100

стават аварии

преди 1 месец

преди 15+ години анаЛизаторите натОвци твърдяха че от употреба (Сирия и тн) руснаците ще си амортизират техниката - та виж чак сега един падна! Прави бяха! :):):)

99

Анонимен

преди 1 месец

Вече май Незаконният президент на Украйна.Руските войски,ще го потърсят Лично в Киев!!!

98

Анонимен

преди 1 месец

До Сата Нато 90 Поредния форумен оръжеен експерт м и ш ок. Кои са ПВО ракетите които има Украйна и бият на 250 километра бе о.. рен? Давай име,модел. См шик...

97

Анонимен

преди 1 месец

Я,облужващия персонал на колективния Запад как се е възбудил. Хихииииии

96

дедо Груйо

преди 1 месец

Рашките вървят към масова мобилизация. Скоро всеки pyчляк ще бъде в окопите, където му е мястото.

95

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Добри новини днес, доволно.

94

Говедовъд

преди 1 месец

До Sata NATO....Прав си за историята,още Ной е говорил на мова,доказано от укроисторичарите!

93

Анонимен

преди 1 месец

До Sata NATOНАПИШИ И ТИ ИСТОРИЯТА И ХОДИ В *** ТИ ТУРЦИЯ, БИЙ СИ ГЛАВАТА В КИЛИМЧЕТО И ТЕ ТАКА.

92

Анонимен

преди 1 месец

Пропагандата на украинците пардон на натрапниците от запад във властта в УЕкрайна е велика. Армията им обаче не може да издържи на напрежението, защото е събрана на случаен принцип по кръчмите, улиците и по пътищгата и натирена насила на фронта да гине за най-големия враг на украинския народ Зеленската диктатура отменила изборите защото никога няма да ги спечели повече.

91

Sata NATO

преди 1 месец

Украйна пише история, а нашите мишоци, из с рани од рузкини, си скубат ко сми те нагъ зь одмъка...

90

Анонимен

преди 1 месец

До 2018г са произведени 4604 самолета F16.Към януари 2020 г. F16 е участвал в над 670 произшествия със загуба на корпуса .Уикипедия

89

Сата НАТО

преди 1 месец

Крилете са на 16градуса(тоест крейсерски полет и/или излитане/кацане). Всичко това означава че самолета е претърпял техничски проблем. -----///----- Означава, че са се нас ралли и са опитвали да планират и накрая от некадърност са го вкарали в плосък свредел. А самолетът не е нужно да е ударен над фронтовата линия - Украйна има ПВО ракети, които бият на 250 км.

88

урките свалиха ха ха

преди 1 месец

само не знаят къде и как! ХА ХА!

87

Анонимен

преди 1 месец

Туй ще да е новият "киевски призрак"който е поразил ТУ-22М3 в света няма зенитно ракетен комплекс който да поразява цели на разстояние 400 километра,а именно на такова разстояние от фронтовата линия е паднал въпросният стратегически бомбардировач,прословутите Patriot имат поражение на цели до 120-150 километра,всъщност има такива ЗРК способни да поразяват цели на такова отстояние и те са С400 а Украйна не разполага с такива!

86

Говедовъд

преди 2 месеца

Те,укрите изкопаха Черно море,та един ТУ-22 няма да свалят на 1000 км от територията си!

85

Анонимен

преди 2 месеца

До Пенко-Те така и а,кат! Хем чисто, хем топло...

84

ПЕНКО

преди 2 месеца

УКРО " СВАЛЯЧИТЕ" ИМАТ УСЪВЪРШЕНСТВАНА ЗАПАДНО ЛИБЕРАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ --- ДА ПРАВЯТ СЕКС -- БЕЗ ДА СИ СВАЛЯТ ГАЩИТЕ !?!?!?!?!?

83

Анонимен

преди 2 месеца

Оглупяваме бавно, но сигурно.

82

Боби

преди 2 месеца

До И ЗАЩО 1. В ВВС на Индия има микс от полетни школи което е и добре и лошо. 2. Основната част от загубените самолети са от 2-3 поколение от типа на МиГ-21. Това са първо поколение свръхзвукови самолети които са много трудни за полети и с много висока скорост на излитане и кацане. 3. Дори сега най-големия бич на Индийската авиация са ниско летящите птици. Не успяват да защитят летищата от птици. Огромна открита тревна площ идеална за отглеждане на потомство на птиците в тропически климат.

81

Руснак

преди 2 месеца

Хахахаха и този е на Бело като другият наркоман Зеленски !!!