42

тТт

преди 2 месеца

Абе днес уж има всичко, но не всички могат да си го позволят, а и май сме по-нещастни, при Соца се редяхме на опашки за банани и мандарини, но и за Книги, и не гладувахме, не заключвахме вратите си, и като че ли бяхме по-щастливи, умеехме да се радваме на живота дори с ограниченията! Помня как се радвахме по детски наивно когато дойде "демкрацията", как мечтаехме за един "живот по американси"... Хм, Мъдрите казват: Внимавай какво си пожелаваш...!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Kakvo vi prechi

40

Анонимен

преди 2 месеца

И как ще се рещи спора , кой е създателя на Вселената ....Путин или Ким Чен.... кой е Създателя ...кой

39

Анонимен

преди 2 месеца

Тези хора със сигурност живеят по спокойно и по здравословно от бленувания ни запад.

38

о. з. Тольо Пандев

преди 2 месеца

Възхвала за другаря Ким Чен Ун !!!

37

Невероятни тъпаци

преди 2 месеца

Колко килограма тежи най-дълго управлявалия България по време на т.н. преход политик Б. Борисов? Виждали ли сте го наживо как слиза по стълбите на една страна хванат за парапета с двете ръце?

36

Павло Ескобар

преди 2 месеца

Северна Корея да яде Пасти пред България .В България Организирана Престъпна Група Промени Конституцията на Държавата .Оказахме се с Едни и Същи Хора в Управлението - те са Несменяеми .

35

АнонимеН

преди 2 месеца

ГРУХ ГРУХ ГРУХ!! ДА СЕ БЛАГОДАРИ, ЧЕ СМЕ ЗАЕТИ СЪС ИРАН И ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, ТА НЕ Е ИЗЯЛ И ТОЙ ШАМАРИТЕ ОЩЕ!

34

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

"Имаше една сценка с възрастни жени... не токлова възрастни, но в тая страна сигурно не можеш да живееш по-дълго...." ----- ------ ----- Винаги съм откривал, че коментарите на сopocoидни позиции са написани от най-деградиралите алкохолици/наркомани в България. Едно елементарно търсене в Google "Life expectancy by country" - официална информация на ООН показва, че С. Корея има по-голяма продължителност на живота от България. Ама, не ми се сърдете защото сте наистина уникални тъпaнaри!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Най-дебелия в Северна Корея, нема ли да яхне пак некой кон, така ще върви още повече възхваляващата песничка :)))

32

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Анонимен32 инж. балкански, у саксия ли си расъл къв си....отдел пропаганда и агитация и концертна дирекция си беха държавни структури кви клакьори кви пет лева, децата на активните борци заплати зимаха там, че и тия дето 89та ни ги назначиха за звезди, барабар с металистите

31

чучхе (кихнах)

преди 2 месеца

Да се чудиш колко са енергични кимирсенчетата, при положение че се изхранват с трева и корени. Раздали са им по кока кола преди цирка, за да славят с пълни сили дебелото човече? Подозрително е, имат много сили за възрастни хора с ниво на физическо развитие на европейски третокласник.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Това е топ новината на годината. Много е важно за нашата родина да сме осведомени за новата песен на вожда.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя надмина и Путин по величие и диктатура. Някога Т. Живков - вожд и артист ги ръсеше такива и клакьорите близо до него . Песни и хора друсаха . Важно бе да са в екипа му за пропаганда

28

Анонимен

преди 2 месеца

Според СЗО над 80% от южняците са обр.яз.ани. В следствие от културните контакти с американците.

27

Германец

преди 2 месеца

Капейките вече само тази песен ще слушат. А, да, и оная на шаман ли е, шушон ли е, асъм руzzкий или някаква подобна гняз.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Американските ни "братя" превърнаха Южна Корея в съвсем различна от Северна Корея държава. Всички дават за пример севера, но южняците са толкова повлияни от американците, че вече не могат да бъдат една държава със севера. А С. Корея е брутално изолирана, вместо да се работи с хората там да сменят политиката. Интересно е, че според СЗО над 80% от южняците са ***. Свалянето на санкциите над севера е първа крачка към обединение. Заедно, корейците са значителна сила. Умни и трудолюбиви.

25

Край

преди 2 месеца

Пропагандата на Запада се опитва да изскара корейците като нация от ***. Подозирам че не е вярно... Прочетох за доктрината Че чхе. Звучи смешно но ... не е. Доктирната е за единство на работници земеделци и интелигенци, за самодостатъчност на нацията я и за Суверенитет.

24

Дръги Другарев

преди 2 месеца

Родните друзя да я научат и да я пеят когато отидат на бузлуджа.

23

Джо

преди 2 месеца

Имаше една сценка с възрастни жени... не токлова възрастни, но в тая страна сигурно не можеш да живееш по-дълго, та не са успели да намерят нито една, която да има здрави зъби?