193

КОКОРЧО fanbase

преди 1 месец

По-ексклузивно ще ми стане ако призовеш Боко, Шиши или Румбата. Това да призоваваш големия губещ е меко-казано слаба ракия.

192

ПРЕКРАСНА СНИМКА

преди 1 месец

залагам 3 до 5 лева, че за това осветление (синьо отзад, червенко отпред и благ топъл фон с тъмни мотиви) са отговорни от телевизионния екип на Слави Трифонов - 7/8 ТВ. Демек Румен Радев. Или още по-демек - Кремъл.

191

Анонимен

преди 1 месец

Този работи за Рублен Радев. Сега клепи Кирчо, за да му подкопае резултата на изборите. След 1 месец ще пусне "проучване" как Кирчо има нулево доверие. Гледайте цирк.

190

Тони Монтана

преди 1 месец

То се вижда по очите му, че лъже.

189

Анонимен

преди 1 месец

Това е на Радев социолога. Той не взима пари от ГЕРБ и ДПС, за това е много смел сега. И не го е страх да докаже, че Бойко не му е давал денги. Но Кире, я го питай дали Радев не му е дал некой друг ДВАЙСЕТАК.

188

Избори на 4 г. само

преди 1 месец

Да сте чували някога да има извънредни избори в някоя стабилна западна държава ? Избори и после 4 години се знае какво ще е. Тук за 3 години 7 пъти избори , 7 пъти служебни , 7 пътио неизвестност, 7 пъти по 200 милиона= 1,4 милярда на вятъра за едни и същи резултати. А през тези години се краде като за Рекордите на Гинес, митниците са на частна групировка, няма Шенген, няма Евро има резлна инфлация от 30% , а ния представят за 3% на база поевтиняване на марулите в кауфланд.

187

Анонимен

преди 1 месец

Добре че е Киро да ви лъже че драскачите му са необразован и Киро по всички телевизии излизате и лъжете безобразно и пак и пак едно и също

186

Ангелина

преди 1 месец

На така наречените "анализатори" ,като въпросния ,който пита,не е необходимо да "искат пари". Те просто получават пари- по- точно "агенциите им" от тези ,които притежават властта и ресурсите ,чрез различни програми от държавни и европейски средства. Това също е поръчкова "анализаторска- социология"...и в същото време тези "видни анализатори" са и преподаватели и учат своите студенти ,как за в бъдеще да "успяват" ,като тях ,чрез корупция. поради тази причина се създават обслужващи властта.

185

Анонимен

преди 1 месец

Не е нужно Кирил Петков да ни го казва.Всички виждаме на кого и от кого се плаща за да хвалят Еди кой си.Те дори не се крият.

184

Анонимен

преди 1 месец

Димитър Ганев сигурно не е от тях,но всички виждаме как някои социолози и особено политолози обслужват преди всичко ГЕРБ,яростно защитавайки по всички медии крадливата гербава шайка.

183

Интересно

преди 1 месец

Ако съдим по коментаритИ, Лойко Мутрата не плаща само на социолозите ами и на тpoловетe. Даже едно момче тук написа, че Неделко от ПИК има тайно ферма за тpoлoвe, които цъкат минуси и пишат коментари денонощно по сайтовете и у фейсо. Истината лъсна.

182

Анонимен

преди 1 месец

Социолозите ако можеха да променят нещо - щяха да бъдат забранени. Социологията е в джоба на народа. Когато имат пари и работа, на хората няма кой да повлияе. Българинът е инатлив човек и не се интересува от проучвания. България не е Америка. Там може и да се повлияват хората. Замислете се кой може да ви промени мнението и ще се уверите, че няма да е проучване или социология.

181

СОЦИОЛОЗИ ПИТАЙТЕ

преди 1 месец

КАК, КЪДЕ И КОЙ Е ЗАПОЗНАЛ КИРЧО СЪС РАШКОВ - ДИНОЗАВЪРА ОТ ДС БКП..???...

180

КИКИ

преди 1 месец

БАЛАМОСВА ПО - НЕГРАМОТНИТЕ И ОТ НЕГО, ДЕТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е СССР И ВАРШАВСКИ ДОГОВОР, И КАКВИ СА ДЯДО МУ И БАБА МУ...

179

Бойко Борисов

преди 1 месец

"Не познавам никакви социолози. За пръв път ги виждам. И Господ ми е свидетел!"

178

ЛЪСНА ИСТИНАТА

преди 1 месец

Социолозите крепят ГЕРБ, защото си плащат по 20к. КИКИ разкри далаверата.

177

Плащане на социолози

преди 1 месец

"А! Това щъркели ли са???"

176

ПОЛОЖЕНИЕТО Е:

преди 1 месец

"Крепиме ГЕРБ, защото Кики не плаща и ни разкрива далаверите" - вече знам със сигурност, че ГЕРБ ще е първа сила на следващите избори - имат вътрешен министър, премиер, платили са по 20к на социолозите и само им остава да разкешат по махалите. Честита победа Бойко! Но не е хубаво да се печели с лъжа. Хората не гледат с добро око на това.

175

Анонимен

преди 1 месец

Ако партиите не им плащат на социолозите. Тогава кой им плаща?

174

Браво на КИКИ.

преди 1 месец

Добре че е КИКИ да каже истината за социолозите. Дано не го убият.