25

Анонимен

преди 2 месеца

както каза американският пресдставител в ООН, ако руснаците не са там, няма да има обстрели. Което доказва от кога са, също - за кого хората в Украйна са нищо. В Украйна има и други атомни централи, никоя друга не съобщава за нападения.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера по телевизията този шмигал запашваше че ако не получат пари тея ще подпалят ТСВ ядрена баси.

23

:)

преди 2 месеца

Факт е, че реакторите вече са изключени от руснаците и сега истината излиза наяве, укрите започват да я бомбардират все по-често..

22

до 22-ри :D

преди 2 месеца

И ти си безбожно богат, така ли? Клоун! Какво правиш тука, а не си дарил фабрика за 155мм снаряди на Украйна? Пълен циркаджия!

21

Анонимен

преди 2 месеца

Ненормалници

20

82-ОМБР

преди 2 месеца

Окуло 40 безбожно богати държави,точно тези които сме виновни за прогреса на човечеството!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Какво правят руски служители на украинска територия и в украинската АЕЦ?????

18

Анонимен

преди 2 месеца

До 82-ОМБР И колко сте зад украйна?

17

Анонимен

преди 2 месеца

На тъпите укри не им стига Чернобил, а искат още една ядрена катастрофа!!!!

16

Кукунела Снайпера

преди 2 месеца

Не е полит-коректно да се каже от кого е атакувана... Иначе нЕма 100 гривни бонусче!

15

до 16-ти

преди 2 месеца

Ще станете по-ниски от тревата и по-тихи от водата след година-две.

14

82-ОМБР

преди 2 месеца

До Демократ Всички който сме зад Украйна сме точно толкова фашисти колкото самата Украйна! Така,че на блатните им се отвори много работа! Слава убиицити на окупатори!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Всички знаят кой прави и под кое командване и одобрения стават тия нападения на АЕЦа,ама се правят на нищо забелязали докато не стане най-накрая белята и гръмне ,и след това ще ни принудят не само газ да купуваме от САЩ Ами и техните ГМО храни,щото нашите ще бъдат заразени и за нищо няма да стават...

12

Анонимен

преди 2 месеца

Управата на укр ще гръмне централата и ще предизвика ядрена катастрофа в цяла Европа от яд че не им наливат млрд. Все някой им е задължен. Ясно км е че войната отива на загуба и освен тях трябва да страдат всичКИ други. Великите евро умове нин стоп обясняват как подкрепят и дават Оръжие и пари. РаЗориха Европа. Мн интересно ако по случайност на Европа и потрябва оръжие какво ще прави с прасните складове. Ама процеса на разпад и морална и идейна деградациявърви отдавна. Може би ще е по добре.

11

АнонимеН

преди 2 месеца

И ДА БЛАГОДАРИМ НА ДЖО БАЙДЪН И ЦРУ ЗА ТОВА, ЧЕ ДОКАРАХА ДО ЛУДОСТ ИРАН ДА АТАКУВАТ ИСРАЕЛ!!! ВЗРИВИХА ИМ ПОКЛОННИЦИТЕ НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА ГЕНЕРАЛА , ПОСЛЕ ИМ ВЗРИВИХА И ЕДИН ГЕНЕРАЛ, НАКАРАХА ЛУДИТЕ ОТ ГАЗА ДА АТАКУВАТ НАПРАВО ГИ ИЗКАРАХА ОТ РАВНОВЕСИЕ ТИЯ БРАДАТИТЕ ОТ ИРАН :D ТАКА ЗАРАДИ ПОМОЩТА ЗА ИСРАЕЛ СЕГА УКРАЙНА ЩЕ СДИ ПОЛУЧИ СВОЯТА. ТРЪМП Е ПРОТИВ БАЙДЪН ОТ ЗЕТ МУ НА ТРЪМП Е ЕВРЕЙН И ЗА ТОВА ГО ПОДКУКУРОСВА ДА ДАДЕ ПОМОЩ НА ИСРАЕЛ И ТАКА И УКРАЙНА НАМАЗВА ПРИ ТРЪМП СЕГА.

10

Демократ

преди 2 месеца

ФАшистка Украйна трябва да бъде изтрита от лицето на Земята!!!За да има мир и спокойствие!!

9

Анонимен

преди 2 месеца

В основата на всеки конфликт стои кравефермата.

8

Цирк

преди 2 месеца

Какво сухо заглавие когато Украйна иска да предизвика ядрена катастрофа?!

7

АнонимеН

преди 2 месеца

ВОЙНАТА ИСРАЕЛ СРЕЩУ ИРАН Е МАЛОВАЖНО СЪБИТИЕ ОТ КОЕТО СТРАДАТ И ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И УКРАЙНА . ГРЪМВАНЕТО И НА ДНИПРО-ХЕС И НА ЗАЕС СЪЩО НЕ Е РЕШАВАЩО ЗА ТОВА КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА МЕЖДУ ТЕРОРУСКАТА И УКРАЙНА. ЕДИНСТВЕНОТО СЪБИТИЕ КОЕТО БЕЗ ОБСЪЖДАНЕ МОМЕНТАЛНО ОБЯВЯВА ПОБЕДИТЕЛЯ ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ ТЕРОРУСКАТА И УКРАЙНА Е ТОВА КОЕ ОТ ДВЕТЕ СЪРДИТИ СТАРЧЕТА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ В ФЪЩ

6

Фют

преди 2 месеца

Блатниците отново правят свободни съчинения, само копейките им вярват.