10

Уеб

преди 4 месеца

Да му мисли офисния планктон, който трябва да се подмазва на шефове и лекари. Аз си почивам когато искам защото ми се плаща за свършена работа, а не за часове прекарани на бюро или зад някакво гише. Който се е метнал на утопичния рат рейс от 8 до 17, да му мисли.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Аз скоро се пенсионирам и се махам от България. Най-демотивиращо ми действа да гледам как преуморените държавни чиновници рекетират работещите и се гаврят с тях. След толкова години работа, поне да си почина малко от тези изнудвачи. Може би най-здравословно ще ми повлияе не това, че съм пенсионер, а това, че няма да видя повече бг чиновник или милиционер.

8

анонимен

преди 4 месеца

Е, това важи само за богоизбраните: политици, даржавни служители, администрация и хора, които могат да си позволят да не работят! Всички останали работим, за да обслужваме ПОЧИВАЩИТЕ ТЪРТЕИ!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Не учете хората как да почиват, а как да работят. Тогава може и да се оправи тази държава. С това мислене изобщо не сме конкурентни.

6

Анонимен

преди 4 месеца

До овн 6. То си има точно определени дни за почивка (отпуска) и повече няма. Празниците не са чак толкова мнго или си фантазираш, че другите държави нямат празнични дни ? И ти си ми един работохолик...сигурно работиш по 12 часа на ден 7 дни в седмицата.

5

овн

преди 4 месеца

Ето за това няма да се оправим! Всички искат само да почиват и да взимат големи заплати, които не са способни да изработят. Особено тези, които един пирон не могат да заковат (досещате се нали? - почвайте с минусите). Хахаха, живи и здрави!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Това е да връзкари!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Който има да зема, който няма няма за земане. А и август иде...

2

Анонимен

преди 4 месеца

Държавните хрантутници с които се налага да общувам по неволя,от Ивановден размятват болнични за голямото майско лежане. Ангажирали пътешествия до екзотични дестинации,круизи, екскурзии, сафарита,а иначе реват че заплатите им ниски.

1

х

преди 4 месеца

аз си взех 29 и 30 април и 2 май и така на цената на 3 дена отпуск, ще почивам 10 поредни дена