44

Анонимен

преди 1 месец

Нека да хванат измамниците. Те са свикнали като тука, че могат да крадът държавата без наказано. Да ама не Нидерландия си има разследващи органи които залавят измамниците и после - тежко им.

43

Анонимен

преди 1 месец

В Нидерландия? Ония същите дето са виновни за избиването на милиони в Южна Африка? Ония същите дето са крали златото и диамантите там? Същите ли? Които имат потъваща столица, която смърди на тоалетната на коя да е гара? Претъпана с повръщащи надрусани туристи? Апартейдът окончателно приключва през 1990-та. Тия имат наглостта да говорят за "българска измама"? Че то в тоя Амстердам ако има останали бели хора или са българи, или румънци. И ги търсете в квартала с червените фенери.

42

Анонимен

преди 1 месец

Нидерландците са окрали цял свят. В случая нашите съграждани са извършили благородна кражба, като Робин Худ.

41

Анонимен

преди 1 месец

Ааа че българските роми знаете ли колко апартаменти изкупиха с пари от соцеали от Германия ? Скоро ще изкупят всичките имоти в областните градове . Все от роми и с пари от соцеали . По 2000 - 3000 евра вземали ама зависи колко ромчета ще закараш там . Нали за тва сме членове на ЕС ? Заради ромовете и политиците . Те вземат парите а ние плащаме .

40

Христо Христов

преди 1 месец

Браво на българите! Холандците трябва да бъдат скубани до кокал!

39

Анонимен

преди 1 месец

Нидерландия ми звучи като Нигepландия все едно е някаква африканска държава

38

Анонимен

преди 1 месец

В много ЕС държави законите са с високи обещетения,или ромовете се възползват например Франция записват се на платена борса за една седмици и после получават помощи пари около 2000 лв наши пари като се запишат нашата борса и така за една седмица тук че получават цяла година по 2000 лв на месец,нашите ромове са наясно с тая далавера ,тия не знам кво са направили но тия 2000 лв са законни,и се възползват много хора

37

Анонимен

преди 1 месец

Пак ли вие бе хайвани бегейски

36

Ханко брат

преди 1 месец

Моят народ славен род пие пее пуши и мадами души

35

Анонимен

преди 1 месец

Тез за какво си смениха името, Холандия много повече ме кефи от това Нидерландия :))

34

До Хахаха

преди 1 месец

Трябва да си рядко т.п за да смяташ, че този вид измами се правят само от "българи". Такъв тип измами се правят от всякакви пришълци и не са нищо ново. Това обаче няма общо с Шенген.България е покрила всички изисквания на ЕС и отказа да ни приемат е по съвсем разлчна причина.

33

Анонимен

преди 1 месец

До Хахаха Племе са с иганите. Българите са народ!

32

Анонимен

преди 1 месец

Интеграция !И ,те така !Българин и Българско Гражданство са различни неща ,факти ,представи ,начин на живот .Визите ,трябва да се върнат и тогава ще видите -кон -боб ,яде ли ?!

31

Аноним

преди 1 месец

Повечето са роми има и българи както и български турци.Тук трябва да се намесят българските власти заедно със нидерландските си колеги,но уви ние нямаме служби

30

Анонимен

преди 1 месец

Холандците си мразят българите по-принцип, имам двама роднини които работят там, но това са роми, абсолютно съм сигурен, щом точат държавата, в случая Нидерландия :))

29

Анонимен

преди 1 месец

На българин няма да му дадат социални помощи, остават ромите с българско гражданство :)))

28

Племето

преди 1 месец

С името България - ***, ориенталски измамници. Тарикатлъка, кражба и измама на пиедестал в Гетото А вие комплексарчета каквото и да пишете реалността не може да я промените просто комплекс сте които избивате няма как да ви спасят живеете в дупка вие сте *** *** *** *** аборигени

27

Бай Боеб

преди 1 месец

Евала, БРАВО ! От нагло-саксонците трябва да се краде, който, както и колкото може.

26

Анонимен

преди 1 месец

Затова всички мангасарини карат нови мерцедеси и в махалите са вдигнали палати.

25

Анонимен

преди 1 месец

Такива мащаби не се постигат без човек в данените служби, да се разтърсят и за Нидерландската част от групата.