и да се оправя Главчев. Това не е проблем на Радев.

9

Анонимен

преди 1 месец

Германския посланник каза че иска България да е стабилна! Значи Германия и Бойко работят против развитието на България.

8

Анонимен

преди 1 месец

ПРЕЗИДЕНТА ВЕЧЕ КАЗА СВОЯТА ДУМА: ГЛАВЧЕВ ОЧЕВИДНО НЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО СЕ Е КЛЕЛ КАТО ПРЕМИЕР.

7

Минувач

преди 1 месец

Също Главчев може да бъде й министър на здравеопазването, съветник на премиера(тоест на себе си), портиер и чистач в парламента.

6

Анонимен

преди 1 месец

До 5 ПитанкатаДоста рано днес си се надрусал! Да не те е изоставил мъжът ти ?

5

Питанката

преди 1 месец

Радев кво се прави че раазмишлява? Одобрил си го е вече, а и много мисъл в главата му няма. Научен е само да изпълнява инструкции от Кремъл. Но в замяна ще иска още малко защита от Борисов за скандалната си сделка с Боташ, за която плащаме по 1 млн на ден, срещу нищо.

4

Анонимен

преди 1 месец

Руското прокси Зеления Чорап биде бит с чембери по Тиквата от естравагантния поп Кире Фасов Сатанатов .Та от него нищо не чакаме.

3

Анонимен

преди 1 месец

Помните ли имената на анонимниците на Радев били външни министри, да ви ги припомня с помощта на Гугъл - Иван Кондов, Николай Милков, Светлан Стоев. Та да не се прави на голямата работа, а да си върши работата за която му плащаме!

2

анализатор

преди 1 месец

Г-н Президен,нанасете им тежък нокаут.В момента срещу вас са престъпниците,срещу които Вие и народът възстанахте!Вие сте едниствения,който се бори срещу банкянско-ислямската мафия.Крадливия павиан от банкя,шиши-дебелото чудовище,и фъфлещия дръндарски мало-мник, трябва да бъдат вкарани в затвора.За да се оправи България.

1

Василев

преди 1 месец

Решението е взето.Отдавна.От друго място.Те си играят джобен тенис, ама нямат топки.