438

ПАРИ за война

преди 1 месец

нищо хубаво няма да излезе

437

Анонимен

преди 1 месец

Точно така българското стадо започва да се досеща че парите изтичат през държавния бюджет, но напира да гласува за криминалния политик борисов и помагача му простокиро които ги насочват към сащ -- толкова *п*р*о*с*т народ в европа няма. 500 години са му малко. Сложих звездички, щом така ви харесва повече.

436

Анонимен

преди 1 месец

Точно така българското стадо започва да се досеща че парите изтичат през държавния бюджет но напира да гласува за криминалния политик борисов който ги насочва към сащ -- толкова *** народ в европа няма. 500 години са му малко.

435

Анонимен

преди 1 месец

зеленски е един комедиен актьор това му е професията, конците му се дърпат от чужбина. В един момент украинците сами ще го ликвидират. Всеки ден руснаците напредват понякога по няколко метра, а понякога фронтовата линия се къса и навлизат с километри. Но движение назад няма. Как превзеха някаква много добре укрепена позиция преди няколко седмици -- няколко километра под земята през канализационна система и излизат през нощта вътре в укрепената позиция -- укромозъците се разбягват като пилци.

434

Анонимен

преди 1 месец

Май ние ще му ги плащаме, само Орбан няма да плаща...

433

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо много бой ще ядат и украинци и американци и техните слуги в бг.

432

Анонимен

преди 1 месец

сащ не могат да предложат никакви оръжия на украйна, които да могат да обърнат войната. Могат само да забавят нещата, но финалът е един и същ. Това е информация от техни експерти.Ха-ха, хи-хи! Хората вярват на факшиви новини по медии, които се разпространяват пак срещу заплащане.

431

До неразбралите

преди 1 месец

Тези милиарди,както и разрушената от Сатаната Путин Украйна,ще бъдат възстановени от репарациите след капитулацията на фашисткия режим в Расиа. Всичко ще си плати нацистката хунта,управляваща Расийския блатен Мир.

430

Анонимен

преди 1 месец

Байдън го дрогират редовно за да може да подписва подобни престъпни документи.

429

Анонимен

преди 1 месец

Откъде идват тези милиарди? от печатницата, която все още може да ги пласира безконтролно. А дългът им е 34 трилиона. След няколко години, а може и по-скоро ще гръмнат като балон. По света вече не са съгласни да им плащат с инфлационни долари -- искат злато.

428

Едно е ясно

преди 1 месец

Кремълският кървав гном ще гледа Киев през крив макарон!

427

Анонимен

преди 1 месец

Тоя си купи яхта ,вероятно сега че си купи и частен самолет да лети да бега където си иска ,то сащ и ЕС знаят че ги краде но упорито мълчат

426

Анонимен

преди 1 месец

какво се радвате.. с тези пари ще се платят лихвите по заемите, които са отпуснали на клоуна... тези милиарди даже няма да напуснат краварника, нито банките където се намират...

425

Анонимен

преди 1 месец

Сега въпросът е колко още стотици хиляди колхозника ше да дат фира срещу тези 61 милярда? Не за друго, пари се изкарват ама като няма кой да ги изработи после.....мъка. Още сега колхозниците си признават, че нямат работна ръка което го прикриват като ниска безработица. Жестоката действителност е, че под 3% безработица означава, че клозет да отвориш нема да има кой да се из ере в него.

424

Ром"с

преди 1 месец

Още едно действие на САщ къи третата световна ..и защо се правеха на интересни почти 6-7 месеца,ту ми иде-ту ми не иде..навсякъде кълето е стъпила "американската демокраия" идва разруха след стъпването им или "цветните им революции!!

423

Сър Джон

преди 1 месец

"Миротворци" сър! С държавния си дълг могат да направят пътека до Плутон. Но така работи съвременния капитализъм - разбиваш една държава с цветни революции, затъва в заеми и зависимости, накрая я "възстановяваш" и приемаш в клуба. Не сме мръднали от тъмните векове нито метър напред в развитието си като човеци..

422

ИБ АТИ ЦИЛИВИЗАЦИЯТА

преди 1 месец

Големи ядрени държави нападат по-малки и по-безащитни - като наемат младежи от разни малки республики.Даваме десетки милиарди за войни които ще ги избумкат за няколко месеца (някой ще направят много пари).21 век смене 12с тези пари можеше да се отиде на Марс няколко пътида се образоват всички хора на земята почти да няма гладни и болниСега вече лъсна кое им е по-важно на световните владетели.И това не си ти!

421

Неизбежно

преди 1 месец

Сега Путин ще го налагат като дайре на селски мегдан.

420

Анонимен

преди 1 месец

Надяваме се, че (законопроектите) ще бъдат подкрепени в Сената и изпратени на бюрото на президента Байдън". Още не нищо не е сигурно.

419

Страшно е

преди 1 месец

Да нападнеш държава 25 пъти по-малка като територия и да те спукат от бой. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Ахмат в тикток да ти помага! Еленовъд три години Киев да взима. Флагманът по дъното да лази. Валутата на една стинка да стане! 4 таджика хастара на Москва да обърнат. За Париж и Лондон да тръгнеш,до Белгород да стигнеш!Страшно е!