41

12345

преди 1 месец

До хипократ Преди малко писах,но някой не хареса случая ми и изобщо не се появи! ЗАЩО!? ТА: Преди 2-3 год бях в отд.УНГ на столична часта б-ца. Не ме лекуваха с нищо,състоянието ми се влоши и ме преведоха в Хематология,където ми помогнаха.В епикризата от УНГ пише:НАПРАВЕНА Е ХИРУРГИЧНА ИНТЕРВЕНЦИЯ,ПРИ КОЯТО Е ИЗВАДЕНА ГЪСТА ЗЛОВОННА ТЕЧНОСТ.ИЗПИСВА СЕ С ПОДОБРЕИЕ.КАЗАХ,ЧЕ ИМА ГРЕШКА, ЛЕКАРЯ МИ КАЗВА:ААА,НЕ,НЯМА ГРЕШКА.НИЕ,ТАКОВАТА ДА ХВАНЕМ ПЪТЕКАТА....ДУМИ НА ПОЛОЖИЛ КЛЕТВА! ЛЕКАР!!????????

40

Анонимен

преди 1 месец

Ама си е използвала месеца болничен нали

39

Анонимен

преди 1 месец

"Ай ти специалистки" ама измамнички по кабинетите . Хората подписват щото са болни. Даже може и подпис да няма. Измама.

38

селянин

преди 1 месец

до днес бг знаете ли що е херния и каква е разликата с дископатия щото жената сабалето друго думаше а докторите са си търгаши точат зк на поразия лесни паре за туй се появиха часните болници кат са частни що и те са на дръжавна хранилка

37

Хахахахахахахахахаха

преди 1 месец

Добре че пациентката била уж на тежки лекарства. Да, в Бургас ги правят тези неща. И да, после обявяват пациентите, че са псхихота. И да, в бургас тече геноцид. Никой не търси помощ от бургаските лекари, освен ако е беден. Всеки с дори малко пари бяга да се лекува някъде другаде. Да бургас е дупка!

36

хипократ

преди 1 месец

90 процента, от частните болници ако се проверят както трябва, ще бъдат затворени. Влизаш с лека аритмия, по документи излиза, че са ти направили сърдечна трансплантация, а реално са ти ударили 3-4 инжекции, 2-3 банки и някое друго хапче. Реални разходи 1000 лева, а от здравната каса източени 50 хиляди. И като не разбира човек, подписва документи и готово. После доктори с Бентлита и Ферари, а в същото време държат санитари и медицински сестри на минимални заплати. Пълна ***.

35

Анонимен

преди 1 месец

За най проста инжекция против тетанус бях един месец в синини. Явно жената не е медицинска сестра за каквато се птестави а измамница.

34

Кажете

преди 1 месец

Коя е болницата?

33

Инч хай

преди 1 месец

Тая шефка от частната болница сутринта й гледах интервюто по телевизията. Всеки нормален човек веднага би разбрал, че краде яко и лъже най-безочливо. Веднага й пращам данъчните и здравното леко да я проверят. Ако си свършат добре работата нямам съмнение, че тая частна болница приключва

32

Анонимен

преди 1 месец

Фалшификация и манипулация на лайковете. Чао.

31

Пациент

преди 1 месец

Всички знаят, че частните болници са направени да печелят пари и масово "надписват" и точат я здравната каса, я частните фондове. Това безумие където здравето се е превърнало в бизнес трябва да спре, но за съжаление чиновниците ни са в играта и не им пука

30

Анонимен

преди 1 месец

Преди да гласувате мислете бе хора. Дори и във форумите.

29

Бургазлия

преди 1 месец

Обществена тайна е какво се случва в Сърце и мозък. Браво на жената, че е готова да мине през всички проблеми от тук на сетне. Разбира се че ще се опитат да я изкарат луда

28

Обяснете ми ?

преди 1 месец

Eдно нещо не мога да си обясня хем частни болници,а хем държавата ги дотира,каква е логиката в това, и после как искаме държавните и общинските болници да са на ниво и да са конкурентни, като касата се източва предимно от частните болници ?

27

Хан Крум

преди 1 месец

Тая държава не върви на добре , щом хората които претендират, че са учили най-много крадат без да им мигне окото. Трябва да се върнат моите закони- който краде да му се отреже ръката! Аз казах!

26

Анонимен

преди 1 месец

Пълно е фалшиви медицински сестри по кабинетите. И навсякъде. Безобразие. Ай ти спецки некакви измислени ?!?

25

Христо Христов

преди 1 месец

До 13 "На това ги научи Боко , с неговата благословия ! " - а как е в ЕС, как е? И там ли Тиквата ги е учила?!

24

Кая

преди 1 месец

Имат ли дипломи тея жени измамниците.Уж лекари?!?

23

Анонимен

преди 1 месец

Имат ли дипломи тея жени измамниците.Уж лекари?!?

22

Анонимен

преди 1 месец

Проверка на диплоните на служителите по всички медицински кабинети в страната има много прости измамнички.