27

Анонимен

преди 1 месец

Така, ли Асане, на всички ни е ясно?

26

Анонимен

преди 1 месец

Значи партийно обвързан не може,а с двойно граждаство може,така ли,Асене!?

25

Анонимен

преди 1 месец

До Майорс- Ееее много ги е страх някой да не прави АЛА-БАЛА като тях! Само те може,за другите-НЕ,защото АЛА-БАЛАТА си я правят само те.Та за това Асен и Кирил надават вой отдалече,а пък един техен авер бръщолеви измислици чак пред Свободна Европа!

24

Анонимен

преди 1 месец

22 Кокорчо лъже без да му мигне окото, също като Киро просто. Останалите от ПП,ДБ повтарят казаното от тях.

23

Анонимен

преди 1 месец

не подписа указа

22

Анонимен

преди 1 месец

Това което имахме беше безлична власт, и групова безотговорност

21

Анонимен

преди 1 месец

Асенчо лъже, и Окото му не мига.

20

Анонимен

преди 1 месец

Дали имат уговорка с Радев или не, не е важно, важното е, че ГЕРБ вече никога няма да се коалират с ПП,ДБ. Заради наглите брокери от тази секта на лъжците и измамниците ПП,ДБ бяха обидени Борисов, Мария Габриел, Митов, цялата ГЕРБ-СДС. Беше поставена на карта съдбата на държавата, която стагнира заради тях. Осенпвсичко, продължават са обиждат ГЕРБ. Всяко нещо си има граници. Никога ГЕРБ и ПП,ДБ.

19

Анонимен

преди 1 месец

Фактите са налице, провал за Шенген и Еврозоната с Кокорчо финансов министър!

18

Анонимен

преди 1 месец

Първо назначавате на всички ключови постове вместо политически независими личности.Политически трупове на ръководни постове! После слагате условие Президента един от зависимите да сложи на поста ! И после се показва тоз гении да ни обяснава че Президента бил виновен че избрал политически труп за премиер!Вие от ПП/ДБ добре ли сте в главите?Крайно време е да се сетите че на вишши държавни постове първото условие за назначение трябва да е безпартиен да е кандидата и със стаж във сферата на работа

17

Анонимен

преди 1 месец

ПП бяха спуснати във властта с парашута на Радев, след договорка с него. Алабала с президента работеше безотказно, докато брокерите от ПП не се възгордяха, яхнаха държавата и отсвириха Радев. Въвлякоха и патерицата ДБ и я дръпнаха към дъното. Сега го копаят заедно, нагазили до колене в криминала, начело с комунисхимеския следовател Рашков и гнома АА.

16

БГ ВЪЗХОД.. 2022..

преди 1 месец

ВТОРАТА ПАРТИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ РАДЕВ, КАТО НАЗНАЧИ СТЕФАН ЯНЕВ ЗА ПРЕМИЕР, НАПРАВИ ГО ИЗВЕСТЕН, ЗА ДА ИЗЛЪЖАТ ДРУГАТА ЛЯВАТА ПОЛОВИНА...... ЧЕРВЕНИ ШАРЛАТАНЧЕТА........ РАЗТВАРЯТ ВЕТРИЛОТО, ЗА ДА УДУШАТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,...... ЧАКАЙТЕ ТРЕТАТА ПАРТИЯ НА РУСКИТЕ САТРАПИ...

15

п.п.

преди 1 месец

ей, льо-льо, с еднолично управление България е била 1300 г. държава и е имала граница на три морета, а сега с 240 некадърници и аборигените в австралия ни се смеят!

14

Майорс

преди 1 месец

Абе Кокорчо какво се оправдавате след като вие направихте промените за служебния кабинет! Тогава какво още искате, не се получи овладяване на службите и цялата власт в страната както искахте!Би трябвало да потънете в земята от срам след разкритията за контрабандата и кръга Рашков , Димитрови , Банкова, Кожев , Асен Василев! А предоговарянето за Боташ е на кабинета , вие какво направихте- нищо! Стига лъжи Харвардски мошеници!

13

Анонимен

преди 1 месец

Как е сглобката

12

ПП - 2020

преди 1 месец

ПЪРВАТА ПАРТИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ РАДЕВ - КАТО ГИ НАЗНАЧИ ЗА МИНИСТРИ И ГИ НАПРАВИ ИЗВЕСТНИ, ЗА ДА ИЗЛЪЖАТ НАРОДА И ПОСОЛСТВОТО..

11

Роб на козяк

преди 1 месец

Роби на Козяк да искаш! У нас си имаме Ицето Иванов, Кокорчо и сие които ежедневно робуват на Козяк! Ходят на работни закуски а после бърже бърже в парламента да предложат я оръжия за Украйна, я Американски уран за АЕЦа, я закупуване на още оръжия от ФАЩ. С робия си изкараха апартаменти коли. Добре си робуват!

10

Анонимен

преди 1 месец

Служебен кабинет е подписал Договор с Боташ, защото вие сте поръчали кораби с втечнен газ без да осигурите договор за втечняване и доставка в България!

9

Гaля

преди 1 месец

A и нe e cъrлacyвaнo c nocoлcтвoтo, cъщo тaka!

8

Анонимен

преди 1 месец

ДБ и ПП мокрият им сън е да инициират референдум по примера на Пуерто Рико да минем под контрола на САЩ и да им признаем конституцията. А Кирчо, Кокорчо, Ристю Иванов и разните му там Хазарти и други влечуги да влезнат в ролята на гъ-зо-лиз-ци и с чевръстите си дупета да заработят по някой долар и потупване по рамото от големия брат.