113

Анонимен

преди 4 месеца

Тези милите доказаха че са тотални некъдърници с желание към властта !!

112

Анонимен

преди 4 месеца

Абсолютното зло е Пеевски, а Борисов е добронамерен, но колеблив седесар. Може да се поквари с Пеевски, а може и гордо да застане рамо до рамо с апостолите на абсолютната истина и доброто - Иванов, Атанасов и Петков. Като десен избирател, не мога да си спомня някога да е било различно, ала има нещо в тази история, което ме обърква. Не мога да се сетя какво беше то обаче.

111

Помнещ

преди 4 месеца

Когато ДПС е пред разпадане, се появява партия Атака, която им консолидира електората и го умножава по две! Ристю атакува Росенец, и след като близаха сладоледа на Доган, се събраха в НС и заедно с ДПС спретнаха комисията по финанси! След това последва едно мазно кафе с интимен оттенък! Така че, цялата ДС-стратегия на тези комунистически издънки, следва много строг сценарий, отново да направят Българина на целокупен мало.умник! С жълтите павета и парите на Черепа веднъж успяха!

110

Краси

преди 4 месеца

До ЗозоТъпако-ще бъдат опозиция и ще гледат сеира на комуниста М,Баце Винету и Свинята ПееФски!

109

Анонимен

преди 4 месеца

В Бг нещата могат да се оправят САМО когато племето излезе на улицата и помете ВСИЧКИ тунеядци (политици и бизнИсмЬени) които са около 10 хиляди грубо. Всички до стената като Чаушеско. Това е единственият начин. Друг НЯМА. Естествено, това НИКОГА няма да се случи защото българина е СТРАХЛИВЕЦ и това е факт в последните 1000 години.Така че, спасяване по единично

108

Анонимен

преди 4 месеца

Безсрамници пак същите лъжиако пак има гласуващи за вас без думи съм незнам кои ще искат да ги лъжат пак и пак

107

ПуПуДейБъ +

преди 4 месеца

"Предизборната ни стратегия е пиене на мазно турско кафе в скута на Шиши Магнитски,докато пищии истерично :НИТО ГЛАС ЗА БЕЕФФФСКИ!"Бонусите с важни! Пачки и пудели,ало Маджо - пълен напред със задни разтворени бузки! "

106

Анонимен

преди 4 месеца

От кого ПП да вземат добрия пример.Кой е овластил недостойни хора да управляват държавата и да са най силните фигури в момента.

105

Анонимен

преди 4 месеца

За Х ристо Иванов е важно да има скут където да седне !

104

Ветропоказател

преди 4 месеца

Христо Иванов събираше коалиция да изчегърта Тиквата. То не бяха закани и клетви, то не бяха военни десанти на Росенец. И какво стана - сватба, а Христо седеше в скута на Шиши за да накълцат Конституцията. Сега ще събира коалиция да изчегърта Шиши. И този път сигурно ще седи в скута на Тиквунчо, както преди години като министър в едно правителство.

103

Анонимен

преди 4 месеца

Казваш ,че промяна няма.Така е било и така ще бъде.По добре старите джебчии да си пълнят джобовете ,а другите да си трайкат,да не им се нарушава комфорта,който са си изградили за толкова години беззаконие.

102

Анонимен

преди 4 месеца

Тия са толкова глОпави че им е написано на чешата.Всъщност мога да кажа същото за всички булгарише пУлитици.Провинциален манталитет и ограниче максимално интелект.А относно ПееЦки така и не се разбра че Дебелото е НИКОЙ и трябва да се търсят тези които го назначиха Шеф на държавата.Ама нали всички българета сте лоботомета

101

Валя

преди 4 месеца

Ей хора ,внимавайте много ,,промяната" която ви набиват мошениците непрекъснато в главите не е нищо друго освен една голяма лъжа.Целта е да се докопат до властта.Не ви знам какво търсите но ангели няма.Всички си имаме недостатъци ,но не разрешавайте мошеници да управляват ,не им пълните джобовете с нашите пари.За 3 години 6 - ти избори непростимо е Парламента да е пълен с мошеници.Забравяте и субсидиите които получават след всеки избор.Направихме ги милионери с нашите пари.Пълно без умие

100

ИСКАТ ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩ

преди 4 месеца

И КАКВО СА МУ ВИНОВНИ ДПС И ПЕЕВСКИ? ПРЕЧАТ НА РАШКОВ И ПУДЕЛИТЕ МУ ДА РАЗНАСЯТ ПАЧКИ И ДА ПРЕКАРВАТ ТИРОВЕ С КОНТРАБАНДА ЛИ? ЧЕ ТО ДПС И ГЕРБ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ СА ЧЕСТНИ ПИОНЕРЧЕТА ПРЕД ПП-ДБ? 12 ГОДИНИ КРАДОХА УМЕРЕНО, ПО МАЛКО, С МЯРА. А ХАРВАРДЦИ ГИ НАДМИНАХА ЗА ИМА НЯМА 9 МЕСЕЦА? НЕКСО, ДЖЕИМКОРП, НЕФТОХИМ, ГАЗА, ОТ КЪДЕТО МОЖАХА!

99

Анонимен

преди 4 месеца

Тия могат да влезнат в коалиция само с тоалетното казанче да си пуснат водата и право в канала където им е мястото.

98

Анонимен

преди 4 месеца

ПП трябва да са си научили урока,че с дявола ортак не се става дори и през мост да се минава.Пеевски е само рогата на дявола.

97

Анонимен

преди 4 месеца

Предишните избори беше Борисов врага ,тия Пеевски! Болшевиките без враг не могат на избори да идат.Е после със врага си се сглобяват за доброто на евроатлантизма.Голям смях.

96

НА ПУК!

преди 4 месеца

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС, ЩОМ РИСТЬО ГОВОРИ ТАКА! ОН ЩЕ МИ КАЖЕ ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ ЯЗЕКА!

95

да бе да

преди 4 месеца

Хихи.. демек няма да искат вече да пият мазнно туурско кафе в скута на пеефски... верваме хахахаха

94

ОЩЕ НЕЩО ОТ ЩАРЛАТАН

преди 4 месеца

АКО ПП-ДБ ВКАРАТ 20 А ГЕРБ 80 ДЕПУТАТИ НАПЪЛНО ЛОГИЧНО Е ЛОДКАРЯ КОНСТИТУЦИОНАЛИСТ ДА ПОСТАВЯ ОЩЕ ОТ СЕГА УСЛОВИЯ? ДАЖЕ ПП-ДБ ДА ПРЕДЛОЖАТ СВОЕ ПРАВИТЕЛСТВО И САМО ЕДИН ОТ ГЕРБ ДА УЧАСТВА В НЕГО? ВАЖНОТО Е НИКИ ДА МОЖЕ ДА ПЪТУВА, А КИРЕТО ДА ЛЪСКА ПАРАПЕТА. АСЕН ДА Е ВЪВ ФИНАНСИТЕ НА ВОЛЯ ДА ГЕПИ!