35

Мухахаха

преди 1 месец

В АЕЦ "Козлодуй" пристига първата доставка на ядрено гориво ПРОИЗВЕДЕНО В РУСИЯ с добавена надценка от Уестингхаус . Разликата е че преди гадните комунисти от Кремъл като част от сделката по купуването на ядреното гориво от тях ИЗВОЗВАХА И ОБЕЗОПАСЯВАХА ядрените ни отпадддъци на тяхна територия... а Уестингхаус тия работи не ги прави. Ще трябва да си ги ровим у нас. Според мен ИДЕАЛНОТО МЯСТО Е ПОД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ В СОФИЯ, там да бъде построено такова депо за ядрените ни отттпаддъцци.

34

гошо

преди 1 месец

Кой от кой по-жалки "премиери".ПЪЛЕН ПОЗОР.

33

Анонимен

преди 1 месец

Жалките ни подобия на политици тълкуват вкарването ни в пълна зависимост от САЩ като "пълна независимост".

32

ВЪН ОПАСНОТО ГОРИВО

преди 1 месец

НА УЕСТИНГХАУС ОТ БГ

31

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

След като купуваме руска газ с турска или гръцка надценка, руски нефт с индйска надценка вече ще купуваме и руско ядрено гориво с американска надценка и това горимо ще бъде вечно наше. Девирсификация до дупка ! Гарантирано от планктона

30

Анонимен

преди 1 месец

И дано Не Гръмнем,ако Няма Съвместимост!!!

29

Анонимен

преди 1 месец

"Така, с осигуряването на достъп до надеждни алтернативни доставки от САЩ се постига пълна независимост за АЕЦ Козлодуй"."-------------------Пълна независимост се постига когато сам си произвеждаш горивото.

28

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам да се информира населението за евентуално радиоактивно замърсяване! Да се обвини Путин или Ким Чен *** за тази провокация! Да се оневини бившето правителство на ГЕРб и ППДБ за тази отрова! За всички грехове на евроатлантическите бастуни в Българие да се посочи Русия

27

СКОРО СЕ ОЧАКВА

преди 1 месец

ДА ИМА ЗАРЯ В КОЗЛУДУЙ, КОЯТО ЩЕ ОЗАРИ ЦЕЛИЯТ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ.

26

Весо

преди 1 месец

Да си играеш и излагаш на смъртна опасност живота на 6 млн.българи е живо престъпление!Тези предатели,продажници и крадци се надяват на поздравления,пачки и много хвалебствия от Козяк!Какъв Уестингхаус на руска атомна централа?Вие сте убийци на народа!

25

ТО ХУБАВО

преди 1 месец

ЩЕ ИМА ТОК. АМА КЪДЕ ЩЕ СКЛАДИРАМЕ ЯДРЕНИТЕ ОТПАДАЦИ.

24

Анонимен

преди 1 месец

Пореден очевиден успех на посолството Горките укри, дето ще купуват от нас руското обурудване за АЕЦ Белене, с реактори работещи с руско гориво, въпреки, че са във война с Русия. А дали укрите ще ни платят за сделката?

23

до днес бг

преди 1 месец

Пфууу...., разбрахме, бе!!!! То сякаш Извънземните кацнаха у Софето, бе!!!!! Ба си "Ажиотажъ", сякаш пускаме първия си ядрен реактор!!!! А, Първия ни Ядрен реактор заработи през 1974 година, 50 години сменяме ядрено гориво, не ни е Сефте!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 1 месец

Някои хора са подранили!

21

Светозар

преди 1 месец

До ШефретНе бой се, коппейка. Ти си имунизиран с водка.

20

Анонимен

преди 1 месец

Щом на тоя му се струва толкоз свежо това ядрено гориво, да си складира суперрадиоактивните му отпадъци в мазето, а не да трови земята българска Каква ли не патетика използват, с цел да ни заблудят, че тая огромна прецаквация е нещо добро. Долни еничари.

19

Шефрет

преди 1 месец

Значи да пием йод от юни

18

Анонимен

преди 1 месец

Българите трябва да разберат, че хора без никаква квалификация си играят със съдбата им!

17

Валя

преди 1 месец

Копейковци я по- кротко ако обичате.Никой не е длъжен да ви търпи не нормалното поведение моля Взимайте си партакешите и в Русия да се успокоите

16

Анонимен

преди 1 месец

Геополитическата конюнктура не оправдава риска от тази смяна!