20

Анонимен

преди 1 месец

Мисиркать не прави разлика между инцидент и убийство :)))

19

aaaa 2

преди 1 месец

naroda като е яко *** как ще оправите държавата ??!?!??

18

Анонимен

преди 1 месец

Този е пример, че системата може и без вас.Всеки един нахален журналист може да бъде сменен с по - нагъл и по - злобен.Ето и Волгин, намериха му цаката, продаде се за пари и му намериха земестник.

17

читалище заря

преди 1 месец

До Тенгри кан и викаш бойко му се е обадил и е рекъл "нова свалят от ефир заради нисък рейтинг външната продукция на тоя отявлен и вероломен неприятел, направи нещо че изгинааме"

16

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен12 много ми хареса как разследваше с неква пиянка складираните в северозапада противоракетни мини (да, точно противоракетни)

15

Тенгри кан

преди 1 месец

До АнонименНаркоманчето е човек на Бойко. Не просто ще излезе, но и в затвора, зор нема да види. Там ще го пазят. Свършил си е работата, добре. След като излезе, ще живее честито с парите, които Бойко му е дал за работата.

14

читалище заря

преди 1 месец

маските са за да карате без колан. нито дума за годишнината от атентата в църквата света неделя.

13

Анонимен

преди 1 месец

Един нахален комунист по - малко.Не се чувства даже липсата му, системата така функционира, че медийното зло продължава с пълни сили да залива ефира.

12

ааааа

преди 1 месец

блъгарина го нема !

11

Анонимен

преди 1 месец

Милен беше истински журналист, много ни липсва след 2020 година такъв като него.

10

Исторически парк

преди 1 месец

Присъда 9 книжка 10 тоест реално 1 година без книжка хахахах

9

Анонимен

преди 1 месец

Българина е животното с най-късата памет. Преди 4 години статиите за случилото се събираха стотици коментари, сега нищо. Мъртвия си е мъртъв, живота продължава. До година-две и наркоманчето ще излезе от пандиза и ще продължи да кара друсан и да убива невинни хора по улиците.

8

Пешо

преди 1 месец

Държавата е мафия, българино събуди се!

7

Не трябваше

преди 1 месец

Така да умира, но се отървахме от него!

6

Анонимен

преди 1 месец

Тоя трябваше да го съдят като тepoрист извършил атентат на най-светия християнски празник - Великден. Но му се размина,на никой не му направи впечатление че тези в колата искаха да yбиват невинни пешеходци. Не им направи впечатление, че шофьорът е изключван от училище заради непристойно държане в църква. Не им направи впечатление и сеkтантката поклонничка на дявoла возеща се в колата. Не обърнаха и внимание на трития синковец на политик извършил въоръжен грабеж на бензиностанция.

5

Анонимен

преди 1 месец

Оффф аман и от тоя,ай стига вече с него,че втръсна на всички.Кво да направим като умрял,паметник в центъра на София ли да му издигнем,ай сиктир.

4

Григор Чомполов

преди 1 месец

А Криската, помни ли?!

3

Така, сега да си

преди 1 месец

спомните, и че журналистите имате голяма вина за сформирането на държавата, в която пияни и надрусани мекерета убиват хора всяка седмица. Продължавайте в същия дух ако желаете тия случки да зачестяват.

2

Анонимен

преди 1 месец

Маминчо вече 3 е излежал,време е маминка да започне с писмата за предсрочно освобождаване и до края на годината да му спретне топло посрещане със заря и чисто нова кю 8ца- най-наточената,дето спира сама преди сблъсък.Това и е за урок на маминка, че се е изкръндзила с 10-20 хилядарки за такава система за безопасност. Няма да се повтаря.Даже и един син буркан ще лепне на тавана,за да се вижда маминчо от далеч и хората да му правят път да премине,ако той се е разсеял докато си мие зъбите в колата.

1

Анонимен

преди 1 месец

мисиркать не прави разлика между инцидент и убийство. но една мисиркь по малко е винаги добре. нал ги видяхме и ги гледаме до днес как лъжат - то не беше ковид, ваксини, уркия, изсраел, шенген, еврото...