24

Анонимен

преди 1 месец

Буци се осланя за политическото си , а вероятно и за друго оцеляване на простите индивиди , поне такива са поведението и посланията му , примитивни , пораждащи народняшко екзалтиране .Очевидно в България има значителна част *** .

23

Анонимен

преди 1 месец

23 дай си адреса идвам

22

Анонимен

преди 1 месец

До баба мара..20..кой получи парите - Рашков.... Купил си 22 имота- там са парите

21

Надя

преди 1 месец

Борисов е държавник от висока класа .Той няма опоненти,той има едни голями мошеници на среща си жадни за власт подкрепяни от електорални мошеници и глупави хора.

20

баба мара

преди 1 месец

нито един глас за герб никои не казва кои получи парите в банката за хемус икъде ги занесе сега се отказва от главчев може ли да се разчита на подобениндивид

19

Байу

преди 1 месец

Вие, дето не харесвате Борисов, я се замислете - защо той пак ще ви направи 10% дистанция пред вторите на изборите! Явно нещо сте се объркали...за неговите качества ...или за вашите!? В политиката няма място за неадекватници - отивате на ***! Никой не ви пита! Иначе няма проблем да поквичите предизборно, даже ни е приятно.

18

Боко Пеевски

преди 1 месец

Най голямото зло за България! Боко тиквата и Пеевски нереза! Тези *** дъното на обществото това са нищожество управляваше България 12 години лъжи и мачкане на България. Никога ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев бандата на прехода

17

Анонимен

преди 1 месец

Шефе и аз се правя на луд , ама ти немаш равен .

16

Боко Пеевски

преди 1 месец

Много нагъл дебелия и мутрата! Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция това е най голямото зло Боко Пеевски

15

Анонимен

преди 1 месец

ДНЕС, ЗАЩО СИ ИЗТРИХТЕ СТАТИЯТА ЗА ПП И ПУТИН? ЗАЩО , БЕ?:)))))

14

Анонимен

преди 1 месец

Този,Защо Не се СКРИЕ Вече??? Вече сме в Процес на Нови Избори!!! И до в Деня на Изборите,ли съм Длъжен да Гледам Това Лице???-:(

13

ББ

преди 1 месец

Аксиома за начинаещи политици: "Когато си политическо нищожество, то не се заяждай и не се сравнявай с Бойко Борисов, защото тогава нищожността ти става видима и от Космоса!" Ама вече е късно! Ако все пак не вярвате и не се съобразявате с аксиомата, това не я прави невалидна, а само увеличава щетите за вас, като кумулативен сбор. Ей на - ПП не спряха да насгъпват тази мотика и вече са надробени на чакъл,.

12

Анонимен

преди 1 месец

да, сигурно

11

Тангара в дупара

преди 1 месец

Ми на кой е, бе? Банкенски ккапут! Ти го намаам в грозните устенца, ту го наамам!

10

Герен

преди 1 месец

ТО НИЩО НЕ Е ТВОЕ БАЩИНИЯ, НО ТИ ВСИЧКО СИ ПРИСВОИ: ПРОКУРАТУРА СЛУЖБИТЕ КМЕТОВЕ АДМИНИСТРАЦИЯ МАГИСТРАЛИТЕ ГРАНИЧНАТА ОГРАДА ДОРИ И ГОДИНИ СИ ПРИСВОЯВАШ ИЗБОРИТЕ БЮЛЕТИНИ В ЧУВАЛИ. ЗА КАПАК СИ ДЕЛИТЕ РОМЕУС СЪС ШИШКО. ТИ СИ ***, НО И НИЕ СМЕ ПРОСТИ ЩОТ ВА ТРАИМ.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 7 - Е, той Киро достатъчно си затвърди титлата "просто", нЕма нужда от повече.

8

Край

преди 1 месец

Вожда и учителя на бъгарския народ. С този ще настигнем другите народи, ще ги изпреварим и ще станем европейския Дубай, Монакото на Балканите.

7

Анонимен

преди 1 месец

Просто Киро да арестува пак Тиквата както миналата година :)))

6

дърт p...

преди 1 месец

На бала в пловдив ще надуе ли корема на някоя млада гербаджийка, както направи с йовчева

5

Анонимен

преди 1 месец

Хем лъже хем наглее