52

Хаха

преди 1 месец

Ако руснаците искаха да ликвидират Зеленски щяха да го направят веднага през 2022 ра.Поредният фейк за манипулиране на западното общество.

51

Безпартиино сираче .

преди 1 месец

Путин също е цел 1 .Той го знае и се крие под земята.

50

Анонимен

преди 1 месец

Както е тръгнало зеления ще е президент на държава само от жени и деца,ако и тях не ги прати на фронта

49

Тео

преди 1 месец

Ами на Запад така става - руски агенти следили операторите на ейбръмси и леопарди в Германия и щели да ги перчукат, руски агенти следят този да го перчукат а истината ... няма да я разберем. Предполагам, че е по средата. Събират координати за местоположение. Надали го искат мрътъв!

48

Юлиян

преди 1 месец

А бе,да не би да не сте разбрали?Да не е искал да попречи на готвен атентат срещу Зеленски?

47

рендетУ

преди 1 месец

Ако Путин искаше даго пречука този отдавна да е нахранил Червеите! Много по-вероятно е като му дойде времето, западните му куратори да го премахнат...., твърде много знае иплямпа!

46

Тоя е

преди 1 месец

Истеричен мишок в кокаинов шок.

45

Клоун

преди 1 месец

Зеленото, омразно вече на всички, еврейче сигурно е получил запек от страх.

44

Хи хи

преди 1 месец

зеленото жуженце го гони мания за преследване, навсякъде го дебнат руски агенти !

43

Анонимен

преди 1 месец

Пореден опит за поддържане интереса и съжалението към зеленото. Жалък опит.

42

Анонимен

преди 1 месец

Невероятно е поляк да се навие да шпионира в полза на Русия, но това не значи, че няма такива. За пари доста хора биха го правили. И българи, и унгарци, и поляци, и австрийци (в Австрия скоро разкриха руски шпиони на високо ниво!) .

41

Мухахаха

преди 1 месец

Не че нещо... ама от къде го изкопахте тоя поляк, дето ще се навие да прави нещо, за руснаци ??? Май попрекалихте с пропагандата. Поляците мразят руснаците. Всички, до един. И изведнАж - поляк дето щял да убива Зеленски , щото руснаци му били казали..... Ахахахахахаха. Събирал и информация за летището ??? Как ? Седял е в чакалнята и е нагъвал понички и е лочил каФе ? Повервах. Абре, какво стана с бялата Жигулка с отрязания покрив, двата варела с барут и противопехотната мина закрепена с тиксо?

40

Гошо

преди 1 месец

И за къв дявол им е на руснаците да трепат Зеленски

39

Юлиян до 18

преди 1 месец

Е тук,пред всички признавам,сложих ти "плюсче".Не бях виждал скоро майтапчия като теб.Брей,имало и по-прости от Зеленски на тоя свят.Интересно защо обаче са все с "евроатлантическа" ориентация?

38

Анонимен

преди 1 месец

Според мисирската пропаганда, всеки който направи някакво престъпление или просто е опозиция на властта е руски агент. Това е гонене на вещици и обикновено саморазправяне с опозицията по демократичен начин. Това демокрацията мамата си трака, всяко африканско кралство има повече свобода на словото и опозия от днешните демокрации.

37

Така е

преди 1 месец

Зеленски е най-добрият агент на Кремъл. Лошото е, че се провали.

36

Христо

преди 1 месец

Гледайки отстрани, Зеленски е най добрия агент на Кремъл.Кой друг може да съсипе едно милионна армия ,обучавана 8 г от НАТО да изгони кадърните и главнокомандващи,да вкара Украйна в несъстоятелност,да обрече стотици хора на смърт.Не гледай какво говоря а какво правя са казали хората.Погледнато от страни той е най ценния кадър на Москва.

35

Зеленски искал

преди 1 месец

Да се самоубие. Но ЦРУ го разкрило.

34

може

преди 1 месец

и на САЩ агенти ше го зачаластрят скоро! барабар с граждани украинци.. тоя продажен *** разсипа готова държава.... туй че САЩ пробваха дали ще им мине номера и го подкрепяха в началото незначи че няма да го жертват - политиката е голямо лицемерие договорките между големите си вървят а Украйна и украинците са разсипани вече!

33

Шебек

преди 1 месец

На руснаците Зеленски им трябва жив.... Това пак са някакви небивалици.... А ако искаха да го убият ракети бол.....