281

Анонимен

преди 1 месец

До 294: В този смисъл, в който го изказваш - да, съгласен съм. Но в статията не се визират Истанбулските преговори и проектодоговори, а бълнуванията на лунатици, разпространявани от мейнстрийм медиите, че Украйна някога е имала какъвто и да било шанс да си върне териториите с военни средства. Та те до ден-днешен нямат нито една спечелена битка.

280

Анонимен

преди 1 месец

А стига бе, аз вярвах че лятото ще пием кафе с зеления в Крим

279

Анонимен

преди 1 месец

Нетаняху мнго обърка манджата, а сега и Иран с нападението предизвикаха нова вълна на симпатии. Просот нема толкова пари за зеленски. Светът минава през криза и рецесията ще се случи, така или иначе. Отлагаме я вече 4-та година, но няма да продлжи дълго. Тогава ХЕПТЕН няма да има за раздавки, така че нашия гони затварящия се прозорец.

278

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 292 - Съществуваха, но по дипломатически път. Украйна беше съгалан на преговори, след като кордона се изтипоса до Киев. За съжаление, никой не вярваше, Путин включително, че Борис Джонсан и Виктория Нолан, ще подкокоросат така сиутацията, че ще им кажат, да пуцат наред и да не искат, даже и да коуникират. После се наляха поне четвърт трилион долара ДИРЕКТНИ помощи, както и поне още толкова индиректни, с едни мегаломански проекти за "Построяването на Украйна ... след войната".

277

реалист

преди 1 месец

тая тактика която прилагат руснаците е още от 1812 г . наполион го е опитал ...нападнал е с 470к армия руснаците са имали 120к в края на операцията са успели да избягат 30к европейци .

276

Анонимен

преди 1 месец

Украйна няма как да загуби шансове да си върне териториите, защото такива шансове никога не са съществували. Освен в мокрите фантазии на зеления наркоман и господарите му от Вашингтон.

275

Анонимен

преди 1 месец

За какво връщане на територии пишат в това "независимо" издание.Ясно е че искат да угодят на читателите си, НО трябва да се върнете обрато в реалността. Вече става въпрос дали Окрайна че продължи да съществува въобще на картата като независима държава.

274

Проба, проба....

преди 1 месец

Много харесвам Украйна и мразя всичко що е руско ! А сега Прокопиев ще ме вземе ли на работа...??

273

Анонимен

преди 1 месец

Ако Путин продължи да напредва, копейките губят. Украинските бежанци тук ще се множат, ще взимат все повече български паспорти и ще ги изместят от политическата сцена в България. Ако бяха умни от Възраждане, щяха да си ги кътат и да си ги обгрижват за електорат. И без това, за копейките нищо не се променя, независимо дали Путин печели или губи.

272

Анонимен

преди 1 месец

Спрете войната, капитулирайте.

271

Анонимен

преди 1 месец

Ти да видиш. Водата била мокра. Отне ви 2 години да стигнете до подобно заключение.Може би трябва да помислите за въдворяване в център за лица със специални потребности.

270

Али баба

преди 1 месец

Наркомана зуенски е виновен за каквото и да е било

269

слава на Украйна

преди 1 месец

ако с тролене и писане на стадий за рубли можеше да се победи Украйна щеше да стане за три дня..ха.ха ха ха ех тия руски мечти..ха ха ха

268

Анонимен

преди 1 месец

да забележим западналатапрооооозта логика...укропистан няма хора и техника ама руската армия губи много техника и хора...и от кого ги губи ...от марсианците ли?

267

Моля

преди 1 месец

Украйна е имала шанс само в празната глава на някой *** жълто_паветен. Никой нормален не е смятал, че Украйна някога е имала шанс за нещо срещу Русия

266

Анонимен

преди 1 месец

Не само може да се лиши от още територии, но и със сигурност ще се лиши. Западът си вкара таралеж в кюлотите с подкрепата си за това изкуствено туморно образувание Укра и сега и навред по Европата плъзнаха украинските метастази. Късно е да се преустанови стремглавото пропадане на скъпата ви Украйна.

265

Коментар

преди 1 месец

Украйна вече не участва във войнятя. Тя е само консуматив на войната. Дали щея има или не ,зависи от това дали някой прличино и редовно ще я захранва. Но и това не може да продължава до безкрай. После пак трябва да се плати сметката. Горките ние от ЕС. Ще изтупаме джобовете, но не можем да печатаме пари а само да помпим инфлация. При американците е друго. Колкото толкова...

264

Чакаръка

преди 1 месец

кремлинското жуже умрело бре

263

Ех мечти мечти

преди 1 месец

Ако Украйна успее да издържи тази година и да попълни силите си, може да се опита да контраатакува.

262

Кой кого излъга пръв

преди 1 месец

Зеленски излъга Запада да даде пари, че Украйна може да победи Русия или Запада излъга Зеленски, че Украйна може да победи Русия и му даде пари да се бие?